Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Blizzard ofisi dunyadaki en buyuk oyun&frp kutuphanesine sahip Activision sektordeki tek sorgu odasina sahip, tek yonlu aynalari ve izleme odalari bile var Bioware ofisi dunaydaki en genis ofislerden biri ancak icerisi bombos Lionhead kendi ofisinin dunyadaki en amazing en awesome ofisi oldugunu iddea ediyor ancak daha icerisini gorebilen yok ve Valve ofisinde sektordeki en buyuk snack bar var... http://www.youtube.com/watch?v=YR0WN55p_zI http://i.imgur.com/kYwX5.jpg ve adam buna ragmen hala subwaye cikiyor oglen yemegi icin GABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 7000 kalorilik biskuvit ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 epic meal timeda bile o kadar kalorili kurabiye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abi, Subway ama. Ayrı bir konsept onlar, mükemmel bir tad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 of sandalye adamin altinda evcilik oyunlarindaki plastikler gibi kalmis. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 erik ne saçma adammış ya dsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahah çok iyiymiş. "video game companies are run by caffeine and sugar and we have all varieties of those in our snack bar" (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Gözlüklü cılız nörd king resmen... Üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Viktor said: Blizzard ofisi dunyadaki en buyuk oyun&frp kutuphanesine sahip en buyuk frp kutuphanesi bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 vaperon said: Gözlüklü cılız nörd king resmen... Üzüldüm resmen. o adam portal serisinin yazarı, tam hayal ettiğim gibi. (tu) said: In 2004 Wolpaw was diagnosed with ulcerative colitis. Expecting his condition to require a departure from the company, he spoke with co-founder Gabe Newell, who surprised him by offering an extended leave with pay. "Your job is to get better," Newell said. "That is your job description at Valve. So go home to your wife and come back when you are better." *manly tears* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Gabe-Newell-meets-Episode-3-protesters.jpg su hariektinden sonra gabe fancluba katildim bende asfdasf adam kendini protesto eden gencler disarda cok durdu yazik diye uzulup ofise cagirip cay kahve ikram ediyor, gezdiriyor eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Dragonutopia said: Viktor said: Blizzard ofisi dunyadaki en buyuk oyun&frp kutuphanesine sahip en buyuk frp kutuphanesi bende.. imkansiz :p http://www.joystiq.com/video/32f7eccd ordaki kutuphanecinin isini karin tokluguna yaparim ben yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben bi mail atayim gabe'e. bu kadar iyi ise beni işe alır lan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Lan aynisini ben yazicaktum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Sam said: ahah çok iyiymiş. "video game companies are run by caffeine and sugar and we have all varieties of those in our snack bar" (:P) herif direk çok zeki yanlız daya şekeri kafeini , enerji patlasın çalışsın elemanlar it gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 barbu said: geç kaldın. Subwayden iki sub kapar yanina giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 mantı açarım. gerçi daha mezun olacam ben. sen git al işi abi. ben de sıram gelince girerim. gabe abi bizi açıkta bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Viktor said: http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Gabe-Newell-meets-Episode-3-protesters.jpg su hariektinden sonra gabe fancluba katildim bende asfdasf adam kendini protesto eden gencler disarda cok durdu yazik diye uzulup ofise cagirip cay kahve ikram ediyor, gezdiriyor eheueheu Aynisi Blizzard in onunde yapsan, yaka paca atarlar adami. Gabe acaip sempatimi kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 said: "At one point, somebody else in our building called the police and we were worried, but it turned out the police officer was a huge Team Fortress fan. He's like: "Oh yeah, I totally understand, let me go get my sign!" lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.pixelsocks.com/wp-content/uploads/2011/08/Wb8UM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vay anam sağ alttaki trollface neymiş öyle. iyi ki zynga el atmadı fesbuk dışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Viktor said: Activision sektordeki tek sorgu odasina sahip, tek yonlu aynalari ve izleme odalari bile var Bunun nedenini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 keşke benim patronum olsa T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar