LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Oyunun PC ve PS3 demolarını denedim, PC açık ara daha iyi. Optimizasyonun dibine vurmuşlar resmen. Laptop'ta 1600x900, çoğu gerekli ayar açık oynuyorum rahat rahat. Grafikler, karakter animasyonları, oynanabilirlik had safhada. Bende alıcam ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 simdi bitirdim bende, gta 4'ten kesinlikle daha fazla sardi beni. genel olarak gta serisi kadar iyi degil ama gta'nin yoklugunda cok guzel alternatif olur. serinin ikinci oyununda biraz daha yapilacak seyler eklerlerse tadindan yenmez. mesela o polisler icin yaptigimiz kamera hackleme gorevleri falan cok bayici ama sirf zevkli oldugu icin gidip butun fight clublari bitirdim. yerde 9-10 tane yatan adamin ortasinda kapi gibi dikilmek gercekten guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bayaa iyi diyorlar bu oyun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yaparlar öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Oyun süper de klavye+mouse la oynamak işkence resmen. Bu tarz oyunlarda konsollara nasıl giydiriyorum her seferinde anlatamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Benim gibi GTA tarzı oyunlardan nefret eden biri bunu sever mi? Yani adam gibi kurgu ve öykü var mı, karakterler var mı? Yoksa saldım çayıra, verdim eline silah modunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 o kadar saldım çayıra değil ama, konu da çok komplike gözükmüyor. gerçi ben daha çok side mission adamıyımdır, şu an daha misisonlarda 7/30'dayım ama bana öyle geliyor. undercover polisiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Disappear said: simdi bitirdim bende, gta 4'ten kesinlikle daha fazla sardi beni. genel olarak gta serisi kadar iyi degil ama gta'nin yoklugunda cok guzel alternatif olur. serinin ikinci oyununda biraz daha yapilacak seyler eklerlerse tadindan yenmez. mesela o polisler icin yaptigimiz kamera hackleme gorevleri falan cok bayici ama sirf zevkli oldugu icin gidip butun fight clublari bitirdim. yerde 9-10 tane yatan adamin ortasinda kapi gibi dikilmek gercekten guzel olmus. Gta kadar iyi degil ama daha fazla sardi seni. Ne demek istedigini anlayamadim, daha fazla saran oyun daha iyi degilmidir? teknik ozelliklerden mi bahsediyorsun yoksa? Gta'nin grafikler, muzik daha iyi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 notwist: gta 4'ten daha fazla sevdim oyunu ama genel olarak gta serisinden iyi denilemez anlaminda soyledim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 söylenir gtadan kat kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 her yeni gta'da oha ne kadar detaylı ve güzel desem de bu oyunu daha eğlenerek oynuyorum. yaya olarak kovalama bölümleri fln inanılmaz eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dün bitirdim. steam'den orjinal aldım. çok şükür ki forumlarda yazan problemlerin hiçbirine denk gelmedim. oyunun bence tek sorunu araç kullanırken ki kamera hızı. mouseu çevirince çok hızlı dönüyor. onun haricinde eğer auto-aim filan kapalı oynarsanız konsol lame'liğinden kurtulursunuz. auto-aim çok kolaylaştırıyor. hong kong çok başarılı lanse edilmiş ( hong kongta 8-9 defa bulunmuş biri olarak söylüyorum) hatta çoğu yerde"aa burda fotoğrafım vardı ulan bak" diye biradere seslendiğim oldu. grafikler iyi hele hd res packi de indirirseniz baya iyi. bir ara annem ekrana bakıp film mi izliyorsun bile dedi. i7-3720 qm @2.60 işlemci, 16 gb ddr3 ram ve 1.5gb gtx670m olan laptop'umda 150 fps civarlarında oynadım full grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hd res ile cidden grafik çok iyi oluyor. özellikle yağmur yağarken deniz ve ışıklandırmalar coğ hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 LonelyWolf said: i7-3720 qm @2.60 işlemci, 16 gb ddr3 ram ve 1.5gb gtx670m olan laptop'umda 150 fps civarlarında oynadım full grafik. hayret nasıl oynarsın o bilgisayarla o fps ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aa kapalı iken uçuyor. aa extreme ile zaten imkansız o değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 doğru onu söylemeyi unuttum aa kapalı değilde med'de. aa çok kötü oyunda fazla birşeye yaramıyor ama çok kastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben de sadece aa'yı extreme'den high'a düşürdüm ve özellikle bakmama rağmen görsel olarak fark bulamadım. extreme %99 gpu kullanımı ile 40-60 fps veriyordu high'a çekince %70 gpu kullanım ile 60'a sabitledim. hem kullanım azaldığından sıcaklık yani fan sesi azaldı hem de görüntü farkı olmadığından zarar yok. extreme de sıkıntısız oynatmasına rağmen fan sesi için değiyor kısmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 arkadaşımda gamepad le oynadıktan sonra klavye/mouse la oynamamaya karar verdim. titreşimli bir gamepad mi yoksa normal de iş görür mü sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 titreşim kadar gereksiz bir gimmick yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben gamepad ile beceremedim. biraz zora geldi mi hemen klavye mouse'a geçiyorum. araba da fln rahat sadece o da silah fln kullanmayacaksan. alışkanlık meselesi heralde ilk defa fps/tps oynamayı denedim gamepad'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Valla ben de gamepadle sadece futbol oynarım konsolla da hiç aram yoktur, gamepad var ama illa onlan mı oynamak lazım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yok ya sensivity son seviyeye getirince klavye mouse klasik tps'ler gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben klavye mouse ile daha rahat oynadım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben de millet dedi diye yarım saat denedim controller ama yine klavye mouse'ye döndüm. konsol bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 klavye-mouse gayet temiz gidiyor, sadece arabada geri manevrada falan kamera geç geliyor o dikkatimi çekti. Oyun çok akıcı ve zevkli, büyük kavgalarda insan Kungfu Panda gibi iç huzuru yakalıyor bi noktada, çok akıcı geçişler adamdan adama. Adamları döverken bi yandan arkadakiler için bloğu beklemek sonra uçan tekmeyle çemberi yarmak falan asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar