Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: "Napae'yi tanımayı çok isterdim, bi kahve içseydik negzel olurdu." evet ben isterdim senle bol bol görüşmeyi
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Offfff bi an gecmise gittim. ah o topic yokmu aHhhhhhh
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: Ben mesela hala Ahmet'le görüşmeyi çok istiyorum. Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: kullanmıyorum face msn tvit mivit evde cam da mı yok
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 patiden 2 kişiyle görüştüm sadece, biri Di, kitap almıştım =) biri de ismini bile hatırlamadığım bi pati, ankarada çok yalnızım fln diyodu gel içek dedim içtik fln, öyle.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Eski Ada'm da Party verebiliriz bakın ayarlarım onu içicekler sizden mekan benden...
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 96 yilda bir, bulusma falan olursa o da. arada motor sirtinda ya da kucuk parka Llama'yi goruyorum o kadar. Napae'yi tanımayı çok isterdim, bi kahve yapsaydi da içseydik negzel olurdu. jaffa'yi tanimak isterim meselam. eglenceli bi insana benziyur.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: zorlama giriş yok . tamam akşam ara öptüm çok canım.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şu aralar bi deno'yu görüyorum o da okulda karşılaşıyoruz zaten das
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hakanla görüştük. içtik falan. eve bıraktı beni.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. http://i.imgur.com/LkyJi.gif
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 4 kişi var galiba. Gerçi bi de görüştüğüm ama pati'den olduğunu bilmediğim biri vardı, onu da sayarsak 5. Bi de eskiden görüştüğüm, ama artık görüşmeyi kestiğim biri var. Onu saymıyorum.
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn, madboy, xenocide, deacon, zaugna, mortis, lyvanna, kaede, cuce, holy, cthulhu, gwindon, tyrannus, tunca, sereglin, glatheros. pepeleksel hali saha maclari disinda su ana kadar gorusemedigim cavanagh, dreagloth gibi yeto adminler de var sdf. ha, burdaki kisilerin bazilariyla lan partyden lan partye ya da aktiviteden aktiviteye gorusuyoruz ama olsun. bu adamlar can. bir de napae diye bir totos vardi benim universitemde, onun da arkadasligi fena degildi ama okuldan ayrilinca forever alone'a baglamis diye duydum.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tarkandakiahtapot said: throine said: kimse yok.
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bir ara baya birileri vardı sık sık görüştüğüm . Sonra noldu onlara tam olarak bilmiyorum ara sıra haberleri geliyo orda burda karşılaşınca ama :) Sanıyorum ki kimse kalmadı Pati'den görüştüğüm.
Öne çıkan mesajlar