nscorp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Free month sona erdi. Kimler subs yenilemeyip benden bu kadar dedi? Ben malesef biraktim, cok kastim devam edeyim diye ama olmadi. Gavurlarin dedigi gibi TORtanic oldu oyun. En cok da acirim bu rezalet icin warhammerin ipini cektiler, ne guzel takiliyorduk warda. Bok vardi swtorun selameti icin WAR destegini durdurmaya.. Tez batasin EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 1.1'in ertesi günü bırakmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1327330956619.jpg >4channers take the oppertunity to bash the game >in the middle of court >Tortanic becomes a court-acknowledged word >EA now has to explain away every screenshot taken from their forums >Every one of them >this includes the ones with the biodrones ganging up on the guy who is colourblind >and the entire fiasco with the dissapearing subscirption button >and the whole buisness with generally fucking over their subscribers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 faxion online iyimiş lan aslında lol http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2010/05/faxion-announcement-epl-525.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 betaya girdikten sonra ağır star wars fanı olan ev arkadaşıma olm çok kötü oyun sakın gidip para verme buna demiştim, beni dinleyip başlamamıştı. siz de paranızı sokağa atmak istemiyorsanız seneye aynı eve çıkabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 It launched on May 26th 2011 and shut down on Aug 24th. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 nereye yahu daha bilgisayar oyuna alışacaktı o zaman oyun düzelecekti. erken bıraktınız !!!111!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 devam etmiyorum. Not: sevgili bioware heroic combat öyle olmaz böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 korean combat o, heroic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Heroic Combat gereksinimleri: - Japanese high school girl - Devil May Cry vb. tarzı oynanış ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tek tuş spam kim ne yapıor belli degil strateji 0 böfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ilk günü dediydim, ben dediydim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kafa bu kadar çalışıyor tabi normal. gereksinim derli toplu bir motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kafa bu kadar çalışıyor tabii normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 motoru kendilerinin yapmamaları gerçekten çok kötü olmuş. Ama genede oyunu kurtarabilirler diye düşünüyorum.SOnuçta deli para kazandılar ve arkalarında Lucas art da var. bu motorun kodlarını bi şekilde editleyemezlermi bilmemki hoş gerçe o zaman devasa bir patch gelir 5 aya fln o değilde ben warhammer a en çokda şuan epey iyi durumda olan Conan a yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mighty_THoR said: devam etmiyorum. Not: sevgili bioware heroic combat öyle olmaz böyle olur. çok heroicmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ability delay tamamen düzelene kadar ve optimizasyon problemleri halledilene kadar(aka multicore fix) erteledim bende sub'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Not: sevgili bioware heroic combat öyle olmaz böyle olur. http://www.youtube.com/watch?v=qjzBdfDo6xY http://www.youtube.com/watch?v=j66VWdm-DBU&feature=related said: Gaze upon its magnificence! Bask in its glorious, um, glory! I present you... V-07-TR-0N! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi ne yaptınız ya nihayetinde move out of fire, move into the circle bunlar, bunlar heroic değil, bir PvP değil yaneee. Şöyle koyun aynı composition a karşı aynı ezbere taktik videolarından da gözümüz heroic combat görsün.[/sarcasm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Adam bütün forumun üstüne boşalmasına doyamadı. İlgisini versin biri, ben işime bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Benim için heroic combat postun sonundaki link. Linklediğim fightı izlemeniz yeterli, 45 saniye. Bana bunu sundu mu Tortanic? Hayır. Sunabilcek mi? O motor ile bu olur. Bahsettiğim combat için tık.]youtube.com/watch?v=aU8pOwuqt3k#t=05m16s]tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Adam baya sert ya hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 heroic combat? http://www.youtube.com/watch?v=F3IbwjeCx6U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar