reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nie dille aciklamicaksin? dil bilimsel birsey degilmi? ve bilimin gelistigi dogrultuda degismiyormu? sen dillerin ilk ciktigi zamanlardan kalma haliyle degismediginimi zannediyorsun? adam nie yanlis oldugunu bile bile on the world desin in the world yerine. peh.
Mertk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 su buharlaşınca dunyadan ayrılıyo mu en basitinden? yoo gene dunyada, buhar oluyo; ama hala dunyayı olusturan toplam maddeye dahil...
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bir insan ayın içinde olabilir mi? ya içindesindir çemberin ya da dışında.
ses Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ingilizceyle yaklaşmayın olaya yanıltır
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 super konuymus hepsını durmadan okudum cok zekvlı gecmıs. atmosfer dünyanın bir parçası ise ister deniz altında yaşa ister toprak altında ister toprak üstünde istersen havada uçarak yaşa hertürlü dünyanın içindeyiz niye çünkü atmosfer diye hava diye cart curt diye bişi ile dolu bittiği yerede uzay demişler.ha bak bu ay için geçerli olsaydı ayın üstündeyiz derdim.
Konn Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Dunya'nin uzerinde veya icerisinde yasiyoruz diye bir tabiri sokakta kullanan bir psikopatla karsilasmadim henuz. Sanirim biz turkler Dunya'da yasiyoruz, ustu mu, alti mi, ici mi, ona issizler karar verebilir bence. Ingilizceden yola cikarak su internet fenomenlerini anlamaya calismamaliyiz. Bizim dilimiz gayet esnek ve aciklayici. Bu gibi seyleri Turk diline cevirip anlamaya calisanlarin, Turkce meme yazan tiplerle ayni oldugunu dusunuyorum. bu benim gordugun, bu anamin gordugu, bu ebemin tersten gordugu, bu gercekte olan, bu benim istedigim
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 KillJoy said: Ardeth said: terminolojiye bu kadar takılmayın. içi desen ne fark eder dışı desen ne fark eder. kırmızıya mavi, maviye kırmız demekten farklı değil bişeyi değiştirmiyor.bence olay terminoloji degil.. İnsanın kendini dünyanın neresinde hissettigi meselesi.. ve herkes kendini farklı yerde hissedio aynı yerde bulunmamıza ragmenbu ülkede yaşarken kendimi dünyanın göbek deliğinde hissediyorum. böyle giysinin pamukları toplanmış falan kıllar içeri doğru taarruzda, pis kokulu bir ortam. neyse allahtan koltuk altında ya da kıçında yaşamıyoruz.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 reyou said: ON THE WORLD. muck. in the world on the earth world: dünya earth: yerküre
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Babacum ist über alles. yani üstündeyim sizi bilemem
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 balıklar suda yaşıyosa o zaman biz de havada yaşıyoruz karada değil hadi bakalım
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 biz kimiz de dunyadaki konumumuzu sorguluyoruz lan
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu konuyu yukarıdaki Paticik'e üye olmak isteyenler duyurusuna link olarak ekleyin de kimse üye olmasın, biz de rahat edelim onlar da.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bakıyorum da fistan sonunda bilim ve teknikte dahil olabileceği tek konuyu bulmuş görünüyor.
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 havada mı yaşıyoruz karada mı gibi bir soru
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 o zaman toprak altında yaşayan canlılar dünyanın içinde mi yaşıyo şimdi
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kaldı ki 1 yıl önce benzer bi espri yapmışım bile Xenocide said: Mal said: ben yatağımın üstündeyim dünyayı bilmem. şimdi bu adamın yatağında yorgan olsaydı ve yorganın altında olsaydı, yatağının içinde mi olacaktı? http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/085/283/philosoraptor.jpg?1291090164
Öne çıkan mesajlar