odiflame Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Sanatçı Gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ben bu elemanı dün seyrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yanlız programın reklamını nasıl yapıcaklarını şaşırdılar.yok laz karı yok cahil adam yok sanatçı gözü yok kenan ın azarladığı adam,kenanı gülderen kadın. izlenmiyor lan işte daha ne kasıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abi videonun altındaki yorumlar fena ahahaha Bu cocuk peçeteden kendi imkanları ile doğmuş. GDCreporting 49 minutes ago herif trololo p..ler, aklınızda bulunsun Tam1manyakya 2 hours ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ben izliom lan programı, işten geliyorum 11:00 gibi bazen denk geliyor. Fakat, eskiye göre daha bigisiz-kültürsüz adamları seçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bu adam önceki programdan kanser olmamışmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 çocuğun bukadar aptal olacağına inanmıyorum trolldür diyorum ama tipe bakınca gerçekten aptal bi tipi var. ya çok başarılı bi troll veya dünyanın en aptalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Almancı falan olmalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ahahahaha bu ne lan http://www.youtube.com/watch?v=xqmAvRLUKYw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 biri özet geçsin videoda ne var neyi izliycez yani, 10 dakka konsepti anlamak için izlemeye üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu ilk çocuğa tvde denk gelmiştim bu kadar aptal olmasına inanamadım ben sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 eglenceli ne var abi bu videoda? bi basinda sanatci gozu diyo, o mu yani olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ilk video gerçek olamaz ya, parodi filandır, bir insan evladı bukadar cahil olamaz olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ilk videodaki adamı twitterdan bulup saldırdılar baya herif sonunda acc.ını kapattı falan diye duymuştum bana videoyu izleten arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 codename_curse said: ahahahaha bu ne lan http://www.youtube.com/watch?v=xqmAvRLUKYw&feature=related Fakat bu adam orjinal yaşantısında da böyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bu son videodaki baya baya Ercik'e benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 codename_curse said: ahahahaha bu ne lan http://www.youtube.com/watch?v=xqmAvRLUKYw&feature=related bu ilk sene benim sınıf arkadaşımdı üniversitede asdfads adam derste bile arkada içki içiyordu, kafası sürekli güzeldi. Sonra bir gün yarın görüşürüz diyip ayrıldı okuldan, daha da gelmedi. Sonradan öğrendik okulu bırakmıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 oytun namoğlu rocks resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oytun'un trolling level : god auhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar