Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 izlemedim, bugünkü küfür limitimi başka kansızlara harcadım çünkü. biri i dont want to live on this planet anymore jpegi koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 DoruK said: briç turnuvasında güncel olaylardan dem vuran rüküş burjuvazi modundan çıkın, türkiye'de yaşıyorsunuz dsafsd burjuvaziyle alakayı nasıl bir zekayla kurdun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ince zekayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Birisi bu olayı videoya çekmeseydi haberiniz olmayacaktı, zaten şu dakikada bundan daha kötüleri yaşanıyor dört tarafımızda hiç birimizin haberi olmuyor. Ancak , nüfus cüzdanındaki doğum tarihi hariç çocuklukla alakası olmayan uğursuzlar suç işleyip te mahkemeye çıktığında, ceza falan aldığında akademisyen kesiliyorsunuz başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 lan en basitinden hrant dink başlığı yok daha, koreli çocuğu zenciler dövmüş diye üzülüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 'zenci wanna be'ler desek daha doğru olur, bildiğin süt çocuğu bunlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sapla samanı ayıramıyorsunuz ne söylenir ki size ya. Dünyada şuanda olan kötülüklerle veya daha kötü zorbalıklarla falan bu çocuğun ne alakası var. bunu gördük, yazık dedik. diğerlerine de yazık. Yazık diyen adama gelir HARORORO demedeki mantık nedir allah aşkına tabi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 O kameraya yüzünü gösteren malı alır öttürürler büyük ihtimal Bu arada Doğru söze ne denir? fede said: lan en basitinden hrant dink başlığı yok daha, koreli çocuğu zenciler dövmüş diye üzülüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Diğerlerinin yüzünü saklamalarının bir önemi yokki, çoktan ötmüşlerdir korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dövmeye çalışıyolar ama hepsi 1 adam etmiyo sdkfhs vuruyolar falan ama çocuk yine iyi dayandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bu mu dayak ya.Bizim ülkedeki lise cıkıslarında ki olayları gormemisler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0x5ZRAVXxr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Abi sinirlendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kültürünü red etmiş, asimile olmus uzak doğulu cocuğun sonu budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Cuce said: kültürünü red etmiş, asimile olmus uzak doğulu cocuğun sonu budur işte. Dimi çıkartıcaktı katanayı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bir Türk değil işte. Bir de uzak doğulu. Spor yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 moar liek http://www.youtube.com/watch?v=2dPjOlykcug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 or liek http://www.youtube.com/watch?v=JJJbvdypxZo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 soul calibur "kekliği düz ovada avlarım" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 of bu efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Beni boyle kurtlar dovmustu universitedeyken. Ama ben guzel guard aldigimdan kafada darbe yoktu da belim, kollarim bi de baldir kisminda baya morluk vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 of son saniyede katıldım lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: 3. dünya ülkesinde yaşayıp g8 ülkesinde yaşıyomuş gibi davranıyosunuz ya çok gülüyorum ya Türkiye 1. Dünya Soğuk savaşlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar