lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bu ay baya hayırlı. izlenecek çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 fate zero disinda bekledigim hicbisey olmadigini farkettim :/ ozma fena degil diyordum da gercekte kullandigim terimler bazen abuk sekilde karsima cikinca atmosferi sifirliyor upotte kelime oyunlarina guldum de katiksiz ecchi olunca birakiyorum refleks olarak, tum seri boyle gececek muhtemelen :/ jormungand ve uzay biraderleri fena gitmiyorsa bir de onlara bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Jormungand çok iyi, tam black lagoon ayarında olmuş. Uzay Biraderleri de bayağı güzel. Yalnız Upotte bırakılmaz ya, sezonun en eğlenceli animesi. Katıksız ecchi değil ayrıca, gayet te katıklı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hueuhe evet ecchiye baya büyük bi katkısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 beelzebub ara mı verdi noldu niye çıkmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Canceled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 canceled olamaz beelzebub ara veriodur en çok tutan mangalardan biri zaten, en son ki rankingler bu mesela 1st - ONE PIECE 2nd - NARUTO 3rd - BEELZEBUB 4th - SKET DANCE Not ranked - Haikyū!! (Center Color Page) 5th - Toriko 6th - Gintama Not ranked - Mutô Black (Center Color Page, One Shot, 47 pages) Not ranked - Nisekoi (Center Color Page) 7th - Bakuman。 8th - Kuroko no Basket 9th - Inumarudashii 10th - Pajama na Kanojo。 11th - BLEACH 12th - Katekyō Hitman REBORN! 13th - Kurogane 14th - magico 15th - Nurarihyon no Mago 16th - Medaka Box 17th - Genson! Kodai Seibutsu-shi Pakky 18th - ST&RS (~END~) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahaha ST&RS ne zaman bitecek diodum çünkü resmen çıktıından beri hep sonlarda ranking ve bitmiş bu hafta GG ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Anime iptal ama. kimse bakmıyormuş oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 gintama gibidir o zaman ya tekrar başlıcaktır bi ara ben çok seviodum bütün herkes çok seviodu etrafımdaki japonyada vardır elbet seven de madem bu kadar ii ranking alio mangası ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 jormungand da iyiymiş de gg gibi hem terribad hem bloated olmayan bir grup lazım sublayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Crunchyroll'dan guess pass: V8766S74FNR Kapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 beelzebub'u(anime) alternatif sonla bitirdiler ya, sanmıyorum önümüzdeki 2-3 yıl içinde de devam edeceklerini. bu ilkbahar cidden kaliteli işler var, özellikle sakamichi no apollon ve uchuu kyoudai ikilisine bayıldım. diğerlerine(f/z hariç) yorum yapmak için bitmelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bu crunchyroll'un ftp'si nasıl? Her anime mevcut mu yoksa sadece lisanssızlar mı var? Ben national-anime'nin ftpsini kullanıyorum da çok memnun degilim sublardan, özellikle horriblesub ve 480p çok animeleri mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Crunchyroll'u tamamen yanlış anlamışsın ama. FTP'si yok, her anime de yok; sadece lisansladıkları animeler var. Tüm yeni animeler son 2-3 yıldan 1080p, öncekiler de elde edebildikleri en yüksek kalitede. %100 yasal bir olay ve lisanslı bir olay. Japonya'daki TV networklerinden animeleri lisanslıyorlar, video'nun 1080p masteri ve dialogların metnini alıyorlar. Dialogları çeviriyorlar ve animeleri tamamen yasal ve 1080p olarak Japonya'da yayınlandıktan bir saat sonra yayınlıyorlar. Simulcast deniyor bu olaya. İndirmek filan yok yani. Çeviri olarak piyasanın en iyisi, Anime'nin yapımcısından anime'nin metnini alıyorlar çünkü. HorribleSub animeleri dediklerin zaten Crunchyroll ripleri, siteden ripleyip korsan şekilde torrente koyuyor onlar. Ses ve görüntü kalitesi de bozuluyor arada. Eskiler açısından o kadar gelişmiş değil ama son 2 yıldır çok iyi gidiyor. Bu sezon mesela 30 animeyi simulcast ediyorlar, eskilerden de Puella Magi Madoka Magica'yı (yine 1080p masterler ve resmi metinden çeviriyle) her hafta bir bölüm olarak yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yani sadece stream edebiliyoruz, arşivlemek mümkün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi sengoku collection ın 2. bölümünü izledim ieyasuyu loli popstar yapmışlar ya birden kız böle şan ve dans dersleri almaya başladı falan sildim ayıp lan atalarına saygı die bişey yok bu japonlarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sQu said: yani sadece stream edebiliyoruz, arşivlemek mümkün değil mi? lisanslı olduğu için hayır. arşiv istiyorsan nyaa veya bakabt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mortis said: abi sengoku collection ın 2. bölümünü izledim ieyasuyu loli popstar yapmışlar ya birden kız böle şan ve dans dersleri almaya başladı falan sildim ayıp lan atalarına saygı die bişey yok bu japonlarda! O kadar da üstlerine gitmemek lazım bence ya, loli çizmişler çok mu? Donuyla duvarları yumruklayan Nobunagayı görmesek tamam diycem^^ http://i.imgur.com/1fIsU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Acchi kocchinin OP çok iyi ya http://www.youtube.com/watch?v=2EtW6JC--To Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 upotte 2. bölüm ilk bölüm kadar eğlendirmedi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kuroko's basketball gerçek bir shounen ya! hueuhe normalde spor animesi izlemem bu gayet sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ben de günlük hayatta spor sevmem hiç ama prince of tennis, major, one outs, buzzer beater falan çok severim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 acchi kocchi nichijouya benzettim, öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Upotte 2 kötüydü. Tsuritama'yı izledim şimdi, tam benlikmiş. Sayko birşey, güzel çok. Bakın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar