guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Önce şu kulakların duymaya alışsın... Benim ifademde dindarlar, dinsizler diye bir ifade yok. Dindar bir gençlik yetiştirme var. Bunu yine söylüyorum, bunun arkasındayım. Sayın Kılıçdaroğlu, sen bizden, muhafazakar demokrat parti kimliği sahibi AK Parti’den, ateist bir nesil yetiştirmemizi mi bekliyorsun? O belki senin işin olabilir, senin amacın olabilir. Ama bizim böyle bir amacımız yok. Biz muhafazakar ve demokrat, milletinin, vatanının değerlerine, ilkelerine, tarihten gelen ilkelerine sahip çıkan bir nesil yetiştireceğiz. Bunun için çalışıyoruz" dedi. işte sayın karizmatik,halka hitap eden,halkın evladı ve vizyon sahibi başbakanımızın son açıklaması kendisi dindar bir nesil yetiştirmek isterken bu acıklamasından rahatsız olanların sizce asıl niyeti nedir ? soruyorum "dindar bir nesil yetiştirmek istiyoruz" açıklamasından hangi türk evladı rahatsız olur ? bundan rahatsız olan ateist,ahlaksız,vatan ve devlet düşmanı degil midir ? http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-ateist-bir-nesil-yetistirmemizi-mi-bekliyorsun-/siyaset/siyasetdetay/01.02.2012/1496657/default.htm
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 paticikte dini kullanıp trollemeye bile yetememek nasıl bir şeydir ben de bunu merak ediyorum?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 müslüman nesil < ateist nesil < tavşanlar
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hala müslüman olmamayı kötü bişi olarak görenlere acıyorum yahu. insan ister inanır ister inanmaz. kimsede buna karışamaz. kimseyide bunun yüzünden yargılayamaz. bu bir seçenektir. eğer ülkede özgürlük varsa dinini seçme özgürlüğüde vardır.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 adam islami bir parti olduğunu ta en başından söylüyor zaten. insanların büyük çoğunluğu da bunu bilerek oy verdi. elbette kendi istediği politikaları uygulayacak. asıl yetiştirme işi zaten ailelerin. okuldaki din dersinden etkilenen kimse görmedim ben daha.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu cengiz ne ayak ya? troll mü şaka mı ciddi mi saçma bi adam
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 işçiler üretim maliyetlerini düşürmek için önlemlerden feragat edilmesi yüzünden ölürken "kader." diyen erdoğan, buna tepki verildiğinde "kadere imanın yoksa seninle tartışacak değilim." diyor. soruyorum bu kadar dini inancı saglam bir insanın ahlakı sorgulanabilir mi ? allah başımızdan eksik etmesin.
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: bu cengiz ne ayak ya? troll mü şaka mı ciddi mi saçma bi adam arkadaşım halkın %50 sinin oy verdigi bir siyasi parti liderinin acıklamalarına gocunmuyorsun,şaka mı demiyorsun da,bana mı inanamıyorsun ?
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Tarihine sahip çıkandan kastı arap özentisi herhalde eheh. Şimdi chp'ninde kemiğe atlayıp en çok dinci biziz demesi gerekiyor. Daha medeni bir memlekete yerleşemedim bir türlü zaten.
Raze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cetintas kokusu var postlarda, yakınlarda olmalı konuya da laf atalım: ee ne diyecekti ki
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 insanları dindar ya da ateist yetiştirmek ona kalmış sanki. peygamber sanıyor kendini şizofren herif.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Fiilen bu işin her türlü çalışmasını yapıyolar da artık çekinme bile yok bu tür saçmalıkları söylerken. Ne güzel. Siz kimsiniz de insanların inancına hükmetmeye kalkıyosunuz be? Devletin - hükümetin din ile ne alakası olabilir ulan!? (tabi bu safça bi soru oldu bu saatten sonra)
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 olur mu hic öyle güzel kardeşim ? devletin başındakilerin halkını iyiye,dogruya,güzel ahlaka sevk etmesi,müslümanlıga özendirmesi o devletin görevi degil mi ? devlet bunun icin yoksa niye var senin deden,benim dedem,canakkalede aynı düsmana süngü sürerken omuz omuza allahu ekber sesleriyle şehit düşmedi mi ?
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 guzeladamcengiz said: Benim ifademde dindarlar, dinsizler diye bir ifade yok. Dindar bir gençlik yetiştirme var maşallah bu nasıl bir tümcedir
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 guzeladamcengiz said: "Tatar Ramazan" said: bu cengiz ne ayak ya? troll mü şaka mı ciddi mi saçma bi adam arkadaşım halkın %50 sinin oy verdigi bir siyasi parti liderinin acıklamalarına gocunmuyorsun,şaka mı demiyorsun da,bana mı inanamıyorsun ? valla o kadar başarısızsın ki hicivin de eleştirin de anlaşılmıyor
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yerse http://nationalinterest.org/files/imagecache/resize-340/images/Erdogan.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Din beni rahatsız ediyor. Allah pek iyi bir kişilik değil, eğer varlığı gerçekse de umrumda değil. Defolup gitsin yani; nefret ediyorum fikrinden de, varolma ihtimalinden de, eğer varsa varlığından da. İki yüzlü, kadın düşmanı, gözü kan bürümüş, nefret dolu bir varlık Kuran ve İncil'den okuduğum üzere. İnsanlara bu fikri aşılamaya çalışanlara ama daha da fazla antipati duyuyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 GERGE said: Din beni rahatsız ediyor. Allah pek iyi bir kişilik değil, eğer varlığı gerçekse de umrumda değil. Defolup gitsin yani; nefret ediyorum fikrinden de, varolma ihtimalinden de, eğer varsa varlığından da. İki yüzlü, kadın düşmanı, gözü kan bürümüş, nefret dolu bir varlık Kuran ve İncil'den okuduğum üzere. islam fuck yeah'den farkın yok.
Öne çıkan mesajlar