nscorp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Merhabalar paticik ahalisi. 1-2 aydir cok fena daraldim. Kendi isimizi yapiyoruz babadan kalma, 2 kardes. Iyi para kazaniyoruz cok sukur. Ayda en kotu 3k $, isler hizliysa ve piyasa saglikli ise 6-7k $ kazaniyorum. Ama ne gecem belli ne gunduzum. Sabah 7 de dikiliyorum ve gece yarisina kadar calistigimiz gunler oluyor. Ruyalarimda bile artik Excel tablolari, grafikler, hesap kitap goruyorum. Sadece pazar gunleri offdayim ve o da haftanin yorgunlugu ile oglene kadar yatakta geciyor... Resmen hayatim is oldu. Universite gunlerimi ozluyorum. Sabahlara kadar oyun oynadigim, hafta sonlari gezip tozdugum... Help pls Nasil kendime gelebilirim isleri aksatip birakmadan...
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 asistan gibim bişi al yanına.kazancın azalır ama birazda olsa rahatlarsın en azından
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o kadar para kazanıp pazar günü bütün haftanın stresini üstünden alabilecek bir arkadaş bulamadın mı kendine
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 rusa git pazarlari. hatta biri burda d3 acc verene yardim ediyordu.
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İnsanların özelde ve devlette çalışma ikilemi gibi. Özelde affedersiniz köpek gibi çalışıp iyi para yapıyorsunuz, devlette ucuz maaşa gerektiğinde sigorta ile daha rahat şartlar oluyor.
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 parayla saadet oluyor ya yer degiştirelim 10 gün sonra ağlayarak geri döner daha fazla çalışırsın sdfs
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 nscorp said: Merhabalar paticik ahalisi. 1-2 aydir cok fena daraldim. Kendi isimizi yapiyoruz babadan kalma, 2 kardes. Iyi para kazaniyoruz cok sukur. Ayda en kotu 3k $, isler hizliysa ve piyasa saglikli ise 6-7k $ kazaniyorum. Ama ne gecem belli ne gunduzum. Sabah 7 de dikiliyorum ve gece yarisina kadar calistigimiz gunler oluyor. Ruyalarimda bile artik Excel tablolari, grafikler, hesap kitap goruyorum. Sadece pazar gunleri offdayim ve o da haftanin yorgunlugu ile oglene kadar yatakta geciyor... Resmen hayatim is oldu. Universite gunlerimi ozluyorum. Sabahlara kadar oyun oynadigim, hafta sonlari gezip tozdugum... Help pls Nasil kendime gelebilirim isleri aksatip birakmadan... ahah welcome to my life.
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Biz napalım he biz napalım , arkadaşımı kadıköye yolcu ettikten sonra cebimde para kalmadığı için yürüyerek döndüm. (hiçte çaktırmadım)
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Parayla saadet olmaz diyen harbiden parayı nasıl kullanması gerektiğini bilmeyen adamlardır , ya da parası olmayan. Bu durumda 1. seçenek. Ayda 6-7k para kazansam ve sadece pazarları boş olsa ben baya huzurlu mutlu olurum :D
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olm paranin satin alamacagi seyler vardir.
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olmuyor öyle hatta pazarları da işe çağrılcakmıyım stressi ile oturuyorsun :)
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sorma bir de benim gibi şom ağızlı arkadaşın varsa işin yaş senko said: olmuyor öyle hatta pazarları da işe çağrılcakmıyım stressi ile oturuyorsun :)
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Otur abi sadece 6-7k kazanıyor oldugun gerçegi bile bence gayet yeterli mutlu olmak için. Pazarda dahil olsun eyvallah ben yine para çok var diye mutlu olurum sorun olmaz :D bi de çok vaktim yok hep işteyim parayı genelde harcayamam o yüzden birikir, oh mis.
Trans Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 az çalışıp yine çok kazanmak istiyosan yanına birini al onu çalıştır.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 nscorp said: Ayip kaede. Nisanliyim. e sen ne anladın pardon ? o durumdayken pazar günü nişanlım yatağıma kahvaltımı getirse bende stres falan kalmaz mesela
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Seele said: olm paranin satin alamacagi seyler vardir. geri kalan her şey için mastercard.
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lion1clBRS1qiqjr3o1_500.png
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Söylenin abi, en birinci ilaç bu. Çok çalışıyorum ühü böhü diyin topiclerde sizi rahatlatır yani. Ben 50 saat yada üzeri her işte geldim buraya söylendim rahatladım sonra biraz daha çalışıp biraz daha söylendim. Hala da söyleniyorum çalışmasam bile pek. Parayla saadet olmuyor ama orası doğru.
Öne çıkan mesajlar