xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Misgynist falan ama sanki iyi de anlaşıyoruz. http://img403.imageshack.us/img403/686/67622894.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yav said: GERGE said: Sabah görürsem günaydın diyorum. Öğlen ya da gece görürsem bir şey demiyorum. Bir kere evin telefon kutusu ile ilgili sorun oldu, yönetici kimmiş öğrenip anlattım ve umursanmadım; bir kere de kapıya komşunun kızı geldi ders çalıştırır mısın diye, geri yolladım. Ekonometri anlat diyor hem de. Adını bile bilmiyorum kızın, ne ekonometrisi? kız bildiğin iş atmış ama bizim nerd oğlumuz ne anlar>:D< ahahaha gerge... ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 komşu kızı israf edilmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 asansörde karşılaşırsam günaydın iyi akşamlar. okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 GERGE said: bir kere de kapıya komşunun kızı geldi ders çalıştırır mısın diye, geri yolladım. Ekonometri anlat diyor hem de. Adını bile bilmiyorum kızın, ne ekonometrisi? abi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 gay alert ?! wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 lanet olsun villada yaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 villada da komşu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 villa dediğim müstakil ev değil, şahsıma ait adanın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 komşu villalar da onun belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 olm ülkenin bile komşusu var lan. seni dışlamışlar bence. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 etraftaki adaları da almayaydım iyi de işte, bi hevestir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben bi komşu kızının telefon kablosunu bağlamaya yardım ettim, 3 ay falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yan komşum da antalyalı, memleket muhbbetinden giriş yapacam ama bi türlü karşılaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 adada tura davet et, al motoru gezin koy koy B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bende Aston Villa'da yaşıyorum, İnciliz komşu kızlarla pek bi iyi aram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hem çalışıyorum hem okuyorum konsepti... Komşuluğu çok çok severim. Annemlerin apartmanda çok iyi ilişkilerimiz var. Ama benim evde yok gibi bişey. Aşure bile yaptım aşure ayında götürdüm, tık yok anasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Saeros said: bi de geçen gün elektrik kesildiğinde açtım kapıyı, karşı komşu evine girmeye çalışıyodu elektrik ne zaman gelir filan diye konuştuk, soğuk dallama herifin biriymiş o da bu adama dün akşam bakkal dönüşü rastladım, iyi akşamlar dedim, bana bakıp sol eliyle "tamam tamam" hareketi yaptı omzunun üstünden. bi insan konuşmayı ne kadar sevmeyebilir ki okuyorum apartmanlarınızda iş atan kızlar varmış falan ne güzel, bizim apartman silme türbanlı olduğu için iş atsalar daha kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 2 senedir aynı öğrencilerle komşuyuz, yemek geldiğinde filan eve giriyolar bazen, meraba meraba takılıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 xunn said: Benim hep çok iyi oldu neden bilmiyorum. sirin tatli kiz cocugunu kim sevmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Benim kattakilerle aram iyi. Karşı dairemde bi kız oturuyor tek başına, hiç muhabbetim yoktu onunla. Geçenlerde suyu akmıyomuş, bi bakabilir misin diye çağırmıştı. O da iyi kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 geldi mi suyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 vanası kapalıymış ama muhtemelen kendi kapamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 >tek başına yaşıyan kız >"suyu" akmıyor >xaty suyunu akıtıyor >"iyi kızmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar