vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Burada da oluyor arada öyle. Hepi topu siteyi düzenli takip eden 100 kişi yok gibi. 67 kişi banlansa zaten phew. :D Bu arada hoş gelmişsin kürkçü dükkanına... Alıntıla
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 herkes herkesi biliyor burada yahu, herkesin akraba olduğu köyler gibi. herkes. yeni gelen de rengini belli ediyor kısa zamanda. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 dh neyaw donanımhaber mi dostum burası bilgisayar parçası sitesi değil ki burası gay hayvanseverler klübü Alıntıla
knox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 vaperon said: Burada da oluyor arada öyle. Hepi topu siteyi düzenli takip eden 100 kişi yok gibi. 67 kişi banlansa zaten phew. :D Bu arada hoş gelmişsin kürkçü dükkanına... az ve öz Alıntıla
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Of Suark... :D Ayrıca sayfa başlarından nefret ederiz. Abv sayfa başı. :( Sabah sabah uğraşma benle autocorrect... Alıntıla
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 geri dönmeyi çok isteyeceksin, ama artık çok geç.. Alıntıla
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şerefsizim orjinal mesajlar var aradığımı buldum :) beraber çok eğlenicez gelin yamacıma doğru:D Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 dostum biz burda Liverpoolluları sevmeyiz yalnız. United şık şık şık United Alıntıla
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 4F3, SanSaR Salvo, leaderknight, şiirselterörist, ghastly, ozbrme1, canberk3113, DarkSleep__, ihtiyatlı, Joke®™, AlwaysAndForever, UEkinci, Topal Yılan, c.r.a.g, djnone, Ottoman_PoweR, teatrous, çakaLcık, karasoyka, cagatay117, Bora_T, etkisizeleman.00, seyyar_mezar, speedman, fabrikatöroğlu, posetr, Atakan.A, Kamikaze00, johonwayni, MrPesimist, G-Vo, Menor.Loco, Erdém53, SinanBest, serdar_16, Reaperrr, faho, øsan, onur45, DARK TOWER, DracuLaa, FeToBaSkaN, -PiToN-, india_ipekyolu, fernsehn, esintii, mohican, s2000, BlackRap, D.V.D, PeterPetrelli, snatch1903, Angry Angel, Sakitty, B.A.R.I.Ş, TheRiverStyx, ugr7, maniaq_qs, Narkolepsi, Monsteray., XeLL, Sodömizer, nkA, !LLéqaL, lev@, _asparagas_, Renji Abarai, bilinmeyensizdenklem, teneke_, MacroIceTR, Shadow_catcher, deluhanlu,KirkLeeHammet, Kahve®engi, siyahgözlübezelye, Vikernes, AnotheRDie, karasoyka, kaanim, SinanBest, LivinG DeaD, djnone, ATaİk_, reKLizMa, ProLeTeR7, AlwaysAndForever, cllyldrm, -PiToN-, DarkSleep__, Renji Abarai, Rosenrot, skyfor, sssihirbazzz, Chirico, onur45, hikqq, india_ipekyolu, canberk3113, Reaperrr, noxii, Cronic, inanmayan denesin, M60!, ibrahim1985, GöKHaN 35, Menor.Loco, Where is the party, bruft_, PeterPetrelli, LizOzOM, _conscript_, Nymphetaminé, demircibu, fatih_t, Opps, Sodömizer, UnT0ucHabLe, by_delgado, serdar_16, SanSaR Salvo, speedman, exurtcies, c.r.a.g, faho, kralkobra_kralkobra, medusg, Shadow_catcher, _Kubar_, teatrous, thetrooper00, posetr, Narkotık, _Phoenixfatih_, Romood, AurorAbeam, teneke_, PELOTON, tcan, The Fugitive, F.3.A.R, _Divine_, Bora_T, Sendromkaan, _senseless_, m1ndfre4k, UEkinci, Rajeesh, cagatay117, leaderknight, alimcbeal, Loading, alyanki, FeToBaSkaN, 26birkan, AGueROo, xxxtit Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Suark said: dh neyaw donanımhaber mi dostum burası bilgisayar parçası sitesi değil ki burası gay hayvanseverler klübü Ahahahşsldkf Bu arada hoşgeldin eski ama yeni arkadaş. Alıntıla
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 küheylan said: dostum biz burda Liverpoolluları sevmeyiz yalnız. United şık şık şık United geçen hafta liverpool-manu maçını anfield'de izlemiş biri olarak manu'ların ağzına ettik diyebilirim 1 aylık laf yiyememe hakkımı kullanıyorum we are not racist we only hate Mancs:) Alıntıla
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hoş geldin donanımhaber eskiden iyiydi bozdu sonra hele konu dışı sdkfjsa Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Utanmadınız mı 8 tane atmaya ? Bir nesil sizin yüzünüzden anti depresan bağımlısı oldu. Alıntıla
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 DH ne abi ya ? bit pazarından çıkma hıyar görünümlü ergen internetkafecilerin takıldığı çavuşlu,yüzbaşılı sitelerden biri mi ? Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 knox said: dh haber hep kötüydü öss sınavı. Alıntıla
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 lan vurmayın öldüm tamam ne acımasız çıktınız Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 vaperon said: Burada da oluyor arada öyle. Hepi topu siteyi düzenli takip eden 100 kişi yok gibi. 67 kişi banlansa zaten phew. :D Bu arada hoş gelmişsin kürkçü dükkanına... 3 bölüm takip edip sallamak.. Alıntıla
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Vay be. Stalkerlarım da varmış. Güzeeel :D sdfsdf Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.