Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ilgili haberler: http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a363781/psychonauts-2-pitched-several-times-says-tim-schafer.html http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a364390/psychonauts-2-development-costs-offered-by-minecrafts-notch.html Notch Minecraft'ten ne zengin olduysa, Psychonauts'un masraflarını karşılarım demiş hehe. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oo ayıcık bir işe yarayacak, helal. ama şaka gibi 2 günlük herif gelip koskoca tim shaffere yapımcılık yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2incisi gelmesi gereken mükemmel bir oyundu ama Psychonauts. Notcha olan sevgim katlanır açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=RClJ_DAotaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 cok iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 (düzenlendi) çıktı bugün, xpass day 1 o ye, güzel gayet, oynayın oynattırın. Ağustos 25, 2021 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 yalnız unique item lara bakarken kitleniyor oyun fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 İndir dedim telefondan, bu akşam bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 oha 10 senede mi develop etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 (düzenlendi) güzel bi 2 saat falan oynadım baya emek vermişler. bi de gidişat sürekli değişiyor farklı şeyler yapıyorsun, bi oyunda aradığım en önemli şeylerden. artwork de uçup gitmiş başarılı. ama tema 20 sene önceki bana hitap ediyor ya da ilk oyunun aşırı hayranı olsaydım falan. çocuğum olsa oynatırdım kalite oyun. Ağustos 27, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 9 dakika önce, razzRaziel dedi ki: ama tema 20 sene önceki bana hitap ediyor ya da ilk oyunun aşırı hayranı olsaydım falan. çocuğum olsa oynatırdım kalite oyun. aşırı katıldığım bir cümle. aslında espriler vs. gayet komik güzel de. oynamak sıkıyor biraz. fazla çocuksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 gamepass ten indirip baktım biraz. grafikleri, art style çok hoş ama o ilk dişli bölüm iğrençti, midemi bulandırdı resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Tam da bu yüzden çocuklar için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Çok beğendim, birinciyi oynasam mı önce acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 (düzenlendi) twitch de izliyorum da karakterlerin bi tanesini jack black seslendiriyormuş şarkı da söylüyo hatta. oyun gerçekten aşırı kaliteli ya. her detayı özenle hazırlanmış gerçekten merak ettim başka kimler var diye de frodo da varmış oyunda seslendirme olarak https://www.imdb.com/title/tt5337160/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm Ağustos 28, 2021 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 On 28.08.2021 at 14:59, GERGE dedi ki: Çok beğendim, birinciyi oynasam mı önce acaba? abi ilk oyun çok kendine has bir oyun olmakla beraber, ki all time top 10 imdedir, çok garip - leri olan bir oyun. Puzzle difficultylerin bir noktadan sonra aniden level atlaması (dur noluyor dedirtmesi), kamerayı sağa-sola hareket ettirip yukarı-aşağı ettirememem (bana bully yi hatırlatıyor) vb gibi ufak faktörler birleşince 2021 de oynamayı zor hale getiriyor. Benim tavsiyem yükle, oynamayı dene, gameplay cok yararsa wikiden hikayeyi oku, şeklinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 o kadar da değil ya, her türlü oynanır ilk oyun. naptın. şahane bir oyun ben ilk kez 4-5 sene önce oynadım 10 numara bir tecrübeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 ben ilk çıktığında oynayamamıştım pcde çalışmamış mıydı veya dosyalar vs mi bozuktu hatırlamıyorum ama yıllardır backlogda 2. çıktığında anca aklıma geldi asd. kontroller leş olsa da oynatıyor, çok uzun değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar