Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aktiftablet said: Gece görevleri çok zor oluyodu, bence gece gündüz farkı olmaması iyi. varsa da fark ben anlamadim. gunduz dandun indiriyorum, gece de dandun indiriyorum. gorus mesafesi hic oyle kisalmis gibi de durmuyor karanlikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gece-gündüz farkı yok, los menzilleri sabit. cover da buff niyetine işliyor yani fiziksel olarak bir anlamı yok. duvar arkasındaki alyene %100 çakıyorum. board game namına oyun yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aslinda interceptorlari falan düşünürsek, gece gündüz farki olmaması normal ya. şey olsa daha güzel olurdu yalnız daha grim bir hava olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 grimderp'e gerek yok hiç uymaz bu oyuna, atmosfer bence başarılı gayet ki düzgün tutturabildikleri 1-2 şeyden biri muhtemelen oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Namessar said: oyunda ether ler yeni gelmeye basladi, ve su ana kadar memnuniyetsizliklerim (yukarida kesin yazildi hepsi, okudugum kisimlarda da anlatilyior zaten ama kendimce hizli ozet) 1- free aim yok roket ve grenade disinda 2- istedigim adami istedigim gibi yetistiremiyorum, istedigim kombinasyonlari ilk oyundaki gibi yaratamiyorum, random class olayini sevmedim. ne ugrasirdim eski oyunda adam iyi bir marksman olsun diye adam hep atislari onlara yaptirirdim vs. 3- obstacle larin arkasindan vurma falan kirilabilir olanlar icin cok mantikli, ilk oyunda da oyleydi. ama bazen araba icinden, duvar icinden, duvari vs yi indirmeden adami gorup vuruyorsun, fizik motoru sorunlu kisacasi, line of sight hep yanlis hesaplaniyor 4- gece/gunduz missioni farki kalmamis, terror sight in uzerinde turlar, hava aydinlansin beklerdim, yemezdi gece inmek eskiden. simdi dandun direk. (classic zorlukta) 5- stunlamanin tek yolu arc 6- terror missionlari sanki daha zordu eskiden 7- hikaye vs guzel, talent sistemi hos ancak bir o kadar da bos 8- konsol kontrolleri uyuz etti. mouse la istedigimi yapamamak sinir ediyor. 9-burst single shot tarzi farklarin olmamasi stratejiyi yokediyor. heavy hep burst, assault hep single, bayik. taktik bunun neresinde, tab-enter tab-enter gidiyorum. eskisinde aim i cok guzel manage etmen gerekiyordu. 10- oyun dengesiz, yarisi psi olan 3 tane sniper 3 tane assault col ile yarip gecemeyeceginiz map yok. şunları 2k forumsuna da yazsana, gerçi sonra "dirty savescummer" diye laf da yiyebilirsin hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bir de neden bu ucaklarda tek slot var yahu? yoksa ben mi beceremedim? 2 slot neyi cok komplike yapmista teke inmis bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tek slot. uçaklar ve interception oyundaki açık ara en kötü yapılmış kısım. "oyunculara zaten iki oyun veriyorduk, üstüne üçüncü oyun fazla olacak diye çıkardık" demişlerdi lmao. zaten toplam İKİ uçak var oyunda, firestorm yapıyorsun bitiyor oyun o kısımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Oyun konsol icin yapılmıs..bombayı diffuse etmek icin press A yazan bi oyundan bahsediyoruz dolayısıyla minimum özellik eklemeleri dogal arkadaslar..sırf bilgisayar icin cıkarsalar ammo,skill vs abartcaklarına eminim..ama malesef korsan oyun indirmenin sonu boyle iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dar bir kapının tam önünde alien stunladım , geçemiyorum şimdi kapıdan (:P) save yoktu başa aldım görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Sam said: tek slot. uçaklar ve interception oyundaki açık ara en kötü yapılmış kısım. "oyunculara zaten iki oyun veriyorduk, üstüne üçüncü oyun fazla olacak diye çıkardık" demişlerdi lmao. zaten toplam İKİ uçak var oyunda, firestorm yapıyorsun bitiyor oyun o kısımda. acayip soğuttu bu kısım beni,eğer iğrite edici,uyduruk ve saçma sapan bişey yapmaya çalıştılarsa helal olsun çok başarılı bi iş çıkarmışlar nası olurda bunu yapıp tamam oldu bu koyalım oyuna demişler aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lol aynen böyle herkes colonel olana kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi bunu hardcoreluğa yormalari yanliş ya lksahd. yalnız classic ironman'de şu ayda satelite işinde sıkıntı çıkmazsa bitirecem : D yalnız şey çok kötü oyunun en başindan beri squad'da olan sniper floater tarafından full coverda olmasına rağmen crit yiyip ölmesi..... bir süre oyuna boşboş baktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ya bunun DLC si çıkmış, nası güzel mi yenilikler falan neler? Patchi de var bug fixleri göremedim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pronoit said: yalnız şey çok kötü oyunun en başindan beri squad'da olan sniper floater tarafından full coverda olmasına rağmen crit yiyip ölmesi..... bu tip şeyleri eleştirdiğin zaman savescummer diye eleştiriyorlar forumda, onu gördüm ben. yani ortalamanın üstünde bir oyun da, baya bişi eksik oyunda. eleştirdiğin zaman ise hemen seni suçlayan bir tayfa var. "learn to play" felan diyorlar mesela. aklıma bioware forumlarındaki biodrone olarak adlandırılan tayfa geldi, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ulgio said: Ya bunun DLC si çıkmış, nası güzel mi yenilikler falan neler? Patchi de var bug fixleri göremedim ama :( Eger su anda satilan dlc'i diyorsan, askerlerinin gorunusunu degistirmekle ilgili seceneklerini arttiriyor. Yeni sac tipi, renk, migfer vs. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çok güzel olmuş oyun,eskisini günümüz sartlarına uyarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Haste said: çok güzel olmuş oyun,eskisini günümüz sartlarına uyarlamışlar. eyvah, eyvah. bence cover al Haste, mortar atisi geliyor simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 haste acip , kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 run & gun ve overwatch da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 psi özellikleri nasıl artıyor. kullandıkça kendine ait bir xp yle filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kullandıkça artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Namessar said: Haste said: çok güzel olmuş oyun,eskisini günümüz sartlarına uyarlamışlar. eyvah, eyvah. bence cover al Haste, mortar atisi geliyor simdi. yok overwatch da bekliyorum yaklaşanı kıpraşanı yakarım heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oyun iyi değil ama deli bir takıntı yaratiyor adamda çözemedim askldha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 fenris said: psi özellikleri nasıl artıyor. kullandıkça kendine ait bir xp yle filan mı? kullandikca, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar