küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 patiden bir tane bile arkadaşım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İki madalyayı nasıl aldın olm sen.Ne yazdın lan bu kadar hala aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Aklahur sanırım benim arkadaşım olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hay nickine sılçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Senin ne arkadaşın olucam lan pis makinacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sokakta görsem selam vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sokakta gördüğün her adama selam vermek zorunda değilsinki zaten kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mortis said: kimseyle görüşemiom bu aralar türkiyeye dönünce tayfam belli zaten , onlar kendilerini bilio öpüorum hepsini burdan DAS LAN IT! buralara kadar geldin yemedim yedirdim, icmedim icirdim nankor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 escape said: sokakta gördüğün her adama selam vermek zorunda değilsinki zaten kardeş Sen bi gezele gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gleoddyn said: Mortis said: kimseyle görüşemiom bu aralar türkiyeye dönünce tayfam belli zaten , onlar kendilerini bilio öpüorum hepsini burdan DAS LAN IT! buralara kadar geldin yemedim yedirdim, icmedim icirdim nankor! hahahah LAN SEN GELDİN ingilterede olan bneim ! HAHAH ama saol yedirdin içirdin harbi öperim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Nileple gorusuyorum bol bol :( Bi de khelben var onunla da cok sicak dakikalarimiz var Bi de ara sira gorustuklerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mortis said: hahahah LAN SEN GELDİN ingilterede olan bneim ! HAHAH ama saol yedirdin içirdin harbi öperim hehe Bir kere ben daha cok geldim! eheremehere.. o degil de salla dingiltereyi koyune don tisisis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dışarda görüğüm üyelerin %90 abi çok sıkıcısın diyip bi daha benle görüşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 lan burdan baska arkadasimiz yok ki zaten, nasil bi konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bi de o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ölek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 haYdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 fede said: dışarda görüğüm üyelerin %90 abi çok sıkıcısın diyip bi daha benle görüşmedi ben görüşürüm lan seninle, ben de sıkıcıyım zaten beraber duvara bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 öff gey midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mortis said: kimseyle görüşemiom bu aralar türkiyeye dönünce tayfam belli zaten , onlar kendilerini bilio öpüorum hepsini burdan DAS Ağzını yediğim. BANA DÖN. napae said: xunn said: napae said: Ben mesela hala Ahmet'le görüşmeyi çok istiyorum. Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. Çok da fifi. Gözlemlemek istiyorum hareketlerini. Aynı böyle, düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 xunn said: Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. http://www.pronetadvertising.com/article/images/msaleem_cowboy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 nerde bizde o yüzsüz yürek, varsa yoksa gururdan osbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu topic bir kız açtığı için mi bukadar tuttu yoksa patiler dışarda çok görüşüyorlar mı emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar