Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Sivasspor | 18.02.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

Red said:

sivasta bi numara yok

otobüs çektiler

fener 2 yi bulsa 4 olur 2. yarı
bu arada bu sezon izlediğim en açık futbol oynanan fener maçı diyebilirim. 4-3 de oluyordu.

1-1 de baya kapandı sivas ya.baktı fenerde numara yok açıldılar.fenerde ztn golleri kontaradan buldu

hucumu abarttılar 2. yarı
Mesaj tarihi:
Alex kendisine laf edenlere kapağı takmış yalnız ha. Fener galibiyetine üzülsem de buna çok sevindim. çok üstüne gidiyolardı medyada falan da. Şu devirde hala alexe laf edip kendini fenerli gören adam var.
Mesaj tarihi:
Sivas her gördüğü sarı laviverti ankaragücü sanıyor galiba. 2-1 öndeyken, oyun olarak ta üstünken, tempoyu düşüreceğine dalga geçiyordu, iyi oldu, hak ettiler mağlubiyeti..
Mesaj tarihi:
valla alex yine kurtardı maçı evet ama genel olarak kötüydü maç başından beri

ki pedriel orda imkansızı başarınca maçın dönceği belliydi.alexte rüzgarı aldı arkasına hemen

nerde ortaya cıkacagını biliyor adam tilki sdfds
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Çok RAHAT bi maç oldu.. Hak ettik kazandık.
Aykut aynen devam çift forvet oynamaya her maç böyle dörtleriz geleni geçeni..Sonunda aykutcugum..

Neresi rahattı yahu ilk yarı 5 tane yicektiniz
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Aykut git şu takımdan..git.
Çıkar lan artık şu Alex'i arkadaş ÇIKAR.Çift forvet yap şu takımı. Hay allah belanı versin be.

yaaa gördün mü çıkarsaydı maç gg oluyodu :p
Mesaj tarihi:
hakem enaramoya kırmızı gösterse sivas biraz defansa çekilirdi 2-1 biterdi ne güzel sdfs

enaramonun bekire dalışı kırmızıydı bence
Mesaj tarihi:
Red said:

hakem enaramoya kırmızı gösterse sivas biraz defansa çekilirdi 2-1 biterdi ne güzel sdfs

enaramonun bekire dalışı kırmızıydı bence

Ever o konuda kesin sike var
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

abi eternal'ın her post fail ya ahadsh

Ahaahha..
Kinayeyi anlayabilecek kapasite de mi yok arkadaş.
+ olarak alex'in iki gol atmış olması bu maçta güzel oynadığı anlamına gelmiyor tamamen sivas'ın aptallıgı.adam 65 dk oyunda yoktu.İlk gol öncesi atakları girse 1-3.
Mesaj tarihi:
Yooo Alex'in ciddi anlamda çok etkili başladığı çok maç var bunları da hatırlıyorum.. Son maçlarda 5-6 hafta diyim adam resmen geziyor..Bi rüzgar çıkıyo alıveriyo arkasına atıyo ya da atamıyor.Oyunu eskisi gibi domine eden bir AMC'liği yok artık alex'in.
Mesaj tarihi:
valla ben alex'in bastan sona domine ettigi mac pek hatırlamıyorum. ama yıllardır hicbir sey yapmayacak olsa bile bir anda golu atıp macı cevirebildigi icin takımın en onemli oyuncusu. sahneye hic cıkmayabilir de, bir anda cıkıp hic inmeyebilir de.
Mesaj tarihi:
Ya tabi domine diyince yanlış anlaşılmasın oyunun her dakikasında olduğu maçlar çok vardı alex'in..Artık yaşından mı formsuzluk mu bilemiyecem ama eskisi gibi değil bence..
Takımda sistemi biraz değiştirme riskini almayışına sinir oluyorum Aykut'un..
Bir 2 maç bienvenu , sow çık bakalım, evindeki atmosferli maçlara. 50-60 dk oynat ikisini yan yana olmadı yine alırsın alex'i tek'e dönersin.
Daum tek forveti çaktı takıma bıraktı gitti hala virüs'u temizleyemedik.
Mesaj tarihi:
Onun da adam geçebilme özelliği sanırım sıfır.
3 Pozisyonda da üstüne üstüne vuruyo savunanın orta açıcam diye insan bi solunda sagından ekarte etmeye çalışır..
90dk oynamışta mecali kalmamış gibi hareketler.Yalandan bir asistle günü kurtardı =P
  • Yeni Oluştur...