Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolog / psikiyatrist / çok pahalı

sylvanas

Öne çıkan mesajlar

Zor iş beyinle uğraşmak. Bir kere bozuldu mu ilaçlarla eski hayat kalitesini yakalamak çok zor. Ağır bir sorun olmadığında da ne kadar işe yaradıkları şüpheli. Ben küçükken düzgün yazı yazamıyorum falan gibi sebeplerle yollamışlar mesela beni. Hala eciş bücüş yazarım xD

Yani illa faydası dokunan insanlar olmuştur tabi. Pahalı ama ._.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaçlar ve psikologlar sorunu çözmez. psikologlar sorunu senin çözmeni sağlar. sorunun neyse onunla ilgili düşünce şeklini, hayat biçimini değiştirmen için yol gösterirler. ama bunları değiştirecek kişi yine sensin. bunu yapamayacağını düşünüyorsan boşuna para verme
Sosyal ağlarda paylaş

ortaokulda bi kere gitmiştim ben

kadın ismimi sorduktan sonra hemen gayet cool bi şekilde ( psikolog ya hava atıcak) masturbasyon erken boşalma vs durumları nasıl gibi şeyler sordu.

ergen adama sordugu soruya bak sfds

neyse duvarla konuşmak psikologdan daha faydalı ya

ne bilim kedi köpek alıp onla konuşmakta olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bi ara gitmiştim. seansına 300 tl veriyordum. ilk gittim psikatrist ilaç yazdı ona 400tl bayıldım. sonra ilk psikolog seansında (40 dk zaten lise dersi gibi) karı bana bi sürü form doldurttu, ikinci seansta bi sürü soru sordu, üçüncü seansta hayallerimden bahsetmemi istedi, ulan 4. seans oldu bu seferde sıkıntılarımı anlatmamı filan istedi, toplasan 5 dk konuşmuyo karı paso bana soru soruyor sadece, bu ne la böyle dedim bi daha da gitmedim verdiğim paralara hala acırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

ilaçlar ve psikologlar sorunu çözmez. psikologlar sorunu senin çözmeni sağlar. sorunun neyse onunla ilgili düşünce şeklini, hayat biçimini değiştirmen için yol gösterirler. ama bunları değiştirecek kişi yine sensin. bunu yapamayacağını düşünüyorsan boşuna para verme

Aferin. Doğru düşünüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ortaokulda bi kere gitmiştim ben

kadın ismimi sorduktan sonra hemen gayet cool bi şekilde ( psikolog ya hava atıcak) masturbasyon erken boşalma vs durumları nasıl gibi şeyler sordu.

ergen adama sordugu soruya bak sfds

neyse duvarla konuşmak psikologdan daha faydalı ya

ne bilim kedi köpek alıp onla konuşmakta olabilir

Hiç bi iyi eğitimli psikolog böyle bişey sormaz. Senin gittiğin psikolog salağın tekiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

sigara rahatlatıyo insanı ama bu bi gerçek. bu arada bende de obsesif kompulsif ve anksiyete karışımı bir durum var. Kendi kendime çözmeye uğraşıyorum. Çözüyor gibiyim bakalım. İnsan kendinin psikoloğudur bence. İşin gücün yoksa iş güç edin bütün gün zaten kafa dolu vücut yorgun başka şeyler düşünmeye vakit kalmıyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...