Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 64bit dediğiniz win32 içinde oluyor mu yoksa win64 için mi sadece biraz karıştı aklım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Yok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 O zaman win32 kullanan biri için bişey ifade etmiyor bu yeni client değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 en çok mutlu eden patch mi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Battle.Net Balance (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Magelerin tüm snear efekleri DR'a giriyor artık yaşasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 warriorla mage arasında gidip geliyordum. warrior oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 64bit client için yeni kurulum mu gerekli? son 1gb patchi indirsek olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 64 bit cliend sadece 5 megabyte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 peki abi madem bu kadar muazzam 600 kişiyle stormwindde halay çekmeler v.s,server v.s server geliyor galiba öyle bir his var içimde 3000 vs 5000 abbaaoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bende hiç bir değişiklik yaratmadı 64 bit client... i7 2600 16 GB DDR3 - 1600 XFX 6870 (2 tane) CrossfireX ile, fresh install WoW'da Stormwind AH önünde, shadow - low, kalanlar orta halli ayarlarda 14 FPS alıyorum. Allah belasını veriyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 quixef said: Bende hiç bir değişiklik yaratmadı 64 bit client... i7 2600 16 GB DDR3 - 1600 XFX 6870 (2 tane) CrossfireX ile, fresh install WoW'da Stormwind AH önünde, shadow - low, kalanlar orta halli ayarlarda 14 FPS alıyorum. Allah belasını veriyore. Bunun niye böyle olabileceği konusunda fikir yürütebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Crossfire iptal et düzelir muhtemelen wowda cf desteği yok diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 O config 64bitsiz bile en az 40-50 fps vermeli. Ya Crossfire sorunlu, ya da donanımsal farklı sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Wotlk değerlendirmesi gerçi ama ilgini çeker diye vereyim link http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6870_CrossFire/18.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Single card ezmiş resmen :P Şurda da bi tartışma var konuyla alakalı http://www.overclock.net/t/864680/hd-6870-crossfire-wow-performance/30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 quixef said: Bende hiç bir değişiklik yaratmadı 64 bit client... i7 2600 16 GB DDR3 - 1600 XFX 6870 (2 tane) CrossfireX ile, fresh install WoW'da Stormwind AH önünde, shadow - low, kalanlar orta halli ayarlarda 14 FPS alıyorum. Allah belasını veriyore. bu sistemle snn ultra oynaman lazm Vsync acık 60 ın altına düşmez yani donanımsal bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Crossfire i kapattığımda çok bir şey değişmedi. Donanımsal sorun konusunda ise, SW:ToR ve Skyrim dahil diğer hiç bir oyunda sıkıntı yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Basitçe geliyor kulağa ama farklı bir Catalyst versiyonu ile denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1756037050#6 bu topiğe göz at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o degilde baska bır sey sorak istiyorum bende samsung r520 var ortalama 25 menlerde 25-30 arası fps var bos alanda dahada fazla ama du aksam lgnı 24 luk ekranını aldım fps danada arttıgını goruntu kalitesinin daha fazla oldugunu gordum hos laptopa bagladım neden fark olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Çözünürlükten başka aklıma mantıklı birşey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Potion of Treasure Finding kullanmak için arkeoloji skiline gerek yok galiba değil mi ! Bir de bir şey sorucam, pvp videoları izliyorum da shamanlar ve hunterlar instant olmayan spell veya skilleri koşarken yapıyorlar, bu ilerde kazanılan bir class özelliği mi yoksa trinket falan gibi bir aksesuar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Hunterların aspecti var (aspect of the fox) koşarken steady/cobra cast etmeni sağlayan. Shamanların 85 spelli var belli bir süreliğine koşarken cast etmene izin veren, bir de major glyphleri var süresiz, koşarken lightning bolt cast edebildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar