Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın içinde miyiz yoksa üstünde miyiz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nie dille aciklamicaksin?

dil bilimsel birsey degilmi?

ve bilimin gelistigi dogrultuda degismiyormu?

sen dillerin ilk ciktigi zamanlardan kalma haliyle degismediginimi zannediyorsun?

adam nie yanlis oldugunu bile bile
on the world desin
in the world yerine.

peh.
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
super konuymus hepsını durmadan okudum cok zekvlı gecmıs.

atmosfer dünyanın bir parçası ise ister deniz altında yaşa ister toprak altında ister toprak üstünde istersen havada uçarak yaşa hertürlü dünyanın içindeyiz niye çünkü atmosfer diye hava diye cart curt diye bişi ile dolu bittiği yerede uzay demişler.ha bak bu ay için geçerli olsaydı ayın üstündeyiz derdim.
Mesaj tarihi:
Dunya'nin uzerinde veya icerisinde yasiyoruz diye bir tabiri sokakta kullanan bir psikopatla karsilasmadim henuz. Sanirim biz turkler Dunya'da yasiyoruz, ustu mu, alti mi, ici mi, ona issizler karar verebilir bence.

Ingilizceden yola cikarak su internet fenomenlerini anlamaya calismamaliyiz. Bizim dilimiz gayet esnek ve aciklayici. Bu gibi seyleri Turk diline cevirip anlamaya calisanlarin, Turkce meme yazan tiplerle ayni oldugunu dusunuyorum.

bu benim gordugun, bu anamin gordugu, bu ebemin tersten gordugu, bu gercekte olan, bu benim istedigim
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

Ardeth said:

terminolojiye bu kadar takılmayın. içi desen ne fark eder dışı desen ne fark eder. kırmızıya mavi, maviye kırmız demekten farklı değil bişeyi değiştirmiyor.
bence olay terminoloji degil.. İnsanın kendini dünyanın neresinde hissettigi meselesi.. ve herkes kendini farklı yerde hissedio aynı yerde bulunmamıza ragmen
bu ülkede yaşarken kendimi dünyanın göbek deliğinde hissediyorum. böyle giysinin pamukları toplanmış falan kıllar içeri doğru taarruzda, pis kokulu bir ortam.

neyse allahtan koltuk altında ya da kıçında yaşamıyoruz.
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kaldı ki 1 yıl önce benzer bi espri yapmışım bile

Xenocide said:

Mal said:

ben yatağımın üstündeyim dünyayı bilmem.

şimdi bu adamın yatağında yorgan olsaydı ve yorganın altında olsaydı, yatağının içinde mi olacaktı?

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/085/283/philosoraptor.jpg?1291090164
  • Yeni Oluştur...