Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bugün 4chan' de gördüm bu listeyi. içler acısı, evet RS nin stratejisi çok iyi, premium olayını kaldırdılar resmen. artık para da vermiyorlar download başına uploaderlara. biz karışmıyoruz diyorlar neler olup bittiğine aradan çekiliyorlar. şimdilik tabi ileride nolur bilinmez. ama hiç beklemiyordum böyle yaptırımlar hakkaten internet bitecek yakında. en azından warez olayını kaldıracak adamlar. torrent siteleri de göçüyor şimdilik. işin garibi teki komplo teorisi atmış, pirate bay için. çok güçlü şirketler pirate bay i destekliyorlarmış şimdilik. eğer bütün warez için kaynak sağlayan siteler kapanırsa tek pirate bay kalacakmış. adamlar reklamdan vs parayı kıracaklarmış vs vs. garip şeyler doğruysa çok acayip günler bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 SOPAcılar önce megauploadçılar için geldiler, bir şey demedim çünkü megauploadçı değildim. sonra filesonicçiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü filesonicçi değildim. sonra mediafirecılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü mediafirecı değildim. sonra 4sharedcılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü 4sharedcı değildim. ve sonra torrentçiler için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 asil tum bu warez olaylarina kaynak olan news serverlarina el atmaya kalkarsa sopa vay halinmize vay dunyanin haline Diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 koshiki, shienko box filan hiç duymadım ama onlar malı götürür gibi. tabii amerikalıların erişip upload edebilmesi lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yalnız bu salakların yaptığı çin / uzakdoğu tabanlı dosya paylaşım sitelerine acaip bi fırsat vermek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 siteleri degil yüklüyenleri ve indirenleri cezalandirmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 "Tatar Ramazan" said: SOPAcılar önce megauploadçılar için geldiler, bir şey demedim çünkü megauploadçı değildim. sonra filesonicçiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü filesonicçi değildim. sonra mediafirecılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü mediafirecı değildim. sonra 4sharedcılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü 4sharedcı değildim. ve sonra torrentçiler için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 interneti kırarlarsa elden dosya paylaşımı günlerine geri dönerim. imza bir dosya paylaşımcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 cd ye çeker çeker kargolarız artık birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sanal itemları elden değiş tokuş yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Birde sahibi MegaBox diye bir site açacakmış yakında, sanatçıların kendi ellerinden müzik satmaları için falan, bedava indirilse bile sanatçı para kazanacakmışmışmış. said: Last Thursday the US Justice Department came down hard on Megaupload and its mega founder, Kim Dotcom. In the days since, there has been a shake-up of sorts in the digital storage realm. Several smaller sites have drastically changed their business models. Others, like MediaFire, reached out to me after I published this post attempting to distance themselves from Megaupload. However, yesterday, a new theory surfaced that indicates Megaupload’s demise had less to do with piracy than previously thought. This theory stems from a 2011 article detailing Megaupload’s upcoming Megabox music store and DIY artist distribution service that would have completely disrupted the music industry. TorrentFreak first reported about the service in early December 2011. Megabox was just in beta at that time with listed partners of 7digital, Gracenote, Rovi, and Amazon. Megaupload was in a heated marketing battle with the RIAA and MPAA who featured Kim Dotcom in an anti-piracy movie (5:10 mark). The site had just sued Universal Music Group for wrongly blocking Megaupload’s recent star-studded YouTube campaign. Things were getting vicious in December but the quiet launch of Megabox might have been the straw that broke the millionaire’s back. Dotcom described Megabox as Megaupload’s iTunes competitor, which would even eventually offer free premium movies via Megamovie, a site set to launch in 2012. This service would take Megaupload from being just a digital locker site to a full-fledged player in the digital content game. The kicker was Megabox would cater to unsigned artists and allow anyone to sell their creations while allowing the artist to retain 90% of the earnings. Or, artists could even giveaway their songs and would be paid through a service called Megakey. “Yes that’s right, we will pay artists even for free downloads. The Megakey business model has been tested with over a million users and it works,” Kim Dotcom told TorrentFreak in December. Megabox was planning on bypassing the labels, RIAA, and the entire music establishment. Megaupload was likely large enough to actually find success. Other services have tried what Megabox was set to do, but Megaupload was massive. Prior