barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 avrupada ve amerikada baya artmıştı bir ara. Son yasalardan sonra filan ne alemde. En önemlisi Türkiyedeki durum nedir? Ceza alanlar filan oldu mu?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 zamundadan takılıyoz işte ama anasayfaya duyuru koymuşlar, ACTA onları da sıkıştırıyor yani. yasayı destekleyenlerin başında da bir Türk asıllı vekil varmış en tepede kıpkırmızı komuşlar ismini lol
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Türkiye ayağı ne alemde onu soruyorum. Bize dokunuyor mu ucu? Yoksa eski tas eski hamam mı hala. Cezalar başladı mı Türkiye'de?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 DH'de verildiğini söylüyorlar, başka görmedim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuşulan yasalar ABD ve AB için geçerli, ama biz de uyum sürecinde falanız diye bize de kaktırmak isterler yakında
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o vekil Gerge miymiş aahahaha, sayın vekilim size afyondan taze kaymak lazım asdasdasdas
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 avrupa'da veriyolar valla, az kaldı elime veriyolardı bana da cezayı. zamanında topiini açmıştım hatta.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 avrupa diyorsun da bi sürü ülke var. sanırım torrent konusunda en güvenli yer isveç geliyor. thepiratebay mesela zaten isveçliydi, domanini de .com'dan .se'ye almış en son. torrentz ve nyaa .eu kullanıyor, onlar da isveçte herhalde. demonoid .me kullanıyor, onun olayı ne bilmiyorum. isveç'ten sonra türkiye geliyor işte. bizde ceza bi tek başbakanla melihe küfredersen geliyor, onun dışında her şey serbest. ehuheuhu eu.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Torrent biterse interneti kapatırım
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 türkiyede ben sadece emule kullanan bir kaç insana ceza geldiğini gördüm. ceza da denmez herhangi bir mahkumiyet yoktu şirket madem indirdiniz şu kadar para verin falan telifi ödeyin diyordu sadece.
Öne çıkan mesajlar