RRa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 zaten biri sandbox diğeri themepark. benzer tek yanı adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 benim merak ettiğim, EA financial statementlarda trial accountları nasıl raporlayacak? heyecanla bekliyoruz. ayrıca yabancı forumlarda serverlar boşken (bu grup boş diyor, ama diğer grup cap yüksek boş falan değil diyor) ısrarla kademeli launcha devam edilmesinin ilk quarter rakamlarını da etkilemek olduğu konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 adamlar utanmadan free time içinde 1.7 milyon sub var dediler. Dahada utanmadılar cancel sub buttonunu kaldırdılar. Amerikada yılın en kötü markası seçilen EA mutlaka birşey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 100 lira verdim biraz oynadım 35 liraya satamadım askdadg pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ahahah oda iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yavaştan collector aldığıma pişman olmaya başladım. hani oyun hiç olmazsa 6 ay düzenli oynatmış olsa kafaya takmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 imamizer said: 100 lira verdim biraz oynadım 35 liraya satamadım askdadg pişmanım. hemen alabilirim o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 1.2 de güzel bi ayar gelmezse bende pişman olanlar tarafına kayabilirim. warhammera geçtim mis gibi pvp arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben pişmanım şahsen. uzun sürmedi yani 2 tane level 50 yaptım giydirdim full battlemaster raidlere de baktım yarısını hardmode olarak tamamını bitirdim. güzeldi aslında pve ama oyunu pvp için oynuyodum 2 ay sürdü sonra yapacak bi şey kalmadı oynama sürem de doldu tekrar açtırmayı düşünmüyom şimdilik. gerçi son patch süper olacak falan diyolardı bilmiyom noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 so so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 almadım ama alsam pişman olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yani aylik subs ucreti istemese bu haliyle pisman olmazdim..ama pismanim. ha, 3x musluk borusu tamir et gorevleri haric single content baya eglenceli idi.. hakkini verim. gerisini bosveririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Beta'dan sonra almam düşünülemezdi, hele ki fan'ı değilken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Denemesem icimde kalirdi belki 2 3 yil sonra comtent adam olur. Oyun bu sekilde ciktigi. İcin uzgunum ama pisman degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 -Deno- said: yavaştan collector aldığıma pişman olmaya başladım. hani oyun hiç olmazsa 6 ay düzenli oynatmış olsa kafaya takmazdım. /same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bug lar olduğu zaman hele ki uzun uğraşlar sonucu kestigin normal moblardan sonra boss da wipe yiyip. Geldiğimizde yine aynı trash mob ları görünce pişman oluyorum. Saç baş yolup karakteri silesim geliyor. Fakat pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 halen mi ayni .OK var , MUHTESEM OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şu oyundan yediğim kazığı hiç unutmucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Abi nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Bu oyun yokken 2 ayda kaç 2 madalya aldım, şimdi oyunu kapatamıyorum bile. Bilgisayar çok ısındı restart attım, o arada patiye girdim o derece. Napsın adamlar, nası memnun etsinler sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 MMO geçmişin KO ve metin2 den ibaret sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Pişman değilim. Bazen bug lar sinirlendirse aldığıma pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hadi yine iyisiniz, Oyun Turkiyede de satılacakmış artık Lol http://www.swtor.com/info/news/news-article/20120426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aral subat ayında başlamamış mıydı yahu satışa zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar