xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Inb4Gerge hipstin' demeye gelmiştim çoktan hipstlemiş. Birazdan firefox loyalisti cucemiz de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben son 2 aya kadar opera kullanıyordum ama chrome a geçip doğru yolu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 GERGE said: Sidebar, tab stacking, private tabs olduğu sürece daima Opera. Hiç biri Chrome'da yok. Eklentileri bile yok. Sidebar dışındakiler Firefox'da da bulunmuyor. büyük ihtimalle var bu istediklerin chromeda ama sen bulamadın. ne istediğini tam bilmiyorum ama şunlara bi bak istersen toomanytabs, tabjump, tabsplus. sidebar yok ama sanırım ona emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ie ve maxthon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 100lerce eklentiye baktım. yok istediklerim. ne olduğunu bilmeden var demeyin yani. panorama olsun, tan groupları olsun, to many tabs olsun aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 iyi peki kullanma, sürün operayla. yardım edeni öpsünler bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 WHAT A SHAM-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://i.imgur.com/3NYWw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 En son firefox'a speeddial koyup 7x7 site ekleyim dedim, kaspersky kurmuş günlerime götürdü beni. Genelde öyle oluyor addon çözümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 chrome ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5hqSGGk1YTI Tab stacking bu. Bir pencerede yaratabileceğin farklı stack'ların sınırı yok. Her biri başka bir konu başlığı için. Private Tabs da aynı pencere içinde hem normal hem private tab açabilmeye yarıyor. New Tab yerine sağ tıklayında yeni tabı prvate açabiliyorsun. Aynı siteye iki farklı hesapla filan girerken çok işe yarıyor. Chrome yeni pencere açıyor; Firefox da ya normal oluyor ya private, ikisini birden kullanamıyorsun, tamamen yaramaz yani. Şimdi deyin, var mı bunlar. Vardır bakarsan demeyin ama, baktım. Link verin. Varlarsa Opera'yı bırakırım zaten, bu aralar pek iyi değil. Bu iki özellik benim için çok önemli olduğundan bırakamıyorum, onlar olmadan kullanamıyorum. Çalışırken özellikle 30-40 tab açtığım oluyor, aynı siteye farklı hesaplarla girmem gerektiği oluyor; hayati önemleri var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 chrome, her işimi yapıo,bide basit kalıo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ezici üstünlük chromeda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Safari niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mozilla ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "roket adam" said: Safari niye yok? biz burada safari kullananları sevmeyiz delikanlı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 İnternet Explorer kullananlar banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mozilla firebug yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ya mozilla iyidir güzeldir candır.. mozillaya laf atmak günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hangi BROWSTERmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 khrome kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ben dahil tum teskilat opera kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 maxthon 3'ün şu son özelliklerine bi bakın, az bi kullanın sonra karar verin. adamlar sağdan soldan özellik çarpmış, bir de hiç birinde olmayan şeyler eklemiş (maxthon passport imba mesela). hani orjinalliğimi bozmak adına bunu sizlen paylaşıyorum bak dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nıye fox degılde kırom ne artısı var kıro bı kere adı ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi ben hepsini kullanıyorum o nolcek :D (tamam, ie'yi mümkün olduğunca az kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 IE kullanan arkadaslar aksam yemeklerinden sonra ne aliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar