xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 >Liam Neeson eline kırık şişe başlarından knuckle yapmış ve karda kurtları dövüyor. >Filmin topiği yok. In Alaska, an oil drilling team struggle to survive after a plane crash strands them in the wild. Hunting the humans are a pack of wolves who see them as intruders. http://www.youtube.com/watch?v=vp5PtNHBqbU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hep aklimda da, ugrasmadim hic konu acmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5h0V0wx_kKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lan ne çok film birikti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ne tırt bi trailer lan bu. facebook ve twitterdan trailer hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 güzelmis izlicem ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Filme gitmeye gerek kalmamış trailer sayesinde. 1. Adamımız eski komandodur ve kurt avcılığı yaptığından kurtları iyi tanır. 2. Bir grup hard man ile beraber bindiği uçak düşer 3. Kurtulanlar arasında liderlik kavgası olur 4. bizimkinin rakibini kurtlar yir. 5. Lider olan adamımız herkesi kurtarmaya yemin eder. 6. O sırada kurtlar ile fazla bi yakınlaşmalar olur. Bi yerde uçuruma çok yaklaşırlar. 7. Alfa kurda eline cam bağlayıp tekme tokat dalar ve öldürür 8. Kan revan içinde medeniyete ulaşır ve film biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 film bu işte, helal Liam abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bayağı hayalkırıklığı filmdi, kurt dövmüyor bile. jason ve freddy yerine kurt koymuşlar işte paso kaçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 alfa kurt alanını koruyor işte sürüsüyle, illa adam parçalama görüntüleri mi olsaydı? sonunda belli noolduğu zaten, ben çok beğendim valla son 40 dakkasını özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 gene hayvana eziyeti teşvik eden bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar