xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Dartanian said: Oha çok küçükmüş. Ellerim de küçük. İlk penis boyu espirisi yapana webcamliyim yolluyorum küsküyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 iyice yaklastir webcami, belli olsun. ZING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.uludagsozluk.com/k/ayakkab%C4%B1-numaras%C4%B1na-bak%C4%B1p-penis-uzunlu%C4%9Fu-tahmini/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben altıma sıçtım!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aquila said: iyice yaklastir webcami, belli olsun. ZING >INSUFFICIENT WITS >INSUFFICIENT WITS >INSUFFICIENT WITS >INSUFFICIENT WITS >INSUFFICIENT WITS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 eller benimde kucuk ya ayak 42 numarada eller kiz eli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bizim sınıfta kafası çok büyük bir arkadaş vardı. hep dalga geçerlerdi koca kafa diye. bir gün hoca bayağı sinirli ve bağırıp çağırıyor. o sırada şöyle bir diyalog gelişmişti, hiç unutmam. -hoca: hiçbirinizin fiziksel bir özrü yok. -ark: var hocam, ali'nin kafası çok büyük. -hoca: fiziksel diyorum oğlum, zihinsel demiyorum. hoca fena koymuştu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aquila said: iyice yaklastir webcami, belli olsun. ZING Adam critlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 SNA1L said: eller benimde kucuk ya ayak 42 numarada eller kiz eli gibiüzülme. benim de öyle. kız eli gibi el iyidir. kızlar, narin ufak tefek düzgün elleri çok seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bu espiriyi crit gören adamları inner circle'ımdan çıkarıyorum Witless bro olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 uzun burunlu ayakkabı giy ayağın büyük gözüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Flassh said: ben altıma sıçtım!!11!1 ben sictim harbiden 1. sinifta ogretmen eve yollamisti pacalarimdan akiyodu eve koserken annem hala anlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 can sıkıntısından durduk yere ıngaaaah diye bi ses çıkarıyodum. bazende yanaklarımı serbest bırakıp kafamı hızlıca sağa sola sallayarak bilibilibili diye bir ses çıkarıyordum. arkadaş kuru sıkı getiriyodu sınıfa. önümüzdeki kızın kıçına dayıyordu derste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hoca rahat ders işleyebilmek için ben ve arkadaşıma satranç takımı getirmişti. biz satranç oynarken o ders işliyordu. satranç'tan önce "isteyen çıkabilir, vallahi yok yazmıcam"gibi söylemler ettiğinde de biz hemen çıkıyorduk ve mutlu oluyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 lise 2'deyken arkadaşla sıraya 2 delik açıp, alttan cola şişesi koyuyorduk, delikten pipeti geçirip derste içiyorduk. daha sonra bizi ispiyonladı sınıftaki şerefsizin biri. müdür bizi bir güzel azarlamştı. tarih hocası da gelmişti, disiplin kurulu başkanı olarak. siz vatan hainisiniz, sizin gibileri doğuya sürmek laızm falan gibi laflar etmişti. 1 gün uzaklaştırma almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lise 2'de dersimize sadece bir dönem giren ve çok iyi anlaştığım edebiyat hocamın, ben ve bi arkadaşım üniversite birinci sınıfa geçinceye kadar beklemesi ve bize dava açması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sıra delme olayının öncesinde müdür yardımcısı ile problem yaşıyordum. müzik öğretmeniydi hoca ve kadındı. sesi ince ama çok güçlüydü. bağırınca camlar patlıcak gibi oluyordu. bir gün odasına gittim. o zamanlar turizm meslek lisesi ile aynı binadayız, ben düz liseyim. hocaya bir şey sormaya gittim, "bana kahve getir" dedi. ben de o zamanalr herkesin diline dolanacak olan efsanevi cevabımı verdim, "eğer kahve yapacak olsaydım, turizm meslekte okuyor olurdum". sonra hoca neye uğradığını şaşırdı tabii, biraz azar çekti gittim. sonra her ufak tefek şeyde bana sarıyor kadın. bir gün derse girmedim, odasına çağırdı. öğle tatili zili çaldı, odasına gittim. "psikolojik destek alman lazım, rehberlik servisine git" dedi bana. ben de "şu an karnım aç, yemek yemeye gideceğim. gelince giderim" dedim. bağırıp çağırmaya başladı yine. ben de dışarı çıktım, kapıda bir arkadaş ne oldu dedi. "hayvan gibi bağırıyor yine ne olacak" dedim. hoca duydu bunu... annemi aradı okula çağırdı. annem de fena gazdır, benim gibi sivri dillidir. "bu çocuğu alacaksınız okuldan, yoksa ben sürecem" dedi hoca. annem de neye güveniyorsa "bu çocuk giderse sen de gidersin" dedi. :D ben ölüyorum keyiften o sırada... daha sonra kınama cezası almıştım bu olaylardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Deacon said: aquila said: iyice yaklastir webcami, belli olsun. ZING Adam critlemis. sırf şunu yazmak için suanda bi oyun sunucusunun vps'ine girdim, siteden banlıyım çünkü AHAHAAHAAAA ADAM DAĞITMIŞ, NAPTIN ABİ SEN NE YAPTIN SEN YA BİTİRMİŞSİN ::S:S:S:S:S:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mal said: can sıkıntısından durduk yere ıngaaaah diye bi ses çıkarıyodum. bazende yanaklarımı serbest bırakıp kafamı hızlıca sağa sola sallayarak bilibilibili diye bir ses çıkarıyordum. arkadaş kuru sıkı getiriyodu sınıfa. önümüzdeki kızın kıçına dayıyordu derste. Nick entry uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 xunn said: Dartanian said: Oha çok küçükmüş. Ellerim de küçük. İlk penis boyu espirisi yapana webcamliyim yolluyorum küsküyü. hahahah aquila said: iyice yaklastir webcami, belli olsun. ZING http://i.imgur.com/KYBoT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Hahahahahah paticiğin IQ gerçekten 50 ya. Harbiden 50. Talk to the foot, yo! http://i.imgur.com/2RxVn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben bile uzuldum simdi. ama her kitleye hitap etmek bizim isimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Düşün abi espiri yapıyorsun Bone gülüyor. All downhill from there. bu lafım sana aynı zamanda Ayberk yetosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bonec gulmeyeydi eyiydi. rozetimi masaya birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 AHAHAHAHAH ÇOKL GÜEL ESİRİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar