Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chihayafuru

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
geç olsun da yeter ki dandik uydurma son yapmasınlar, onu yapınca bitiyor herhangi devam ve tamamlama ihtimalleri maalesef.
http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2012/06/chihayafuru-1-600x337.jpg
ÇİHAYAAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ~~
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 6 yıl sonra ...

üçüncü sezon maalesef benim anime'e uzun bir ara verdiğim döneme denk gelmişti, hala o 2 yıldan kalan backlog'u bitiremedim. üçüncü sezonu da böyle hakkıyla kaptırıp izleyebileceğim bir ana denk getirmek istiyordum 3 yıldır, nihayet o anı hissettim ve 24 bölüm 2 günde çat diye bitti 2 bölüm gibi. heyecanla buraya koştum ama maalesef kimseden yorum gelmemiş, keşke o vakit izleyip yazsaydım, belki başka paylaşımları tetiklerdi. zaten pişmandım ama daha da pişman oldum. çünkü gerçekten çizgisini bozmadan devam ettirmiş, prodüksiyon bakımından da hikaye olarak da. yeni karakterler, yeni maçlar, hepsi gene çok keyifli ve sürükleyiciydi.

sezon 3:

Spoiler

sezonun yeni favori charı inokuma oldu benim için, keşke kazansaydı. gene harada hoca kazansaydı keşke. gençlere kıyasla büyük dezavantajlı oldukları konumdan gene onların mücadele etmesini ben daha çok beğendim bizim üçlü yerine.

sezonun tek eleştireceğim kısmı gerçekten çok kötü bir yerde bitti. hiç devamı çekilmezse cidden cursed bir cliffhanger. çihaya ve taiçi'nin üstüne limon sıkıp bıraktı arata. 22'de filan bitseymiş keşke, son 2 bölüm tadını kaçırdı.

2022'de 50 volume ile bitmiş seri, s3 de 27. volume'de bitirmiş. biraz baktım ama devamı için ümitli olan yok gibiydi maalesef. s3'ün öyle iğreti bitmesi hadi neyse de ertesi yapılmayacaksa düşüncesi çok üzdü sezonu keyifle izlemenin üstüne. umarım s3 için olduğu gibi bir sürpriz yaparlar bekletseler de.

Sam, 25.05.2015 15:59 tarihinde dedi ki:

geç olsun da yeter ki dandik uydurma son yapmasınlar, onu yapınca bitiyor herhangi devam ve tamamlama ihtimalleri maalesef.
http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2012/06/chihayafuru-1-600x337.jpg
ÇİHAYAAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ~~

9 yıl önceki dileğimi tekrarlıyorum, inşallah bu sefer de tutar. 🙏

Sosyal ağlarda paylaş

Çağırdım evrenden göndersin diye işte. Belli mi olur belki frieren arasında yapar madhouse. 🙏

başka charlarla bir spin-off’a başlamış mangaka geçen yıl. Kim bilir belki bir kıvılcım ateşler.

ha bu arada üçüncü sezonda çantası görünen çikolata dükkanı mangakanın başka bir mangasının mekanıymış.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...