cambazct Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Rauf Denktaş'da vefat etmiş bulunmakta allah rahmet eylesin
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 2 gün önce Lefter'in Aziz Yıldırım'a yazdığı mektup. said: "İlk önce sana güç, kuvvet ve sabırlar diliyorum. Fenerbahçe’ye ve sana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bunları yanına gelip söylemeyi isterdim, fakat doktorum izin vermiyor. Rıdvan da sağ olsun helikopter temin etmiş beni sana getirmek için. Uçmaktan çekinmeme rağmen gelmek istedim sana, ama izin vermiyorlar lanet olsun. Ben formayı giyerek hizmet ettim Fenerbahçe’ye. Sen ise başkan olarak inanılmaz işler başardın. Gelip gözlerimle gördüm. Daha yapacağın çok iş var. Yürekten söylüyorum ki yapacaksın. Moralini bozma sakın. Görüyorum ben, herkese senin arkanda. Geçen gün taraftarlar geldi buraya. Gördüm herkes dua ediyor sana. Haluk Hergün ve Alp Bacıoğlu hayatımı yazıyor, yakında basılacak. Sen de bir kaç satır yazarsan bu kitap için sevinirim. Yanına gelemiyorum ama sana torunum Özlem’le bir resmimi ve mektubumu gönderiyorum. Benim için yaptıklarını unutamam asla. Ne kadar ömrüm kaldı bilemem. Hakkını helal et yeter benim için.
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ya bölüm yetkilisi olarak affınızı istiyorum ama haberi görünce "has..ktir ya" dedim=/ baya üzüldüm allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 rip.izleyemedim kendisini ama belli, büyük futbolcuymuş, futbolcudan fazlasıymış
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Alakasız olacak ama Rauf Denktaş da bugün vefat etmiş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Böyle adamları kaybedince insan üzülüyor. Başımız sağ olsun. Huzur içinde yatsın.
sniper Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bitti kalem doldu defter huzur içinde yat Lefter.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 rip :( Kaspar said: Böyle beyefendiler gidince üzülüyo insan. bu beyefendiler var daha ya üzülme
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://papazincayiri.blogspot.com/2012/01/fenerbahce-lefter-kucukandonyadis-stad.html destekliyorum.
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Güzel bi fikir, takımın içinde bulunduğu durum ve imaj kaybını göz önüne alırsak da mutlaka yapılması gereken bir hamle.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 cenaze töreni var şimdi. başbakanın adı anons edildiğinde yuhlamalar geldi. onun dışında fenerlisi galatasaraylısı yanyana, lefter'i anıyor.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sanmam bi avuç tiptir,adam gibi adam rte diye pankartlar açan bi gruptur gfb. cenaze törenine gelmiş insanı yuhalamakta nasl bir zeka ürünüdür tartışılır
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 cenaze töreninde aziz propagandası yapmak ...
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 İyi allahtan adamcağızın cenazesini silivriye götürmüyorlar aziz görsün diye.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 DarKRideR said: cenaze töreninde aziz propagandası yapmak ... This... ve Başbakan baya baya yuhalandı.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Rumlugu bir hakaret sanan, "afedersiniz rum" seklinde kullanan bir adama iki yuhlama az bile. Ntv ses kismayi ihmal etmedi bu arada.
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Keşke hasta olmasaydım da gitseydim ya. Aziz propagandasına dönmüş olması büyük rezillik zaten.
Öne çıkan mesajlar