Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Gıcık Olduğunuz Üyeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bi mesaj yazamadım.
neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri.

fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan

bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara.

hayde lili
Mesaj tarihi:
eh, farkettim ki gıcık olmuyormuşum.

synth'e gıcık oluyodum bi ara, her gün mangal resmi falan, kış gelince geçti gıcığım. yaza doğru yine gıcık olurum ama.
Mesaj tarihi:
ben gıcık olup tartıştıklarımın kim olduğunu unutuyorum. şimdi gidip yanlışlıkla onlara iyi davranırsam diye korkuyorum, herkese mesafeliyim bu yüzden :(
Mesaj tarihi:
escape said:

lan bi mesaj yazamadım.

fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan

bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara.

hayde lili

you win or you death

bana karşı hep iyiydin escape.oysa ben bunu fırsat bildim.özür dilerim
Mesaj tarihi:
escape said:

lan bi mesaj yazamadım.

hayde lili

http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png
Mesaj tarihi:
escape said:

lan bi mesaj yazamadım.

hayde lili

http://i.imgur.com/T7ZHB.jpg
Mesaj tarihi:
NİYE TOPİKTE ADIM GEÇMEMİŞ!

nazi döneminde meydanlarda kitapları yakılan yazarlara imrenen, kendi kitabının yakılması için yalvaran gözden düşmüş şairler gibi hissetmek istedim bir an için. :(
  • Yeni Oluştur...