Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL 27. Hafta Beşiktaş jk- Gençlerbirliği 19 Şubat 19.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

Abi su fernandese cikan kartlar o kadar kolay cikiyo ki. Melo her mac adamin ustune boyle yuruyo, kaldi ki itip kakmadiktan sonra ustune yurumenin kartlik bi yani yok

8 defa sarı kart gördü Melo. Nasıl yok.

Hastayım bu Bjklıların olmayan bişi varmış ya da olan birşeyi yokmuş gibi gösterme çabalarına göre.

Geçen de yine burda biri Gs'nin rakipleri hep 10 kişi kalıyor öyle yeniyor diyordu. Postu attığı zamanda Gs'nin gördüğü kırmızı kart sayısı daha çoktu rakiplerinin aldığından mesela.

Bjk kafası bu olsa gerek.

Yumruk gösterirsen sarıyı alırsın. Fernandes'in kulağını çekin.
https://p.twimg.com/AmCWbxVCIAEMoQf.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

kimse melo kart görmuyor demedi abi.. okurken biraz mantıklı okuyun su yazilari allah askna..

melo su hareketleri yaptgnda kart görmuo dedik.. bilege basinda arkadan formadan cekince görmuo demedk..

adamin üstne yuruynce el kol sallaynca hakeme sarı görmuo dedik.. alex de böyle emre de böyle daha acıklayci olmami istermisn ?
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bizde o kontenjanı Baros dolduruyor zaten. İtirazdan direk kırmızı kart görüp 3 maç ceza alsa bir adamınız ne yaparsınız onu merak ediyorum cidden.

helal orda baros'u savundun ya.. hakaktten su bölumde duzgun tartısılmio..

ulan yoldan gecen adam sana yapsa onu cıkartır vurursun ya.. hakemi tehtid etmek ne zman itiraz oldu ??
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

8 defa sarı kart gördü Melo. Nasıl yok.

Hastayım bu Bjklıların olmayan bişi varmış ya da olan birşeyi yokmuş gibi gösterme çabalarına göre.

Söylediğimi anlamak bu kadar zor mu? Şu kadar basit bi cümleyi bile kafan almıyo mu yani?
Melo her maç istisnasız ya adama ya hakeme koşuyo böyle. İtip kakmadığı sürece bence de sorun yok dedim zaten. Burda da fernandes'e önce tum daldı arkadan, sonra diğer herif ısrarla 2-3 kez ittirince üstüne gitti ve adama değmedi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Fernandes'in kartı haksız veya haklı olabilir. Ama şu var ki kimsenin oturup Ferndandes'i kartıyla uğraşacağını sanmıyorum BJK maçı öncesi. Arada 11 puan var, maç bizim sahada. Fernandes olsa nolur olmasa nolur, kimsenin iş başında olduğu filan yok..
Edit: ben Esh'in cevabını karıştırmışım, gerçi verilen mesaj aynı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...