satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 2. gün oldu hala kakasını yapmadı. 2-3 günden bu yanada hiç mama vermiyorum sadece et köfte veriyorum bu yüzden olabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi öğrenciyiz 7 24 makarna yiyoruz, biz de köfte yediğimiz günlerde kaka yapmıyoruz valla biriktirmek iyi beslenmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veilofsin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sıvı takviyesi şart biz insanız (öğrenciyiz) o kadar et yemiyoruz be hocam normal sen daya ona sütlü ekmekleri bak nası yapıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://media.photobucket.com/image/al%25C4%25B1n%20bu%20fakiri/ginaly/fakir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 köpek içten yanmalıdır büyük ihtimalle, egzozdan isli duman atıyosa yağ da yakıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 köpek kaç aylık yada kaç yaşında ? tuvalet eğitimi var mı ? tuvalet eğitimi sırasında köpeği dövdüysen , yada sık sık aç bıraktıysan kaka yeme problemi olabiliyor, ilaci var hatta onun sana çaktırmadan yapıştırıp sonra sen kızarsın diye yutup ortadan kaldırıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 maması bitti alamıyorum şu sıralar sağolsun babam getiriyor lokantadan artık etleri köfteleri, yoksa kuru mama yediriyordum sabah akşam yapıyordu. şu an et yemeğe devam içinde patlıcak korkmaya başladım kabız mı oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 1,5 yaşında tuvalet eğitimi var dışarı yapıyor günde 2 kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kemik de verdiyseniz o da kabızlık yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 eğer durum kötüyse süt ver suyla karıştırmadan ama direk cır cır yapar , çıkartır ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kemik vermedim sadece et ve köfte. hemde bayağı bir yiyiyor nasıl yapmadı hala bilmiyorum küçücük midesi var yani pekinez cinsi köpeğim,bu 2 gün içerisinde 1 kezde hem çişini hem kakasını yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 göbekte falan şişlik var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hayır yok,daha önce sadece süt verdiğim günler hiç cırcır olmuyordu ama tekrar denerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sote biryere çaktırmadan yapıyor olabilir eve , iyice bak bi :D yani göbeği şiş falan değilse bi şekilde bir yerlere yapıştırıyordur mutlaka gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 köpeğin boyutuna göre bir oranda zeytinyağı ver. ufaksa 1 çay kaşığı falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sürekli peşindeyiz eve yapması imkansız dibimizdende hiç ayrılmıyor zaten.. hatta nasıl bir hayvandır bizimkisi bilmiyorum bazı günler çıkaramadığımız oluyor 30 saat tutuyor yavrucak ikisinide tabi dışarı çıkarınca direk kapı önüne yapıyor gezdiremeye gerek kalmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yağ dedinizde aklıma geldi hamurişi yaptım bol yağda kızartmalı ondan yedireyim yapar belki yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 öğrenci adamın evde hayvan bakmasına bu yüzden karşıyım işte. bu ne lan hayvan elinizde eziyet cekiyo şu işe bak. yazık lan öğrenci kendi karnını zor doyuramaz gelip hayvan bakar onun da kendi gibi yaşamaya alıştırır. sonra da bunlar olur işte. hadi o köpek bakan belki öğrenci değil belki öğrenci onu bilemem ama sonuç olarak, dediğimi anladınız gecenin bu saatinde bu kadar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dışarda koştur yor biraz. bide köpeklerin yaptığı yerlere götür. başka köpeklerinkini koklayınca ha yapmam gerekiyor diyip yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bide sıçtımı aferin de. sev. alkışla bokunu.bi dahakine tutmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 escape said: öğrenci adamın evde hayvan bakmasına bu yüzden karşıyım işte. bu ne lan hayvan elinizde eziyet cekiyo şu işe bak. yazık lan öğrenci kendi karnını zor doyuramaz gelip hayvan bakar onun da kendi gibi yaşamaya alıştırır. sonra da bunlar olur işte. hadi o köpek bakan belki öğrenci değil belki öğrenci onu bilemem ama sonuç olarak, dediğimi anladınız gecenin bu saatinde bu kadar gg çok kısa ve öz konuşucam.. shut up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Zeytinyağı içir veya bugünde yapmaz ise kakasını veterinere götür en kötü ihtimal lavman yaparlar rahatlar hayvan. KEdilerde 1 haftaya kadar uzadığı olabiliyormuş kabızlığın köpeklerde de benzerdir yani çok panikleyecek bir süre değil 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ona küçük kayısılar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 aci aci cigkofte yedir, iki saate avuc avuc. kendimden biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 an itibariyle deyzi kakasını yapmıştır. teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar