McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Atv 20.00 da kaplan ve ejderha Showtv 20.00 da Zoro İkisini de aynı saate koymaları kötü olmuş gerçi.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kaplan ve Ejderha seyredilir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 rekabet olsun diye aynı saate koymuşlardır ben şahsen zoro yu izliyicem.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zorro yu okulda izlicemiz için kaplan ve ejderha, izlemesekte kaplan ve ejderha :P[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Zorro izlenir..[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 İkisini de izlemedim ama Zoro daha çok ilgimi çekti...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zorro çok mu iyi ya? kararsız kaldım bak şimdi.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 10 tane zorro biraraya gelse bir tane kaplan ve ejderha etmez, izlemediyseniz kaplan ve ejderha'yı tercih edin. yok izlediyseniz gene tercih edin.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ehehhe :) pazar akşamı insan eglencelik bişey istiyo hangisi daha sıkıcı?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ikisini de izledim kaplan ve ejderha herhalde bayaaa bir zorro eder .[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kaplan ve ejderha ne be öyle. paso uçuyolardı ağaçların üstünde. sıkıldım.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 heh ben sinema zevkini kaplan ve ejderha ile ölçüyorum, beğenmeyen olursa onu kara listeye alıyorum film tavsiyeleri konularında.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zoro tercih edilesiydi, niye? çünkü efem her film tv de izlenmez kaplan ve ejderha da buna örnektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 valla çok güzel izleniyor tv'ye bağlı olarak, ;) çeviriler ingilizce'den çevirme ve film de esasen çince olduğu için hayli anlam bozulmaları olmuş ama idare eder. çevirinin çevirisi biraz hoşafın suyu gibi oluyor ama hoşafın görüntü aynı.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zaten sinemadaki altyazıyı da ingilizce altyazıdan çeviriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yaw zoro'yu izledim hayatımın 2 saati boş yere harcandı.bu kadarmı ..... neyse zoro sux diorum.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kaplan ve ejderha da sahneler bi japonca birde ingilizce olarak 2 kez cekilmis. yani pekde hosafin suyu modulu gecerli degil. Ki zaten film guzelligini abuk diyaloglardan degil epik hikayesi ve kareografisinden aliyor. Zorroya her daim tercih edilecek cinsten bir film... [di][signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kaplan ve Ejderha Zorro'ya göre daha güzel.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kaplan ve ejderha ile kıyaslamayin su zorroyu ya :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kaplan ve ejderhayı izlemiştim zorro yu izleyim dedim. Bayıktı biraz. Kaplan ve ejderhayı da sırf kılıç sahneleri için izlenir. Diğer tarafları sıkıyo uçmalar dallarda falan. Bu arada zorro da bi sahneyi kesmişler belli. Keathrin bi ara cıbıldak kalıyo heralde. Direk kesmişler orayı. Normalini izleyen varsa bi açıklasın merak ettim. Aslında pek de açık sahnesi yoktur tahminimce o sahnenin.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kaplan ve ejderha hem izlemesi zevkli hemde sanatsal değeri olan bir film zorro ise popüler kültür çöplüğünde kaybolmuş öyle bu akşam hangi film var zorromu seyretmemiştim seyrediyim cinsinden bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kethrin giysinin üst kısmını kaybediyo diyo hatılırlıyom. Kaplan ve Ejderha sinemada ingilizce olarak verilmişti. Kılıçı çalan hatunun hanı dağıttığı sahne o yıl MTV 'nin en iyi aksiyon sahnesi ödülünü almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kaplan ve Ejderha'yı sinema da izlemiştim bayağı hoşumuza gitmişti.Zaten 4 Oscar almış onu da bilmiyordum :) Bu filmin bi de orjinal İngilizce adı var onu not alıcaktım.Bilenler yazabilirse sevinirim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Kaplan ve Ejderha ile Zorroyu karşılaştırmak bile yanlış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Filmin orijinal adı "Wo hu cang long", İngilizcesi de "Crouching Tiger, Hidden Dragon"[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar