Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunu aldığınıza pişman mısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim, EA financial statementlarda trial accountları nasıl raporlayacak? heyecanla bekliyoruz. ayrıca yabancı forumlarda serverlar boşken (bu grup boş diyor, ama diğer grup cap yüksek boş falan değil diyor) ısrarla kademeli launcha devam edilmesinin ilk quarter rakamlarını da etkilemek olduğu konuşuluyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben pişmanım şahsen. uzun sürmedi yani 2 tane level 50 yaptım giydirdim full battlemaster raidlere de baktım yarısını hardmode olarak tamamını bitirdim. güzeldi aslında pve ama oyunu pvp için oynuyodum 2 ay sürdü sonra yapacak bi şey kalmadı oynama sürem de doldu tekrar açtırmayı düşünmüyom şimdilik. gerçi son patch süper olacak falan diyolardı bilmiyom noldu.
Mesaj tarihi:
yani aylik subs ucreti istemese bu haliyle pisman olmazdim..ama pismanim. ha, 3x musluk borusu tamir et gorevleri haric single content baya eglenceli idi.. hakkini verim. gerisini bosveririm
Mesaj tarihi:
Bug lar olduğu zaman hele ki uzun uğraşlar sonucu kestigin normal moblardan sonra boss da wipe yiyip. Geldiğimizde yine aynı trash mob ları görünce pişman oluyorum. Saç baş yolup karakteri silesim geliyor. Fakat pişman değilim.
Mesaj tarihi:
Abi nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum. Bu oyun yokken 2 ayda kaç 2 madalya aldım, şimdi oyunu kapatamıyorum bile. Bilgisayar çok ısındı restart attım, o arada patiye girdim o derece.

Napsın adamlar, nası memnun etsinler sizi?
  • Yeni Oluştur...