hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 araba sürmeli oyun arıyorum, simülasyonun hastasıyım, trafik olsun, kırmızı ışık olsun bayılırım en son midtown madness 2 oynadım, onun yenisi olsun razıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 araba al tem otoyoluna cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gerçek hayatta araba süremememin eksikliğini kapatma peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gta vice city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gözlere far sürüp salonda 2 tur at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hacinuri said: gerçek hayatta araba süremememin eksikliğini kapatma peşindeyim gerçek hayatta araba sürmeyi mercedes reklamlarındaki gibi dağda bayırda deliksiz asfaltta cilalı arabanla gezinti yapmak sanma. savaş var tafikte resmen. bisiklet sürebileceğim, dilediğimce yürüyebileceğim bir ülkede yaşamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hacı kotalı bir yerden bağlanmasam fellik fellik arardım da.. bir tane vardı böyle şehirde geziyordun çok gerçekçiydi, grafik yönünden sağlamdı ama.. youtube çok yardımcı oluyor. 1-2 saat gezsen bulursun oyununu. donanımhaberde böyle geyik bir simulasyon oyunu isteği vardı neydi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gta 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kırmızı ışığa bayılanını ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ren said: hacı kotalı bir yerden bağlanmasam fellik fellik arardım da.. bir tane vardı böyle şehirde geziyordun çok gerçekçiydi, grafik yönünden sağlamdı ama.. youtube çok yardımcı oluyor. 1-2 saat gezsen bulursun oyununu.donanımhaberde böyle geyik bir simulasyon oyunu isteği vardı neydi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Laorx said: kırmızı ışığa bayılanını ilk defa görüyorum adam araba simulasyonu istiyor işte... microsoft flight simulator'un araba versiyonu gibi bir oyun var mı diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 pedal to the metal dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 trafik-kırmızı ışık cart curt harici yarış pistinde baya simulasyon modeli live for speed var. araçların daha gerçekçi hareket ettiği başka oyun bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacinuri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sonuç olarak bana hitap eden bir oyun bulamadık :( arz-talep meselesi tabi araba sürme simülasyonuna talep yok demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 formula 1 in oyunları var ağır simülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nomsaR said: gözlere far sürüp salonda 2 tur at. http://i.imgur.com/5wPXh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Test Drive Unlimited 1 ya day 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 18 wheels of steel serisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 =) 18 wheels of steel'dan bir görüntü. http://www.ressim.net/61/upload/082b3885.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hacinuri said: sonuç olarak bana hitap eden bir oyun bulamadık :( arz-talep meselesi tabi araba sürme simülasyonuna talep yok demekki var aslında güzel bir şeyler ama pati üyeleri bilmez onları. o yüzden anca gırgıra çevirmişler işi. benim bildiğim bir-iki tane vardı ama ben de hatırlamıyorum isimlerini. aradım ama bulamadım aklımdakileri. simulation car game diye google'da arayınca hep karşına yarış oyunları geliyor, ya da outdated eski oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 City Car Simulation Görsel olarak çok başarılı değil ancak simulasyon olarak fena gözükmüyor, denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Live for speed halt etmiş. http://www.youtube.com/watch?v=0sWlpiTbnBc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar