Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para ile saadet olmuyormus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar paticik ahalisi.
1-2 aydir cok fena daraldim. Kendi isimizi yapiyoruz babadan kalma, 2 kardes. Iyi para kazaniyoruz cok sukur. Ayda en kotu 3k $, isler hizliysa ve piyasa saglikli ise 6-7k $ kazaniyorum. Ama ne gecem belli ne gunduzum. Sabah 7 de dikiliyorum ve gece yarisina kadar calistigimiz gunler oluyor. Ruyalarimda bile artik Excel tablolari, grafikler, hesap kitap goruyorum. Sadece pazar gunleri offdayim ve o da haftanin yorgunlugu ile oglene kadar yatakta geciyor... Resmen hayatim is oldu. Universite gunlerimi ozluyorum. Sabahlara kadar oyun oynadigim, hafta sonlari gezip tozdugum... Help pls Nasil kendime gelebilirim isleri aksatip birakmadan...
Mesaj tarihi:
İnsanların özelde ve devlette çalışma ikilemi gibi. Özelde affedersiniz köpek gibi çalışıp iyi para yapıyorsunuz, devlette ucuz maaşa gerektiğinde sigorta ile daha rahat şartlar oluyor.
Mesaj tarihi:
nscorp said:

Merhabalar paticik ahalisi.
1-2 aydir cok fena daraldim. Kendi isimizi yapiyoruz babadan kalma, 2 kardes. Iyi para kazaniyoruz cok sukur. Ayda en kotu 3k $, isler hizliysa ve piyasa saglikli ise 6-7k $ kazaniyorum. Ama ne gecem belli ne gunduzum. Sabah 7 de dikiliyorum ve gece yarisina kadar calistigimiz gunler oluyor. Ruyalarimda bile artik Excel tablolari, grafikler, hesap kitap goruyorum. Sadece pazar gunleri offdayim ve o da haftanin yorgunlugu ile oglene kadar yatakta geciyor... Resmen hayatim is oldu. Universite gunlerimi ozluyorum. Sabahlara kadar oyun oynadigim, hafta sonlari gezip tozdugum... Help pls Nasil kendime gelebilirim isleri aksatip birakmadan...

ahah
welcome to my life.
Mesaj tarihi:
Parayla saadet olmaz diyen harbiden parayı nasıl kullanması gerektiğini bilmeyen adamlardır , ya da parası olmayan. Bu durumda 1. seçenek.

Ayda 6-7k para kazansam ve sadece pazarları boş olsa ben baya huzurlu mutlu olurum :D
Mesaj tarihi:
sorma bir de benim gibi şom ağızlı arkadaşın varsa işin yaş

senko said:

olmuyor öyle
hatta pazarları da işe çağrılcakmıyım stressi ile oturuyorsun :)
Mesaj tarihi:
Otur abi sadece 6-7k kazanıyor oldugun gerçegi bile bence gayet yeterli mutlu olmak için. Pazarda dahil olsun eyvallah ben yine para çok var diye mutlu olurum sorun olmaz :D bi de çok vaktim yok hep işteyim parayı genelde harcayamam o yüzden birikir, oh mis.
Mesaj tarihi:
nscorp said:

Ayip kaede. Nisanliyim.

e sen ne anladın pardon ?
o durumdayken pazar günü nişanlım yatağıma kahvaltımı getirse bende stres falan kalmaz mesela
Mesaj tarihi:
Söylenin abi, en birinci ilaç bu. Çok çalışıyorum ühü böhü diyin topiclerde sizi rahatlatır yani. Ben 50 saat yada üzeri her işte geldim buraya söylendim rahatladım sonra biraz daha çalışıp biraz daha söylendim. Hala da söyleniyorum çalışmasam bile pek. Parayla saadet olmuyor ama orası doğru.
  • Yeni Oluştur...