Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğim kaka yapmıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
köpek kaç aylık yada kaç yaşında ?
tuvalet eğitimi var mı ?

tuvalet eğitimi sırasında köpeği dövdüysen , yada sık sık aç bıraktıysan

kaka yeme problemi olabiliyor, ilaci var hatta onun
sana çaktırmadan yapıştırıp sonra sen kızarsın diye yutup ortadan kaldırıyor olabilir
Mesaj tarihi:
maması bitti alamıyorum şu sıralar sağolsun babam getiriyor lokantadan artık etleri köfteleri, yoksa kuru mama yediriyordum sabah akşam yapıyordu. şu an et yemeğe devam içinde patlıcak korkmaya başladım kabız mı oldu acaba?
Mesaj tarihi:
kemik vermedim sadece et ve köfte. hemde bayağı bir yiyiyor nasıl yapmadı hala bilmiyorum küçücük midesi var yani pekinez cinsi köpeğim,bu 2 gün içerisinde 1 kezde hem çişini hem kakasını yapmadı.
Mesaj tarihi:
sote biryere çaktırmadan yapıyor olabilir eve , iyice bak bi :D
yani göbeği şiş falan değilse bi şekilde bir yerlere yapıştırıyordur mutlaka gibi geliyor bana
Mesaj tarihi:
sürekli peşindeyiz eve yapması imkansız dibimizdende hiç ayrılmıyor zaten.. hatta nasıl bir hayvandır bizimkisi bilmiyorum bazı günler çıkaramadığımız oluyor 30 saat tutuyor yavrucak ikisinide tabi dışarı çıkarınca direk kapı önüne yapıyor gezdiremeye gerek kalmadan :D
Mesaj tarihi:
öğrenci adamın evde hayvan bakmasına bu yüzden karşıyım işte. bu ne lan hayvan elinizde eziyet cekiyo şu işe bak. yazık lan öğrenci kendi karnını zor doyuramaz gelip hayvan bakar onun da kendi gibi yaşamaya alıştırır. sonra da bunlar olur işte. hadi o köpek bakan belki öğrenci değil belki öğrenci onu bilemem ama sonuç olarak, dediğimi anladınız gecenin bu saatinde bu kadar gg
Mesaj tarihi:
dışarda koştur yor biraz. bide köpeklerin yaptığı yerlere götür. başka köpeklerinkini koklayınca ha yapmam gerekiyor diyip yapar.
Mesaj tarihi:
escape said:

öğrenci adamın evde hayvan bakmasına bu yüzden karşıyım işte. bu ne lan hayvan elinizde eziyet cekiyo şu işe bak. yazık lan öğrenci kendi karnını zor doyuramaz gelip hayvan bakar onun da kendi gibi yaşamaya alıştırır. sonra da bunlar olur işte. hadi o köpek bakan belki öğrenci değil belki öğrenci onu bilemem ama sonuç olarak, dediğimi anladınız gecenin bu saatinde bu kadar gg

çok kısa ve öz konuşucam.. shut up!
Mesaj tarihi:
Zeytinyağı içir veya bugünde yapmaz ise kakasını veterinere götür en kötü ihtimal lavman yaparlar rahatlar hayvan. KEdilerde 1 haftaya kadar uzadığı olabiliyormuş kabızlığın köpeklerde de benzerdir yani çok panikleyecek bir süre değil 2 gün.
  • Yeni Oluştur...