ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 "çocukmuş daha lan ehe ehe 96" *hesapla* "..." yaşları yıl hesabıyla vermeyin abi ya, 96 lıların seneye 18 yaşında olacaklarını farketmek insanın içine oturuyo bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 simdi baktim abi 20 yasindaymis :D sevenlerine bagislasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ShadowFury said: "çocukmuş daha lan ehe ehe 96" *hesapla* "..." yaşları yıl hesabıyla vermeyin abi ya, 96 lıların seneye 18 yaşında olacaklarını farketmek insanın içine oturuyo bayağı. şunu kaç kez hissettim kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 napalım, hep biz mi genç kalacaz. :/ ama böyle güzel gençlik hikayelerini seyretmek hala çok keyifli ya, yaşlanmanın bizden alamadığı bir keyif. (:P) oynayamasak da okuruz heh. *kart çeker* ÇİHAYAAAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 n'oldu abi daha yasiniz kac ki bu kadar bunalima giriyorsunuz.. siz bunu diyoraniz, 40'a merdiven dayamis evli cocuklu abilerimiz napsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ova çıkmış bir bölüm, izleyin eğlenceli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 genel olarak güzeldi özletti ehehe ama en sonu AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/207/b/5/chihayafuru__omake_1_chihachi_by_ravenanne-d58n0ef.jpg http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2011/334/1/b/chihayafuru___02v2_by_nyfaline-d4hqnmz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 yeni sezonu geliyor diye heyecan yaptım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 cidden ben de yaptım o heyecanı ama şu gif ve omake bile birşeydir. yalnız bu sezonki ore monogatari de aynı character designer ve stüdyo elinden çıkma, daha posteri görünce direkt anımsattı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 oturduk bu seriyi de bitirdik, abi çok özledim lan.. 3. sezon gelse diyeceğim de malzeme chapter birikmiş ama sezonu sonlandıracak iyi bir yer yokmuş diye okudum redditte neyse haikyuu falan izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 geç olsun da yeter ki dandik uydurma son yapmasınlar, onu yapınca bitiyor herhangi devam ve tamamlama ihtimalleri maalesef. http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2012/06/chihayafuru-1-600x337.jpg ÇİHAYAAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bkz: claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Chihayafuru S3 anime has been announced for 2019. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bunu izlememiş olan biri en büyük kayıplardadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 günün en güzel haberi oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 DarkC1oud said: Chihayafuru S3 anime has been announced for 2019. Bayadır aldıgım en iyi haber olabilir su ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 gelsin çok iyiydi (tu) hangi sezonda geleceği belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 sahane haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 üçüncü sezon maalesef benim anime'e uzun bir ara verdiğim döneme denk gelmişti, hala o 2 yıldan kalan backlog'u bitiremedim. üçüncü sezonu da böyle hakkıyla kaptırıp izleyebileceğim bir ana denk getirmek istiyordum 3 yıldır, nihayet o anı hissettim ve 24 bölüm 2 günde çat diye bitti 2 bölüm gibi. heyecanla buraya koştum ama maalesef kimseden yorum gelmemiş, keşke o vakit izleyip yazsaydım, belki başka paylaşımları tetiklerdi. zaten pişmandım ama daha da pişman oldum. çünkü gerçekten çizgisini bozmadan devam ettirmiş, prodüksiyon bakımından da hikaye olarak da. yeni karakterler, yeni maçlar, hepsi gene çok keyifli ve sürükleyiciydi. sezon 3: Spoiler sezonun yeni favori charı inokuma oldu benim için, keşke kazansaydı. gene harada hoca kazansaydı keşke. gençlere kıyasla büyük dezavantajlı oldukları konumdan gene onların mücadele etmesini ben daha çok beğendim bizim üçlü yerine. sezonun tek eleştireceğim kısmı gerçekten çok kötü bir yerde bitti. hiç devamı çekilmezse cidden cursed bir cliffhanger. çihaya ve taiçi'nin üstüne limon sıkıp bıraktı arata. 22'de filan bitseymiş keşke, son 2 bölüm tadını kaçırdı. 2022'de 50 volume ile bitmiş seri, s3 de 27. volume'de bitirmiş. biraz baktım ama devamı için ümitli olan yok gibiydi maalesef. s3'ün öyle iğreti bitmesi hadi neyse de ertesi yapılmayacaksa düşüncesi çok üzdü sezonu keyifle izlemenin üstüne. umarım s3 için olduğu gibi bir sürpriz yaparlar bekletseler de. Sam, 25.05.2015 15:59 tarihinde dedi ki: geç olsun da yeter ki dandik uydurma son yapmasınlar, onu yapınca bitiyor herhangi devam ve tamamlama ihtimalleri maalesef. http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2012/06/chihayafuru-1-600x337.jpg ÇİHAYAAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ~~ 9 yıl önceki dileğimi tekrarlıyorum, inşallah bu sefer de tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Lan! Neden yapıyorsun bunu abi? Yeni sezon mu geliyor diye açtım konuyu =( 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 (düzenlendi) Çağırdım evrenden göndersin diye işte. Belli mi olur belki frieren arasında yapar madhouse. başka charlarla bir spin-off’a başlamış mangaka geçen yıl. Kim bilir belki bir kıvılcım ateşler. ha bu arada üçüncü sezonda çantası görünen çikolata dükkanı mangakanın başka bir mangasının mekanıymış. Eylül 24, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar