BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ne kadar zaman sonra rutin cinsel aktivitenize geri dönebildiniz? Ek olarak: Hissettiklerinizi paylaşmak isterseniz yazın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 FIRST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 konuyu anlamadım, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 doğum anı videosu izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 balon said: konuyu anlamadım, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 izlerken aktivite halindeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 niye dönmeyeyim lan. sanki bilmiyodunuz ordan yaratık çıktığını. görünce mi mideniz bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şaka şaka sırf değişik cevap verebilmek için öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Beyler adam Paticikte oldugunu unutmus: "rutin cinsel aktivite"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bunu koyacak yer arıyodum hep http://imgur.com/uyy0h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Obs/Gyn doktorlarına sorsana bu soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 onlar kendilerine cinsel arzularını depreştirecek başka nokta(lar) buluyorlarmış karşı cinsin bedeninde. başka bir yer odak noktası oluyormuş yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Doğum videosundan etkilenip sexten soğumak da ilginç geldi. Ben o konuda masumiyetimi kaybettim. 4chan sağolsun immune oldum herşeye. Şimdi çok ilginç buluyorum bu tarz videoları sadece. Bir de küçüklüğüm hastanede geçti bir bakıma. Hastalık falan değil. Valide sultan çalışıyor. Acilde arada çok ilginç şeyler görürdüm. Ameliyat oldum dizimden bir aralar. Oturdum izledim tüm ameliyatımı. Doktorlarla geyik yaptık bütün ameliyat boyunca. Dizimin içindeki liflerin rengi çok acayipti mesela. Bu kadar ilgimi çekmesine rağmen heves etmedim doktorluğa hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Da derdiniz ne niye izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 izlenir mi o ya ıyykk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 BramStoker said: ne kadar zaman sonra rutin cinsel aktivitenize geri dönebildiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bize lisede izletmişti bioloji hocası. Sonra başka sınıfa izleticem diye geri sarmıştı, kaset tabi o zamanlar. O geri sararken, o bebeğin bir geri girişi var. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benjani said: doğum anı videosu izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aynı gün dönerim abi nolcak ikisinin yeri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Xaenin said: Bize lisede izletmişti bioloji hocası. Sonra başka sınıfa izleticem diye geri sarmıştı, kaset tabi o zamanlar. O geri sararken, o bebeğin bir geri girişi var. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani. ne psikopat hocanız varmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gençliğime sıçtı gençliğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Xaenin said: Bize lisede izletmişti bioloji hocası. Sonra başka sınıfa izleticem diye geri sarmıştı, kaset tabi o zamanlar. O geri sararken, o bebeğin bir geri girişi var. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani. aaaaaaaaaaashfusafhausfhasufhasfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar