sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 özel hastanelerdeki psikolog ya da psikiyatristlerde ssk geçerli mi? ya da özel kliniklerde? değilse de bana özelden yanaşıp "şurası iyi bak fiyat performans olarak, tavsiye ederim" gibi normalde yazsanız reklama girecek olan türden öneriler yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 psikolog ile psikiyatrist bambaşkalar yalnız,biri oturup terapi yapıyor,diğeri 3 ilaç kitleyip gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 psikolog seans başı 100-150 lira/dolarını alır. 4 seansta derdini ancak anlar. 8. seansta sana neler yapabileceğini söyler. 12. seansta işe yarar gibi olur. 16. seansta ulan amma para kaçırmışım der yine hasta olursun. psikiyatr da ilk seansta dayar xanax'ı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Dinamik meditasyon yap hiç uğraşma onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 özele gitme devlete git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 durum çok özel değilse anlat dinleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 boşver abi sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 paticikten daha iyi psikolog bulamazsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ginaly said: boşver abi sana kız mı yok Bana yok mesela da 100 dolar çok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 jaffa said: paticikten daha iyi psikolog bulamazsın ^^ +21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Zor iş beyinle uğraşmak. Bir kere bozuldu mu ilaçlarla eski hayat kalitesini yakalamak çok zor. Ağır bir sorun olmadığında da ne kadar işe yaradıkları şüpheli. Ben küçükken düzgün yazı yazamıyorum falan gibi sebeplerle yollamışlar mesela beni. Hala eciş bücüş yazarım xD Yani illa faydası dokunan insanlar olmuştur tabi. Pahalı ama ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hepsi yalan. verdikleri ilaclarda daha kotu yapiyo baska bisey degil. hersey kafada bitiyo aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ilaçlar ve psikologlar sorunu çözmez. psikologlar sorunu senin çözmeni sağlar. sorunun neyse onunla ilgili düşünce şeklini, hayat biçimini değiştirmen için yol gösterirler. ama bunları değiştirecek kişi yine sensin. bunu yapamayacağını düşünüyorsan boşuna para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ortaokulda bi kere gitmiştim ben kadın ismimi sorduktan sonra hemen gayet cool bi şekilde ( psikolog ya hava atıcak) masturbasyon erken boşalma vs durumları nasıl gibi şeyler sordu. ergen adama sordugu soruya bak sfds neyse duvarla konuşmak psikologdan daha faydalı ya ne bilim kedi köpek alıp onla konuşmakta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya ben bi ara gitmiştim. seansına 300 tl veriyordum. ilk gittim psikatrist ilaç yazdı ona 400tl bayıldım. sonra ilk psikolog seansında (40 dk zaten lise dersi gibi) karı bana bi sürü form doldurttu, ikinci seansta bi sürü soru sordu, üçüncü seansta hayallerimden bahsetmemi istedi, ulan 4. seans oldu bu seferde sıkıntılarımı anlatmamı filan istedi, toplasan 5 dk konuşmuyo karı paso bana soru soruyor sadece, bu ne la böyle dedim bi daha da gitmedim verdiğim paralara hala acırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Daemir said: ilaçlar ve psikologlar sorunu çözmez. psikologlar sorunu senin çözmeni sağlar. sorunun neyse onunla ilgili düşünce şeklini, hayat biçimini değiştirmen için yol gösterirler. ama bunları değiştirecek kişi yine sensin. bunu yapamayacağını düşünüyorsan boşuna para verme Aferin. Doğru düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Red said: ortaokulda bi kere gitmiştim ben kadın ismimi sorduktan sonra hemen gayet cool bi şekilde ( psikolog ya hava atıcak) masturbasyon erken boşalma vs durumları nasıl gibi şeyler sordu. ergen adama sordugu soruya bak sfds neyse duvarla konuşmak psikologdan daha faydalı ya ne bilim kedi köpek alıp onla konuşmakta olabilir Hiç bi iyi eğitimli psikolog böyle bişey sormaz. Senin gittiğin psikolog salağın tekiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Seansina 150 lira verip ugrasacaginiza bi kere 150 liraya akvaryum kurun, birseyiniz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Psikoloji öğrencisiyim, sıkıntın ne bilmiyorum ama 3-4 günde bir 20lik sıgara iç . 1-2 ay devam et böyle devam ediyorsa sıkıntın psikolog tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hayatımda duyduğum en kötü tavsiye.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sigara rahatlatıyo insanı ama bu bi gerçek. bu arada bende de obsesif kompulsif ve anksiyete karışımı bir durum var. Kendi kendime çözmeye uğraşıyorum. Çözüyor gibiyim bakalım. İnsan kendinin psikoloğudur bence. İşin gücün yoksa iş güç edin bütün gün zaten kafa dolu vücut yorgun başka şeyler düşünmeye vakit kalmıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 jaffa said: paticikten daha iyi psikolog bulamazsın ^^ (tu) SmithWesson said: İşin gücün yoksa iş güç edin bütün gün zaten kafa dolu vücut yorgun başka şeyler düşünmeye vakit kalmıyor sdf(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 devlet, ozel, psikolog, psikiyatrist her turlusune cok gittim. bi boka yaradigina inanmiyorum. not: gitme demiyorum hobi olarak yine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 söyleyin derdinizi çözek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Of tamam hadi problemi olan özelden anlatsın, ben yardımcı olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar