Cystein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/67590/abonelik-ve-begeni-uzerine-facebook-sohbetleri/fbshare bu ne lan siyaset meydanı gibi aşlsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu ne abiii?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ahaha ya Adamlar facebookta yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oturdum sonuna kadar izledim, dertleri ne çözemedim. herkes söyleyeceğini söylemiş, ben bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 veysel noktayı koymuş abi çekemiyorsanız anten takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 anten yikkiliyyoor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 keşke benim de tek derdim facebook olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hahah bunun devami da var, sokakta oturmus bir seyler konusuyorlar ama sabredip sonuna kadar izleyemedim. Meraktan ismi gecen hirtlara baktim, cok sacma status updateleri yazip, milletin de begenmesini bekliyip kendilerini tatmin ediyorlar. Cok acinasi nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 said: 1989'dan sonra insan doğmayacaktı abi. sıkıntı bu. tamamen bu. Aklı başında olanları tenzih ederim ama bu video'nun altındaki beğenilen yorumlardan biri bu ve çok net anlatmış asıl sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sınırdan kurtarmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İkincisi de efsane http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/67740/abonelik-ve-begeni-uzerine-facebook-sohbetleri-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 "beyaz çorap giydiği, tesbih taşıdığı için kro ilan edilen, kösele ayakkabı-ağızda sigara ile "at bakiiim genç" diyip top isteyen, mahallede küçüğünü kollayan büyüğünü sevip sayan harbi delikanlılar, mahallenin abileri, nerdesiniz? Gelin kurtarın be abi bizi şu yavşaklardan, sizin olsun mahalleler yine, nolursunuz..." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sağdaki eleman tam bir alamancı. bizim döşlantda da var facebook. kanal d'de kuzey/güney'e bakıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ikincideki arkaplan müziği beynime gübre ekti ardından üstüne nuke attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 benjani said: keşke benim de tek derdim facebook olsaydı ulan aynısını düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ondskan said: said: 1989'dan sonra insan doğmayacaktı abi. sıkıntı bu. tamamen bu. Aklı başında olanları tenzih ederim ama bu video'nun altındaki beğenilen yorumlardan biri bu ve çok net anlatmış asıl sorunu.şunu zamanında görebilselerdi dünya bu kadar kötü bir yer haline gelmezdi kardeşim hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bunlara nasıl abone olabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 90'larda doğmuş çok güzel insanlar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bi kaç victorias secret mankeni var 90'larda doğmuş ve çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 mahmud_mahmudov said: İkincisi de efsane http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/67740/abonelik-ve-begeni-uzerine-facebook-sohbetleri-2ikincide bi tanesi ben seks yaptım demeye getirmiş (önceki videodaki sıkıntıları da devam ediyor 12 yaşındaki çocukların abone hasabı açmaları!!!) biz reelde takılıyoz. yazlar için facebook zaten. facebookta sevişemezsiniz. bi de bi ara bi tanesi sağa çevirip kafayı geçen bi kıza laf atıyo kız koşarak kaçıyo aşsdlfkşdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aga belli bi abonelik sayısına ulaşınca para mı veriliyor lan? "abonelik kasmak" falan diyo bunlar varsa öle bişey biz de kasalım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu ne lan ya? aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 arkadaşlarını kasmak. baya bi terim yani. ortadaki tavus kuşu pasif kalmış o olmadı. kendi çapında bi abonesi varmış ama allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ıkıncı vıdeo moda da as sınemasının yan sokagına benzettım sankım .Dogru ıse aynı sehır hatda semtde olmakdan utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 asıl sorun bunları 50.000 kişinin beğenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar