BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bi de "A" klavye benimki babamın daha yeni daktilosu var eski daktiloda yazı yazmak daha güzel :))[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 tmm arkadaşlar zımbırtının nerden geldiği bulundu!!! *! hayrı pıtırdan çalmışlar!!!*[hline]Drake, 30 Ocak 2003 19:25 tarihinde demiş ki: dark-dr, fi tarihinde demiş ki: boyle sairane bir girise ruhsuzca copy paste yaparak pepelek forumlarinin ruhsuzlugunu gostermis oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bence saçma. Bu tarz buluşlar genellikle direk olarak halj,ka açıklanmaz. Bu tarz buluşların askeri alanda kullanılması söz konusu olduğundan öncelikle o tarz şeylerde kullanılır. Kısacası imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 aynı fikirdeyim Ghaldszar ile[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: BabacumMostors, 06 Şubat 2003 22:15 tarihinde demiş ki: bi de "A" klavye benimki babamın daha yeni daktilosu var eski daktiloda yazı yazmak daha güzel :))[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 A klavye??!? Bu arada ben bu cloaka cloak demem, cloak Predator cloak olmuyunca (ha ne?)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bence o şeyin üzerine resim çizmişler :) yada projeksiyon makinesiyle yapmışlar (o kadar parlıoki!)[hline]Hi, I am Tyrael, I am jackass. Laubaliliği sevmem,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol böle sallama ötesi bişi görmedim hahah.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Bonecrusher, 07 Şubat 2003 08:23 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 06 Şubat 2003 22:15 tarihinde demiş ki: bi de "A" klavye benimki babamın daha yeni daktilosu var eski daktiloda yazı yazmak daha güzel :))[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 A klavye??!? Bu arada ben bu cloaka cloak demem, cloak Predator cloak olmuyunca (ha ne?)[hline] ehuhe ciddi ciddi "A" klavye :) bu arada buldum merkez bankasının malıymış daha önce ve 1956 dan daha da eskiymiş alet :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bunun yalan olduu gayet achık ama bu demek deilki böle bi göz yanılması yapamasınlar.. yaparlar bi zımbırtı belki bi mont olamas bu kıvrılmıycak bishiy daha rahat yapılır şöyle: her iki tarafındada alıcılar olur ve her 2 taraftada ekran tipli bishey olur bi taraf öbür tarafı aynen ekrana yansıtır öbürüde aynısını yapar.. ama bu kalın bi cisim olursa perspektif hatasına neden olur =) gözün anlıyamıycağı tipte şöle 10 20cm kalınlığa kadar en fazla yapılabilr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kısacası bakıonız: James Bond'un sonarabası[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 GERÇEKKKMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Biraz önce TRT2 Anahaber bülteninde izledim ve gözlerime inanamadım. Resimdeki hatun iki tane alet arasına geçiyordu ve üzerindeki yelek sayesinde arkasındakiler gözüküyordu. Yine belli bir ışık sayesinde incecik bir filmi bir adam üzerinde gezindiriyordu ve gezindirdiği yerlerde iskeleti gözüküyordu. Kısaca iki farklı tipde alet var adamlarda. Birisi arkasını gösteriyor diğeri röntgen çeker gibi iskeleti gösteriyor. Daha ilk safhalardalarmış ama tıp alanında ile askeri ve güvenlik konularında çok yardımcı olacağı düşünülüyormuş. TRT2'de görmesem hayatta inanmazdım ama TRT haberleri benim için yeterince inandırıcıdır.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hmmm kek kokuyor missgibi[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Valla TRT keklenmişse onun yanında keklenmeye razıyım ama ortalıkda kek kek diye gezinenler, doğru olduğu ispatlanırsa benden iyi bir kötek yemeye razımılar *! Elinde terlik yokdur ama kılıcınında iş göreceğini düşünür*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Oha harbiden doruymuşşşşşşş yuh anasını satayım bea.ELin gavuru neler yapıyor[hline]Z(x) = axe WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 fedaykin ben fireball sallarım merak etme ..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 dogru olabilitesi var , neden olmasin? cok imkansiz bir sey degil?[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bunun aynisini yapayim size , arkadaki resmin ustune layer olarak kendi resminizi koyun sonra layerin gamma ayarini dusurup transparan yapin aynisi olur.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 güzel kardeşim ben bunu televisyonda gördüm diyorum TRT2'de haberlerde slaak bir magazin programında veya reha muhtarla haber zırvalıkları programında değil.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: fedaykin, 09 Şubat 2003 15:07 tarihinde demiş ki: güzel kardeşim ben bunu televisyonda gördüm diyorum TRT2'de haberlerde slaak bir magazin programında veya reha muhtarla haber zırvalıkları programında değil.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Okumadim ki mesajlari direkt cevap attim lol. Olabilir tabi imkansiz degil ondeki goruntuyu arkaya, arkayi one yansitarak predatorun cloaku gibi birsey yapilabilecegini duymustum.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bu haber bazi gazetelerde de cikti. Ama bencede yazis. Bi perspektif hatasi var....[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hehe patlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar