Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeping Dogs

progamer

Öne çıkan mesajlar

simdi bitirdim bende, gta 4'ten kesinlikle daha fazla sardi beni. genel olarak gta serisi kadar iyi degil ama gta'nin yoklugunda cok guzel alternatif olur. serinin ikinci oyununda biraz daha yapilacak seyler eklerlerse tadindan yenmez. mesela o polisler icin yaptigimiz kamera hackleme gorevleri falan cok bayici ama sirf zevkli oldugu icin gidip butun fight clublari bitirdim. yerde 9-10 tane yatan adamin ortasinda kapi gibi dikilmek gercekten guzel olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

simdi bitirdim bende, gta 4'ten kesinlikle daha fazla sardi beni. genel olarak gta serisi kadar iyi degil ama gta'nin yoklugunda cok guzel alternatif olur. serinin ikinci oyununda biraz daha yapilacak seyler eklerlerse tadindan yenmez. mesela o polisler icin yaptigimiz kamera hackleme gorevleri falan cok bayici ama sirf zevkli oldugu icin gidip butun fight clublari bitirdim. yerde 9-10 tane yatan adamin ortasinda kapi gibi dikilmek gercekten guzel olmus.

Gta kadar iyi degil ama daha fazla sardi seni. Ne demek istedigini anlayamadim, daha fazla saran oyun daha iyi degilmidir? teknik ozelliklerden mi bahsediyorsun yoksa? Gta'nin grafikler, muzik daha iyi falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bitirdim. steam'den orjinal aldım. çok şükür ki forumlarda yazan problemlerin hiçbirine denk gelmedim. oyunun bence tek sorunu araç kullanırken ki kamera hızı. mouseu çevirince çok hızlı dönüyor. onun haricinde eğer auto-aim filan kapalı oynarsanız konsol lame'liğinden kurtulursunuz. auto-aim çok kolaylaştırıyor. hong kong çok başarılı lanse edilmiş ( hong kongta 8-9 defa bulunmuş biri olarak söylüyorum) hatta çoğu yerde"aa burda fotoğrafım vardı ulan bak" diye biradere seslendiğim oldu. grafikler iyi hele hd res packi de indirirseniz baya iyi. bir ara annem ekrana bakıp film mi izliyorsun bile dedi. i7-3720 qm @2.60 işlemci, 16 gb ddr3 ram ve 1.5gb gtx670m olan laptop'umda 150 fps civarlarında oynadım full grafik.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sadece aa'yı extreme'den high'a düşürdüm ve özellikle bakmama rağmen görsel olarak fark bulamadım. extreme %99 gpu kullanımı ile 40-60 fps veriyordu high'a çekince %70 gpu kullanım ile 60'a sabitledim. hem kullanım azaldığından sıcaklık yani fan sesi azaldı hem de görüntü farkı olmadığından zarar yok.

extreme de sıkıntısız oynatmasına rağmen fan sesi için değiyor kısmak =)
Sosyal ağlarda paylaş

klavye-mouse gayet temiz gidiyor, sadece arabada geri manevrada falan kamera geç geliyor o dikkatimi çekti.

Oyun çok akıcı ve zevkli, büyük kavgalarda insan Kungfu Panda gibi iç huzuru yakalıyor bi noktada, çok akıcı geçişler adamdan adama. Adamları döverken bi yandan arkadakiler için bloğu beklemek sonra uçan tekmeyle çemberi yarmak falan asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...