roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 harbiden tek seferde çalışan prototip çıkarırsa şu olmayan kalıptan paint terk teknik resimden bence de title'ı hak eder sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Seagle adeta insanlık ölmemiş abi dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 pnomatik filan lazimsa satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aket-Atum said: Seagle adeta insanlık ölmemiş abi dedirtti. aynen lan, seagle'ın postlara vay anasını diyerek izledim. adam kendi çapında seferberlik ilan etmiş resmen. yapmadan bırakmam!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben makasla açıyordum kafanızı çalıştırın biraz ama ellere de dikkat edin :) sonra...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Çok duygulandım sonuna kadar merakla okudum. Hele 280$ lık parçanın bedava yapılma sahnesinde gözlerimden yaşlar geldi. Çok sürükleyici bir eser. 10/10 http://ozini.com/wp-content/uploads/2011/10/brofist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 duygulandim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Çocuk macunu al yanına ve gittiğin yerdeki aletin kalıbını çıkart macunun üzerine sonra onu herhangi bir imalatçı veya dökümcüye götür onlar halleder veya direk kendin alçı ile ters kalıp sonra tekrar alçı ile düz kalıbını çıkarıp kurşun falan gibi kolay eriyen bi madenle imal edebilirsin. Eriyik kurşun oranı buranı yakıp kör ederse sorumluluk almam ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Deathblade said: Çok duygulandım sonuna kadar merakla okudum. Hele 280$ lık parçanın bedava yapılma sahnesinde gözlerimden yaşlar geldi. Çok sürükleyici bir eser. 10/10 http://ozini.com/wp-content/uploads/2011/10/brofist.jpg katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi ne güzel topic bu. GLORIOUS MEN, GETTING SHIT DONE. http://i.imgur.com/5N8rM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Feel thread oldu cidden :D SeaGle said: Neyse ana konuya geri dönelim. Kenetlenilecek meret şu. Not: Kurtarılacak disk bu değil. Başka bir kadavra sadece. Ölçüleri baya hassas ölçtüm. Kenetlenecek vida bu. Çapraz çubuk olmasındansa tabanı sadece vida deliği olan bir alternatifle değiştirmek daha mantıklı gibi geldi bana. Senin açından da iş kolaylaşmış olur sanırım. Maksimum kalınlığın vida boyu sebebiyle 2.5mm olması gerekli tabanın. Çapı da max 32mm, yoksa disk plakaları üzerine taşma yapıyor. Tutma yeri ile taban arasındaki çubuğun uzunluğunu da 10-15 cm arasında yaparsan çok iyi olur. Çok teşekkür ederim yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yönetim uyuma Seagle'a title ver. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yeni harddisk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Önemli olan içindeki veriler. Yoksa 10+ 2TB sıfır disk var kenarda. Kendimi bir an yokluk zamanında teneke teneke peynir, margarin stoklayan fırsatçılar gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ikinci el al o zaman, veri olur onların içinde. satıcıya formatlanmamış diycen, o ayarlar güzel bişey. bi de overclock yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vaperon said: Maksimum kalınlığın vida boyu sebebiyle 2.5mm olması gerekli tabanın. Çapı da max 32mm, yoksa disk plakaları üzerine taşma yapıyor. Şimdi ben sana bu üstteki çizimdeki gibi 2.5 mm çapında 6 tane deliği olan yuvarlak bi kafaya sap yapıp göndericem di mi? Sen de o deliklerin arkasından vida geçireceksin, sonra vida ucunu hdd kafasındaki vida yuvasına takıp vidayı sıkacaksın. Sıkılan aleti döndürüp kafayı açmış olacaksın. Bu mudur abi. Okey veriyorsan imalatına başlayayım sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vaperon said: Feel thread oldu cidden :D NOT A SINGLE VAGINA, IN THIS GLORIOUS DAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hahahaha! dikkatle okuduğum konunun sonunda bu yorumu görmek günümü neşelendirdi hahahah. SONUNDA SUSTULAR:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aynen dediğin gibi. Diskin üstündeki yuvaların üzerinden vidalayarak elle çevireceğim. Kolay yamulmayan bir malzeme kullanabilirsen vida yuvalı bölüme süper olur. Çünkü sağlam kuvvet uygulayarak açabiliyorsun. :) Ahahaa zun. :D NOT A SINGLE PUSS BRO... NONE OF 'EM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hahaa xunn said: vaperon said: Feel thread oldu cidden :D NOT A SINGLE VAGINA, IN THIS GLORIOUS DAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Tamamdır o kalınlıkta sert bi malzeme ayarlanır sdf Bugün halledersem yarın sabah, Yarın halledersem yarın öğleden sonra kargolarım. Kargolamadn önce de adresi fln alırım ya da öm at bi ara sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 seri üretime geç lan. baksana fiyatı yüksekmiş bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 SeaGle said: Tamamdır o kalınlıkta sert bi malzeme ayarlanır sdf Bugün halledersem yarın sabah, Yarın halledersem yarın öğleden sonra kargolarım. Kargolamadn önce de adresi fln alırım ya da öm at bi ara sfsdg abi bizede mini cannon yapsana birbirimizi sakat bırakalım, nası fikir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Eyvallah. Atıyorum öm ile adresi şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar