Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu akşam 2 güzel film (Zoro, kaplan ve ejderha)

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

rekabet olsun diye aynı saate koymuşlardır ben şahsen zoro yu izliyicem.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

10 tane zorro biraraya gelse bir tane kaplan ve ejderha etmez, izlemediyseniz kaplan ve ejderha'yı tercih edin. yok izlediyseniz gene tercih edin.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben sinema zevkini kaplan ve ejderha ile ölçüyorum, beğenmeyen olursa onu kara listeye alıyorum film tavsiyeleri konularında.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok güzel izleniyor tv'ye bağlı olarak, ;) çeviriler ingilizce'den çevirme ve film de esasen çince olduğu için hayli anlam bozulmaları olmuş ama idare eder. çevirinin çevirisi biraz hoşafın suyu gibi oluyor ama hoşafın görüntü aynı.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yaw zoro'yu izledim hayatımın 2 saati boş yere harcandı.bu kadarmı ..... neyse zoro sux diorum.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaplan ve ejderha da sahneler bi japonca birde ingilizce olarak 2 kez cekilmis. yani pekde hosafin suyu modulu gecerli degil. Ki zaten film guzelligini abuk diyaloglardan degil epik hikayesi ve kareografisinden aliyor.

Zorroya her daim tercih edilecek cinsten bir film... [di][signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Kaplan ve ejderhayı izlemiştim zorro yu izleyim dedim. Bayıktı biraz. Kaplan ve ejderhayı da sırf kılıç sahneleri için izlenir. Diğer tarafları sıkıyo uçmalar dallarda falan.

Bu arada zorro da bi sahneyi kesmişler belli. Keathrin bi ara cıbıldak kalıyo heralde. Direk kesmişler orayı. Normalini izleyen varsa bi açıklasın merak ettim. Aslında pek de açık sahnesi yoktur tahminimce o sahnenin.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...