Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 baktım hiç kapısmıslarmı diye, baya low rank sumocular cıkmıs dayak yemişler ama cok cok yavastılar, harbi sumocular falan korkunc hızlı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Cuce said: abi, cok net bi sekilde. hiç bir dövüşcü sumocuyu dövemez. mma falan hikaye yanı. Jackie chan değilsen sansın yok. Kondisyonu olan şişmanı heralde dövemezsin çeneye kulak çiğer hiç biri işlemez ama normal çikolar nefesi bittimi sapı tutar :D Dipnot: Pehlivanlar çükertir ama sumoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 4 dan ezix ya. 5 danlar superhuman. alın hatta 5. dan sınavı http://www.youtube.com/watch?v=i-GidagO6C8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bu mu yani sınav? ben gireyim %50 şansla 5. dan olurum heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ben bu dövüş işlerinden çok anlamıyorum ama cuce yüzünden jackie chan gözümde ilah oldu.Youtube dan açıp açıp izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Tyrannus said: 4 dan ezix ya. 5 danlar superhuman. alın hatta 5. dan sınavı http://www.youtube.com/watch?v=i-GidagO6C8 e bu test geyik yahu. adam vurmadan önce ayak parmak ucunda yükseliyor, muhtemelen o ara ses çıkıyordur eşofmandan falan. at kendini yere sesi duyunca. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 peki ya ata sporumuz olan kick box ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 beyler bayağı panik yapmıssınızda ilk video gayet geyik, aikido adam bırakıyor kendini, muhtemelen tekniğe girince karşıdaki alışık olmadığı için sakatlanmasın diye. hani güreşte adamı alır yere atarsın, en fazla bir yeri burkulur fln, aikido'da teknik içindeyken ters bişi yaparsan kolunu bacağını alırsın eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Regalya said: Kondisyonu olan şişmanı heralde dövemezsin çeneye kulak çiğer hiç biri işlemez ama normal çikolar nefesi bittimi sapı tutar :D Dipnot: Pehlivanlar çükertir ama sumoları abi sumo olayı sakatya, adamlar o acılıstı yumruk hızıyla vucud atıyo, kacsan kacamazsın, tutsan tutamazsın, vursan... vurma abi, ne gerek var. pehlivan vs sumo'yu bilemem valla, kısmet, o kalın naneye benzemez öle kolay kavranmaz eyvallah ama bellide olmaz hiç valla. Sumocudan korkucan abi, işin kuralı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bence bırakmasada o güreşci abi her türlü yer o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ulan ne kadar çok türklere bok atan varmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dövüş sumo hikaye hepsinin olayı bi mermiye bakar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 5. dan olunca gelen mermiyi yakalıyomuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 2 yıldır aikido yapıyorum kahverengi kuşağım böyle şey görmedim. aikidocu eleman kılını bile kıpırdatmıyor? bizim hocaya böyle bir saldırı yapsa 3 metre havaya fırlatır o turunculuyu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Cuce said: ya anladığım kadarıyla güreşci baya iyi zaten, ve aikidonun alıskın olduğu bi reknik değil. en yakını Judo, o bile alakasız güreşten. aikidoda bu tarz tutuşlarla ben 2 günlük aikidocu olarak bile birsürü teknik biliyorum. aikidoda alışkın olmadığı tarz diye birşey yok, her türlü saldırıyı yönlendirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dediğim gibi abi katatetori kokyunage yapsan güreşçiye o hızda bileğini kırarsın adamcağınız büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi eyvallah her türlü saldıryı savustrabilirsinde, üstüne güreşle gelen ilk kez karsılastığın bir sporcuyuda al aşağı edemiyebilirsin yanı. alışkın değil derken bunu kast ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 e ben de edebilirsin diyorum işte :D çalışılıyor bunlar da. belden yakalamalar arkadan ayı kapanları falan. hepsinin bi yöntemi var. hele bi hakamalı falan bir aikidocu bunları iyi bilir zaten. ben bile şuan doğaçlama hareket çıkarabiliyorum 2. senenin sonunda ki hakama giymek ortalama 4-5 sene. 4. dan olmak 10 sene. belki daha fazla. hele ilk saldırısında resmen durdu öyle adam. ikincide yine mae kumi taklası falan atıo uzaklaşmak için. anlamadım. yani hakkaten çok bariz bi şekilde aikidocu hünerlerinin hiçbirini sergilemiyor videoda. tek akılcı sebep geliyor aklıma; aikido teknikleri aikido bilmeyen birisiyle çalışılmaz. çalışırsan nereye düşeceğini nasıl düşeceğini bilemediği için kolu dirseğini kırabilir. hele ki üstüne böyle hayvan gibi gelen bir güreşçiye teknik uygularsa o adam adamın ne olacağını kimse bilemez. yani bilmiyorum böyle bir sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 tabiki canım, aikido tekniklerini uygulamak için rakibin nerde durması gerektyiğini, nasıl düşmesi gerektiğini bilmesi lazım eyvallah. ama o kadarda inanılmaz ve üstün değil aikodada cat cut döverdi bi halt yapmadı diyebilceğimiz kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yorumları siliyo bu arada uploader 2 ay önce fln yazmıştım ben sonra yine yazmıştım silmiş hepsini ondan yorum yok hala büyük ihtimalle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Cuce said: tabiki canım, aikido tekniklerini uygulamak için rakibin nerde durması gerektyiğini, nasıl düşmesi gerektiğini bilmesi lazım eyvallah. ama o kadarda inanılmaz ve üstün değil aikodada cat cut döverdi bi halt yapmadı diyebilceğimiz kadar. tabi belki teknik uygulasa da dayak yiyecekti ben de ona bişey demiyorum. benim dediğim adamın bişey yapmamış olması. hani uğraşsa öyle yenilse ağzımı bile açmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Cuce said: abi, cok net bi sekilde. hiç bir dövüşcü sumocuyu dövemez. mma falan hikaye yanı. Jackie chan değilsen sansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya adam "dojo ya misafir gelmiş. ayıp olmasın." diye bırakmış işte kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yumrukları yiye yiye sersemledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben daraldım izlerken ya düşünsene sumomnun üstüne atlayıp kalkmadıgını nasıl bi çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar