Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | D.Ç Karabükspor - Fenerbahçe | 12.02.2012 - 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Sow Bienvönünün 2 gömlek üstü. At topu önüne koşsun. Yazık oluyor Aykut gibi beceriksiz bir TD'nin elinde tek forvet, kanatlardan gelmeyen toplar falan... Stoch nasıl bir özgüven yapmışsa her aldığı topla içeri dalıyor ya da şut atıyor gfdg oyundan alınınca da atarlanıp tünele gidiyor.. Yoksa Fenerin şu kadrosu gayet hala iyi ve fazlasıyla yeterli annemizin ligi için.
Sosyal ağlarda paylaş

şike ve fenerin deplasman kötülüğü sebebiyle masq doruk falan bile çok eğleenmiyo. maç bityeli 20 dk oldu, zaa'lar kesilmiş. beşiktaşlı zaa çekenler var bi de, onlara anlam veremiyorum zaten, o ayrı.

haftaya içeride sivasla oynuyoruz, galatasaray miy deplasmanına gidiyo. nobre'nin golü var, skor 2-1 gs yenilecek. sivas'ı da serdar kesimal'ın golüyle 1-0 yenecez. puan farkı 3'e inecek. fizban'dan tahminleri izlediniz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

şike ve fenerin deplasman kötülüğü sebebiyle masq doruk falan bile çok eğleenmiyo. maç bityeli 20 dk oldu, zaa'lar kesilmiş. beşiktaşlı zaa çekenler var bi de, onlara anlam veremiyorum zaten, o ayrı.

haftaya içeride sivasla oynuyoruz, galatasaray miy deplasmanına gidiyo. nobre'nin golü var, skor 2-1 gs yenilecek. sivas'ı da serdar kesimal'ın golüyle 1-0 yenecez. puan farkı 3'e inecek. fizban'dan tahminleri izlediniz.

olur da şunlar tutarsa bi sonraki şike dalgasından alırlar seni içeri ona göre :P
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 4 gol yedigi 2-3 tane maç bulsana bana. son 5 yılda olsun hadi..
Abi siz ya futboldan,futbolun bazı dengelerinden,değerlerinden anlamıyosunuz. Ya da çok ciddi anlamda bir fenerbahçe nefreti mi desem fobisi mi desem artık adını koyamıyorum ondan var.

Hani dersin " yalnız sivas bu performansla Fenerbahçeyi yenebilir kadıköy'de.. " tamam eyvallah.

3-4 tane atar..

siz nerde yaşıyosunuz olm,hangi kafalar var siz de.
Yani bu kadar şuursuzca tartışılmaz ki futbol. Sivas'ta oynansa hadi bi derece kabul edicem. 3'ü 4'ü..Bu sene deplasmanda yokuz.
Adama götüyle gülerler Sivas 4 tane atar Kadıköy'de Fener'e dersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen biraz pasifflora içsene ahahaha

Fener çok dengesiz şu an, sen farketmiyorsun galiba. Şu fener 4 de yer 4 de atar. Fener 4 atar sivasa desek bizden kral olmaz sdf.

Kaldı ki arada 6 puan fark var, biz yendikten sonra fener ha 4 yemiş ha 1 yemiş ha 4 atmış, puan farkı azalmadıktan sonra np, niye fenere nefret güdeyim şu durumda.

Azıcık sakin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 4 gol yedigi 2-3 tane maç bulsana bana. son 5 yılda olsun hadi..
Abi siz ya futboldan,futbolun bazı dengelerinden,değerlerinden anlamıyosunuz. Ya da çok ciddi anlamda bir fenerbahçe nefreti mi desem fobisi mi desem artık adını koyamıyorum ondan var.

Hani dersin " yalnız sivas bu performansla Fenerbahçeyi yenebilir kadıköy'de.. " tamam eyvallah.

3-4 tane atar..

siz nerde yaşıyosunuz olm,hangi kafalar var siz de.
Yani bu kadar şuursuzca tartışılmaz ki futbol. Sivas'ta oynansa hadi bi derece kabul edicem. 3'ü 4'ü..Bu sene deplasmanda yokuz.
Adama götüyle gülerler Sivas 4 tane atar Kadıköy'de Fener'e dersen.

Easy champ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...