Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: "Napae'yi tanımayı çok isterdim, bi kahve içseydik negzel olurdu." evet ben isterdim senle bol bol görüşmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Offfff bi an gecmise gittim. ah o topic yokmu aHhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: Ben mesela hala Ahmet'le görüşmeyi çok istiyorum. Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: kullanmıyorum face msn tvit mivit evde cam da mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 zorlama giriş yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 patiden 2 kişiyle görüştüm sadece, biri Di, kitap almıştım =) biri de ismini bile hatırlamadığım bi pati, ankarada çok yalnızım fln diyodu gel içek dedim içtik fln, öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Eski Ada'm da Party verebiliriz bakın ayarlarım onu içicekler sizden mekan benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 aaaa hako konserime gelmişti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 96 yilda bir, bulusma falan olursa o da. arada motor sirtinda ya da kucuk parka Llama'yi goruyorum o kadar. Napae'yi tanımayı çok isterdim, bi kahve yapsaydi da içseydik negzel olurdu. jaffa'yi tanimak isterim meselam. eglenceli bi insana benziyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Lind3r0th said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: zorlama giriş yok . tamam akşam ara öptüm çok canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 gaçhayım köprü kalabalıklaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 istanbula beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ginaly benim diger acc. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sdfasdfgfdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şu aralar bi deno'yu görüyorum o da okulda karşılaşıyoruz zaten das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hakanla görüştük. içtik falan. eve bıraktı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: Biz bu dansı yapmadık mı? Sen tatlı/tilki şirinlik yaptın, ben kapıcı tekmesi attım. Masada yüzüne yüzüne rencide edecek birini niye istiyorsun bilmiyorum. Ben saygı duymadığım insanlara merhametli biri değilim. http://i.imgur.com/LkyJi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 4 kişi var galiba. Gerçi bi de görüştüğüm ama pati'den olduğunu bilmediğim biri vardı, onu da sayarsak 5. Bi de eskiden görüştüğüm, ama artık görüşmeyi kestiğim biri var. Onu saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 throine said: kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn, madboy, xenocide, deacon, zaugna, mortis, lyvanna, kaede, cuce, holy, cthulhu, gwindon, tyrannus, tunca, sereglin, glatheros. pepeleksel hali saha maclari disinda su ana kadar gorusemedigim cavanagh, dreagloth gibi yeto adminler de var sdf. ha, burdaki kisilerin bazilariyla lan partyden lan partye ya da aktiviteden aktiviteye gorusuyoruz ama olsun. bu adamlar can. bir de napae diye bir totos vardi benim universitemde, onun da arkadasligi fena degildi ama okuldan ayrilinca forever alone'a baglamis diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tarkandakiahtapot said: throine said: kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bir ara baya birileri vardı sık sık görüştüğüm . Sonra noldu onlara tam olarak bilmiyorum ara sıra haberleri geliyo orda burda karşılaşınca ama :) Sanıyorum ki kimse kalmadı Pati'den görüştüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Drall : kuzenim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar