Spin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "Gamers will no longer buy the argument that every MMO requires a subscription fee to offset server and bandwidth costs. It's not true – you know it, and they know it." -Jeff Strain, co-founder of ArenaNet, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ama burda bahsedilen oyunlar retail price'ı da olmayan full bedava oyunlar. yoksa yukardaki quote'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 edit oluyor bebe doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 f2p aslında f2p değil olay bundan ibaret. Aylık ödeme için 15$ vermeyen pinti insanlar tanıdım. f2p oyuna en az aylık 50-60$ veriyorlardı. Bide bana salak muamelesi yapıyorlardı. Çünkü para ödüyormuşum her ay? :D f2p oyun olur mu? en başında onu düşünmek gerekir sanırım. Hem f2p olsun, hem hizmet bekle. Yok buglar kapatılsın, yok yenilik gelsin. Bu insanlar hobi olarak uğraşmıyorsa bu işle, yada açık kaynak bir oluşum değilse f2p diye bir mmo yoktur bence. F2p diye oyuna başlıyorsun, bir süre sonra para ödemen gerekiyor. Çünkü kayıpların büyük. Bu işleri çok araştıran birisi değilim fakat, bugüne kadar gördüğüm f2p olan 2 oyun var. 1. Dc universe (kısıtlaması oyunu etkilemiyor.) 2. Eve online (oyun parasıyla aylık ödeme. Oyun mekaniği yüzünden noob da dolmuyor. 30 günlük parayı ödeyeceğim diyede farmer olmamak gerek. Ilerde zaten 4-5 saatlik bir uğraş ile ödenir. O seviyeye gelene kadar biraz cepten ödemek gerek.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 p2p oynayabilen ayda 10-20 doları sevdiği oyuna gömebilecek adamdır haliyle.f2p bu adamlar için aslında ekstra ego tatmini demek. ver parasını çek itemları, silahı şunu bunu fakirleri tokatla. double profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Suark said: bide unutmamak lazım, osi harici uolar hep f2p di =) abi birçok kişinin ilk mmo deneyimi uo.onla kıyas yapmak yanlış. Hadi yaptık diyelim uo'ların hangisinde item shop vardı? bence kavramları karıştırıyosunuz.bu gün free2play = Cash item/shop. tamamen ücretsiz oyun yok.donate üzerinden dönen oyunlar bile ne kadar para gönderirsen sana okadar oyunda para veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 admine para veriyorduk basıyordu itemları köşkleri paraları offical değildi sadece zaten çoğu tanıdığa bedavaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 evet elan'da gördük editleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 elan da edik var mıydı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 F2P den Elan'a nasıl, nereden atladın hayretler içindeyim. ( Bu saatten sonra Elan tartışmasına girmeyeceğim bilen biliyor. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Rerore said: forumunm yüzde 97si beleş mezar bulsa gircek hala f2p reore ^this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Oyuna Ayda 15$ veriyorum diye f2p oyunlara fakir isi diyenler mallikta sinirlari zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 pfff evet senin bu muhabbettinin bir adım sonra sı ''yo oglom kınaytda cok para donuyo'' olur. ayrıca yetersiz tiplerle oyun oynamak gayet akıl fakirliği.fakir.fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 tam tersi, f2p oynayanlar daha zengin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 f2p oyunu adam gibi oynamak için aylık ödemeden çok daha fazla para ödemen gerek. f2p oynayanlar çok daha zengin kısmına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kthxbye said: Rerore said: forumunm yüzde 97si beleş mezar bulsa gircek hala f2p reore ^this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Guild Wars'dan bahseden olmamış şaşırdım. Oyun ilk çıktığında çok cüzi bir fiyata oyunu alıp herhangi bir subscription bedeli ödemeden oynuyordunuz. Şimdiye kadar çıkmış en iyi pvp oyunlarından biri, competitive bile oynanıyor. Ha oyunun kendisine para veriyorsunuz, f2p değil belki ama bence en iyi sistem bu. Zilyon tane f2p oynadım, hepsi de belli bi yerden sonra cortluyo, sanki yeterli ciddiyet sağlanmıyormuş gibi oluyor. Sonradan f2p'ye geçen oyunlar da sıçtık bari sıvamayalım hesabındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 F2P kesinlikle zengin işi; APB diye oyuna başladım herkes gibi dalgasına.. Önce premium üyelik aldım hızlı rank ve para kasmak için , sonra 10-12 yaşındaki kuzenlerimin aldıkları ceza sayesinde elime 65 TL civarinda g1c geçti. (Warrock oynuyolarmış keratalar, derslerde kötü gidince ellerindeki kodları ''ben bunları yok ederim amca'' diye aldım adadsdsf) onuda kullandım. 1 ay içinde oyuna 90-100 lira para harcadım. Bir daha hayatta bulaşmam F2P'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oyh, 1 aydır felan apb oynuorm tek kuruş para harcamadım ve makinem kasmadığında akıyorum ortama =) neden rank kasıosunuz ki? ne gerek var yav moda falan eheheh. Zaten o rank oynadıkça gelen bişi dimi, daha bugün rank20 olmuşum silah açılmış gidip almadım bile modlu. real man use unmodded gunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Valla ben para harcadim markette ama aldigim silahlari degil free silahi tercih ediorum hem iyi kullaniorum hemde paytowin silahla yendigin zaman smack yapmaya yuzun olmuo :D APB o konuda iyi bence dengesi cok iyi ama iyi oyunlar bir turlu takdiri hak ediyor adamlar calisior petitionuma bile tonla para verdigim swtordan cok daha erken cevap aldim ki f2p oyun neden hizmet varsa karsiligini vermiyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 f2p konseptini anlatan en iyi cümle aga party pls'dir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 gerçek f2p bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Allure- said: f2p konseptini anlatan en iyi cümle aga party pls'dir arkadaşlar. Buna bir de "Lortum gp plzzz" eklersen tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Lortum gp plzz diye aşağılarsan UO yu seni bu forumda linç ederler,in sanct ylem x2 in flam grav sonra kal ort por atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 iarwain said: pfff evet senin bu muhabbettinin bir adım sonra sı ''yo oglom kınaytda cok para donuyo'' olur. ayrıca yetersiz tiplerle oyun oynamak gayet akıl fakirliği.fakir.fak. KO öyle saçma bir piyasa ki 5-6 pc kurup aylık 1000tl + kazananlar tanıyorum bir taraflarını yaya yaya,bot kullanarak birde 0 dan geliyor bu paralar çok acayip bir kitle KO kitlesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar