Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 1 aydır kullanıyorum oyunlar dad ahil olmak üzere çok rahat tavsiye ederim hiç bir sorun yok
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Arkadaş bende hiç bişi yapmıyor bu alet hep aynı görüntü
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 change setings var sag ust kosede ona bas ordan location belirle sonra sol tarafdaki daytime ve at nightı en sola cek sag tarafdakı transition speed i fast yap
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ha tabi ben en solda kullanıyorum sen onları bozmaz isen o saate gore ekranın rengını degıtırecektır ama farketmezsın zaten o degısıklıgı minimal sekılde renk ayarı oynuyor yavas yavasda oynadıgı ıcın farkedemıyorsun. ilk bastıgındakı ana ekrana gunese dokunursan hangı saattee hangı hangı ısıgı gosterıcegını gorursun
Trans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ayarlar kısmına gel,gece kısmını düşür istediğin kadar,ben 3400K olarak kullanıyorum,başlarda çok tuhaf geliyor ama sonra alışınca gözlerin çok rahatlıyor. gözlerin alışıp tuhaf gelmediği zaman eski haline getir,o zaman aradaki farkı anlıyorsun.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 süper bişi abi bu son 2 haftadır felan kullanıyorum cidden baya bi fark ediyo.bunu bizle paylaşan paylaşımcı ruhlu arkadaşımızın terazisine abandım parçaladım bide neden bilmiyorum ama bu konuyu ne zmn açsam gözlerim yanıyor asdfgashjdfk.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya bılmıorm faydalımı bu gozlerını kısıga alıstırıp sonra gerı dondugunde sok yasıosun dogrudur. Ama o kısık ekran yormazmı gozlerı
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yormuyo gerçekten yani gece için ideal gündüz öyle kısıkta kullanırsan yorulur tabi gözlerin
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Suark said: ya bılmıorm faydalımı bu gozlerını kısıga alıstırıp sonra gerı dondugunde sok yasıosun dogrudur. Ama o kısık ekran yormazmı gozlerı asıl fazla parlak ekran yoruyor ya
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Parlak yoruyor evet. arkadan aydınlatma gözü çok yoran bişi.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 selam. 3,4k altına düşürmek istesek ne olur? deneyen bilen var mı?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 fluxu kapatınca anlıyor insan ne denli faydalı bi program oldugunu
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 faydasından değil o merceğin algısını değiştiriyor açık durdugu sürece, karanlık ortamda uzun süre kalıp ışığa çıkmak gibi
hunty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ekran eski televizyon ekrani gibi oldu sari. Ama cok cabuk alisti gozlerim oyle ki programi kapatinca gozlerim acidi resmen. Geri actim.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 İki üç aydır kullanıyorum dün kış uykusu filmini tv den izliyordum iki saat sonra hanim Nuri Bilge Ceylan niye Acaba tüm filmde sepya efekti kullanmış deyince hatırladım FLux açık kalmis
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ya ben onu kurdumda genelde oyun oynadığımdan dayanamadım kaldırdım :/
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Oyun oynarken etkisiz hale getirilebilir,bir süre sonra normal ekran rahatsız eder zaten
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ben de alıştım, kapayınca rahatsız ediyor.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 dünyanın en sacma programı. bütün renk skalasının ıcıne ediyo. napıyosunun en cok kötü ekranlar falanmı kullanıyosunuz? kısıverin contrastı eğer gözünü rahatsız ediyosa ekranlar.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Ren said: selam. 3,4k altına düşürmek istesek ne olur? deneyen bilen var mı? bişeyin altına düşürüp cıkarmıyosunuz programla. 3.4k renk sıcaklığı parlaklık deil. ne kadar düşürürsen o kadar kırmızıya kayar. ne kadar yükseltirsen o kadar mova gider.
Öne çıkan mesajlar