to its closure last week, the site was estimated to be the 13th most visited site on the Internet, accounting for 4% of all worldwide Internet traffic. It boasted 180 million registered users with over 50 million visiting the site daily. Megaupload was already a seemingly trusted service for artists to distribute their work. Megabox would have a monetized that popularity by passing on the bulk of the earnings back to the artists. “You can expect several Megabox announcements next year including exclusive deals with artists who are eager to depart from outdated business models,” said Dotcom late last year. But that’s probably not going to happen. Kim Dotcom and several other Megaupload executives are now awaiting trial on various charges including racketeering, money laundering, and various counts of piracy. It seems they flew too close to the sun. High on success and a half a world away in New Zealand and Hong Kong, they attempted to take on the music industry head-on. Now they’re in jail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 O tam öyle değil, bu Megabox ilk çıktığında 7digital ve Amazon yok partnerlik demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Karea said: cd ye çeker çeker kargolarız artık birbirimize aman ultima dönemi de öyleydi. oynasana'nın ultima arşivine bakıyom herkes birbirine t2a cdleri yolluyor kargoyla. mutlu mesut yıllar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://9gag.com/gag/2088579 MU' nun sahibinin eviymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya bu ddl sitelerinin kapanma olayını anlamadım. niye her ddl sitesi kapanıyor ki? sopa da daha çıkmamıştı henüz? yoksa fbi şirketlere yalakalık olsun diye sopa'nın intikamını mı alıyor? bi de yılan hikayesi, avrupa yakası, 7 numara, behzat ç, ayrılsak da beraberiz, ruhsar, deli saraylı gibi dizileri indirecektim. ddl siteleri kapanınca türk torrent siteleri de yoktur zaten pff. keşke acele etseymişim de indirseymişim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Türk torrent siteleri var, bunlar da var hep. Ama artık kullanmadığımdan üyeliklerim hep iptal oldu, davet atamam yani. Var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu arada i lol'd http://thedirtylowdown.wordpress.com/2012/01/20/feds-shut-down-megaupload-arrests-anonymous-launches-counterattack/ http://www.smh.com.au/technology/technology-news/who-is-kim-dotcom-20120121-1qb3k.html http://www.dailymail.co.uk/news/article-2089138/Megaupload-shut-Police-raid-reveals-Kim-Dotcoms-multimillion-dollar-wealth.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 CryMeARiverfix said: http://www.youtube.com/watch?v=-tD1yaE0GfQ şunu izledikten sonra dystopia altında yaşadığımızı daha iyi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 GERGE said: Türk torrent siteleri var, bunlar da var hep. Ama artık kullanmadığımdan üyeliklerim hep iptal oldu, davet atamam yani. Var ama. Pardonda o torrent siteleri kendilerimi isliyor saniyorsun Calmaktan Artik ProStealer olmus adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bone said: ya bu ddl sitelerinin kapanma olayını anlamadım. niye her ddl sitesi kapanıyor ki? sopa da daha çıkmamıştı henüz? yoksa fbi şirketlere yalakalık olsun diye sopa'nın intikamını mı alıyor? bi de yılan hikayesi, avrupa yakası, 7 numara, behzat ç, ayrılsak da beraberiz, ruhsar, deli saraylı gibi dizileri indirecektim. ddl siteleri kapanınca türk torrent siteleri de yoktur zaten pff. keşke acele etseymişim de indirseymişim hepsini. Korkudan Filesere bana cevap yazdi Bugun Bole bole bole durumlardan dolayi kapatiyoruz ama sizin accountu acabilmenin yollarini ariyoruz abi dediler. Dosyalarimi silecekler muhtelemen ama accountum acilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 perşembeden itibaren federaller MU daki tüm kullanıcı dosyalarını silebilirmiş korsanlı korsansız farkmadan. dosyanız varsa yedekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 torrent'in kökü çok derinlere gidiyor. torrent'e el atmayabilirler ama usenetten torrente düşen videolara, albümlere el atabilirler. belki çok fazla upload yapanlara el atabilirler. torrent meselesi biraz karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 elifg said: "Tatar Ramazan" said: SOPAcılar önce megauploadçılar için geldiler, bir şey demedim çünkü megauploadçı değildim. sonra filesonicçiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü filesonicçi değildim. sonra mediafirecılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü mediafirecı değildim. sonra 4sharedcılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü 4sharedcı değildim. ve sonra torrentçiler için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı (tu) Tamam kardeşim bir şeyler diyelim ok. kime diyelim ne yapalım ? fbi'ı mı hekırlayalım ? nedir yani napabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/254/689/285.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 irakta bi aileyi kursuna dizmiş taciz etmiş bi askere göz altı suresi yeter diyip 4 ay sonra salıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar