lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bu potansiyel ile inanılmaz projeler çıkar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yalnız vaperon işini biliyo gibi görünüyo ama burdan uyarmak lazım. bunu evde denemeyin. :P Birden fazla plakalı disklerde üstüste olan disklerin hizası bozulursa yandın demektir. Ayrıca şu "1 ve 0'lar"ı (aslında 1 ve 0 yok; hdd kafası 1 ve 0ları tercüme ediyo, çaktırmayın) yazarken yeni teknolojilerle daha yoğun oluyor bunlar, yani bu hizada gözle görülmeyecek kadar küçük değişiklik olduğunda GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mr. Hand o kadar haklı ki. :D Kesinlikle milimetrik bir sapma canına okur diskin. Hava sürkilasyonu olmayan ufacık bir odada havaya sprey ile su sıktıktan sonra maske ile girişiyorum disklere. İmkanınız yoksa denemeyin. Hele pis bir yerde asla. Toz anında yapışıyor çünkü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Topikten testosteron akıyordu dahil olmak istedim. Vaperon senin işin ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ucuz işçi çalıştıran hdd fabrikası patronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 seagle da garibim, Afrikalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Broların brolarla çogalabildigi gün dünyanın kurtuluşu olacak aha buraya yazıyorum. Köküne indiğimizde global dengesizliğin suçlusu kadınlar değilse bana xunn demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tamam abi inanıyoruz artık, gey değilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çoğalmak hoş bi tabir olmadı ya. güçlerimizi birleştirmek falan deseydin daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xunn said: Broların brolarla çogalabildigi gün dünyanın kurtuluşu olacak aha buraya yazıyorum. Köküne indiğimizde global dengesizliğin suçlusu kadınlar değilse bana xunn demesinler. birincide gayet iyi gidiyordu ikinci boldta ters köşeye yatırdın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 axedice said: Topikten testosteron akıyordu dahil olmak istedim. Vaperon senin işin ne tam olarak? Bir medya kanalında bilgi işlem müdürüyüm. Elimizde uzun zamandır patlak duran 4 adet 1.5 terabytelık yüksek oranda dolu disk var. Elimde yeterli malzeme olmadığı için müdahale edemiyordum. Seagle sağolsun son eksiğim de tamamlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nomsaR said: çoğalmak hoş bi tabir olmadı ya. güçlerimizi birleştirmek falan deseydin daha iyiydi. Tamam lan anime mecha'sı gibi birleşelim madem. Cennetleri delicez çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yazılım ekibi kursak işletim sistemi yazarız gibime geliyor ne dersiniz? topic yardım faslını kapattık, kendi götümüzü kaldırıyoruz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 patideki yazlımcıları hafife alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 almıyorum zaten, ben de onlardan biriyim.. :) sadece topicin gidişatına gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 lemuria said: yazılım ekibi kursak işletim sistemi yazarız gibime geliyor ne dersiniz? topic yardım faslını kapattık, kendi götümüzü kaldırıyoruz hahaha kedi temalı bi linux var zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 cambazct said: abi bizede mini cannon yapsana birbirimizi sakat bırakalım, nası fikir ? Bunda da bi nane yok ki sdfsfsd Sadece şekli güzel olsun diye işlenmiş dışı sanırım, topa benzesin diye. Üstte ufak bi delik bi de namlu deliği var. Eğlenceli olabilir lan ufak bi malzeme bulursam yaparım ben bunu sahbdafadgsfdgsfdssgs Bu arada vaperon senin aletin kafa kısmını çizdim, 2 mm galvaniz saç -ki sonradan ısıl işlem görmüş bi malzeme, bütün işyeri yüklenseniz yamultamazsınız sdfsagfsd- ile yapıyorum kafayı. Delikleri markaladım tam deliyordum ki bugün 20. kez yaşandığı gibi elektriği kesti uedaş. Trafoda mı ne bi olay varmış sanırım. 2 delik kalmıştı kapattık dükkanı gelmez çabuk diye. Yarın delikleri tamamlayıp kafayı bitirdim mi sap kısmı zaten kolay olduğu için yarın postalarım muhtemelen. Delikleri 3.5'luk matkap ile deldim. her deliğin kenarında yarım milim boşluk kalması demek bu, esneklik sağlar. İnsan eli cnc tezgah hassaslığında olmadığından bu tarz paylar bırakmak her zaman önemli, burdan da sosyal mesaj verelim sfddsfgfsd Bu tarz işler yapan rakip şirketler varsa seri üretime geçer satarız, piyasa araştırması yap sfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hemen etüde başlıyorum. Prototip başarılı olursa piyasayı kasıp kavururuz. Elimde her markadan disk mevcut. Universal bir şey ise seni zengin edebilirim... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ahahah seagle makinede öğrendiklerim işe yarıyor konuşması yapıyorsun lan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yok abi makine mühendisliği bölümünde zerre böyle uygulamaya dayalı eğitim yok tr sınırlarında. Belki bi odtü, o da daha çok ileri teknoloji uygulamaları yapıyor. Normal piyasaya yönelik pek uygulama yaptıran okul yok. Bunlar benim 5-6 yaşımdan beri babamın dükkanda takılmam neticesinde kazandığım şeyler. İmalattır malzemedir çözüm üretmedir, bunlar okulda kazanılmıyor, ne yazık ki. Makine mühendisliğinin bana kattığı şeyler bi ısı transferi ile ilgili bilgiler, bi de casio fx-82ms yi hızlı kullanabilme yeteneği. Elle tutulur başka bi şey vermedi bana henüz. 3 dönem daha var bakalım belki hayatın sırrını son sene söylüyorlardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 SeaGle said: Bunda da bi nane yok ki sdfsfsd Sadece şekli güzel olsun diye işlenmiş dışı sanırım, topa benzesin diye. Üstte ufak bi delik bi de namlu deliği var. Eğlenceli olabilir lan ufak bi malzeme bulursam yaparım ben bunu sahbdafadgsfdgsfdssgs abi yanlız bizede yap ya öyle tek başına zevki çıkmaz patideki herkese yap millet gruplaşıp batarya oluştursun birbirimizi bombalıyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 seagle olm bunlar baya roket mühendisliği sanıyorlar sanırsam bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 zamanında şöyle bişi işlemiştim bi derste http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165594_10150153614412627_555047626_8304199_5529816_n.jpg kağıt ağırlığı olarak kullanıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 şöyle bir kalıp işleme hakkın vardı ve bunu mu yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2,5 eksen cnc hakkım vardı 20dk'lık, onu yaptım. arkada da paticik açık kalmış galiba, şimdi fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar