Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oha demek istiyorum sayın seyirciler sazan avı da olabilir tabi.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lol yannız resme koptum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 O siteyi bilmiyorum ama cnn'ın yada yahoo'nun bir tepki araştırma sitesi vardı.Orada abartı haberler verirlerdi insanların tepkisini ölçmek için belki buda o tür bir sitedir.Yoksa bu japonlara helal demek lazım[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bence sazan avi :)[hline]Just click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende istiyorum onalrdan(ama sarı olmamış gibi ya)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) [ img ]http://smilies.sofrayt.com/1/950/lamer.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kekliyolar tabikide dikkatli bakarsanız perspektif hatası var[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ayrıetten tam gorunmez sayılmaz kadının kollarının arkası niye gozukmuyo :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P [Bu mesaj Aegean tarafından 06 Şubat 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 aeha direk palavra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ahah süfer hemen bi tane alacam :) imkaansız bişicik yannız...böle bişi hayatta yapılamaZ! idda ediyorum yapsınlar elime kına yapacakm[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jubacca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lol kızın duruşu çok komik :)[hline]Jubacca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehe biraz komik olmuş çnkü kadın arkasındaki adamların oranı pek uymamış diğer insanlara göre cüce gibi kalmışlar bi şekilde bi gariplik var resimde bana gerçekçi gelmedi. Ama tabi açıklamadan yapılması okadar imkansız değil sonuçta kadaını gerçekten görünmez yapmıyoki. Kadının arkasında alınan hareketli imajları kadının önüne yansıtıyo okadar.[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla. Alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Pek gerçek gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sallamasyon[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yakında içinden geçileni de yaparlar[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 imkansız[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 acaba 2 düz 1 ters mi örmüş ondanmı?[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: LiGhTfOrCE, 06 Şubat 2003 16:54 tarihinde demiş ki: acaba 2 düz 1 ters mi örmüş ondanmı?[hline]You hate me to say that i did not obey!!! lol, yok be hocam bu bariz Zeki Müren kirpiği. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yalandan kim ölmüş hesabıııııı nihehe[hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben yaptım oldu bir kereama nasılsızdı bu bilgi bilemeyecem... sizbilmiyorsunuz ama ben her gece evlerinize gelip o saatlerde ne yaptığınıza bakıyorum *!rönt işinde sınır tanımamaktadır* *!keza yalancılıkta da sınır tanımamaktadır*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 "Ve bu yılın en iyi daktilo ödülünü, BabacumMostors takma adıyla tanınan İldeniz arkadaşımıza veriyoruz!" *!Alkışlar arasında altından bir daktilo verir Babacum'a*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 o nasıl 'invisibility cloak' ben onu anlamış değilim madem görünmez bir nasıl görüyoruz :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Volfied, 06 Şubat 2003 21:48 tarihinde demiş ki: "Ve bu yılın en iyi daktilo ödülünü, BabacumMostors takma adıyla tanınan İldeniz arkadaşımıza veriyoruz!" *!Alkışlar arasında altından bir daktilo verir Babacum'a*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' lenetolsunspeystuşumbasmıyor... çok sert çekiçlevurmak gerekiyor bi adam gibi bişi alamadım gitti not: sakın sakın sakın ha... (yaklaşmayın yanına :-P) quake marka klavye almayın ...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Klavyem quake az önce sinirimden sol taraftaki clip ayağı kırdım Sağ shift tuşum kafa atmaktan çıkmıştı o tuşum göçük durumda daha sayıyım mı? hepsinin nedeni de sinirimi klavye üstüme boşaltmam[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 keza bende bir daktilo var 1956 yapımı :) antika kendisinde yazı yazmayı seviyorum ama senin hedayeni de nacizane koleksiyonumda saklayacam :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende de dedemin daktilosu var ah negzeldir onlar tuşların üstünde ellerini dansettirirsin yazarken[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar