Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

oyunda ether ler yeni gelmeye basladi, ve su ana kadar memnuniyetsizliklerim (yukarida kesin yazildi hepsi, okudugum kisimlarda da anlatilyior zaten ama kendimce hizli ozet)

1- free aim yok roket ve grenade disinda
2- istedigim adami istedigim gibi yetistiremiyorum, istedigim kombinasyonlari ilk oyundaki gibi yaratamiyorum, random class olayini sevmedim. ne ugrasirdim eski oyunda adam iyi bir marksman olsun diye adam hep atislari onlara yaptirirdim vs.
3- obstacle larin arkasindan vurma falan kirilabilir olanlar icin cok mantikli, ilk oyunda da oyleydi. ama bazen araba icinden, duvar icinden, duvari vs yi indirmeden adami gorup vuruyorsun, fizik motoru sorunlu kisacasi, line of sight hep yanlis hesaplaniyor
4- gece/gunduz missioni farki kalmamis, terror sight in uzerinde turlar, hava aydinlansin beklerdim, yemezdi gece inmek eskiden. simdi dandun direk. (classic zorlukta)
5- stunlamanin tek yolu arc
6- terror missionlari sanki daha zordu eskiden
7- hikaye vs guzel, talent sistemi hos ancak bir o kadar da bos
8- konsol kontrolleri uyuz etti. mouse la istedigimi yapamamak sinir ediyor.
9-burst single shot tarzi farklarin olmamasi stratejiyi yokediyor. heavy hep burst, assault hep single, bayik. taktik bunun neresinde, tab-enter tab-enter gidiyorum. eskisinde aim i cok guzel manage etmen gerekiyordu.
10- oyun dengesiz, yarisi psi olan 3 tane sniper 3 tane assault col ile yarip gecemeyeceginiz map yok.

şunları 2k forumsuna da yazsana,
gerçi sonra "dirty savescummer" diye laf da yiyebilirsin hehe :P
Sosyal ağlarda paylaş

tek slot. uçaklar ve interception oyundaki açık ara en kötü yapılmış kısım. "oyunculara zaten iki oyun veriyorduk, üstüne üçüncü oyun fazla olacak diye çıkardık" demişlerdi lmao.

zaten toplam İKİ uçak var oyunda, firestorm yapıyorsun bitiyor oyun o kısımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

tek slot. uçaklar ve interception oyundaki açık ara en kötü yapılmış kısım. "oyunculara zaten iki oyun veriyorduk, üstüne üçüncü oyun fazla olacak diye çıkardık" demişlerdi lmao.

zaten toplam İKİ uçak var oyunda, firestorm yapıyorsun bitiyor oyun o kısımda.

acayip soğuttu bu kısım beni,eğer iğrite edici,uyduruk ve saçma sapan bişey yapmaya çalıştılarsa helal olsun çok başarılı bi iş çıkarmışlar

nası olurda bunu yapıp tamam oldu bu koyalım oyuna demişler aklım almıyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunu hardcoreluğa yormalari yanliş ya lksahd.

yalnız classic ironman'de şu ayda satelite işinde sıkıntı çıkmazsa bitirecem : D

yalnız şey çok kötü oyunun en başindan beri squad'da olan sniper floater tarafından full coverda olmasına rağmen crit yiyip ölmesi.....

bir süre oyuna boşboş baktim...
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

yalnız şey çok kötü oyunun en başindan beri squad'da olan sniper floater tarafından full coverda olmasına rağmen crit yiyip ölmesi.....

bu tip şeyleri eleştirdiğin zaman savescummer diye eleştiriyorlar forumda, onu gördüm ben.

yani ortalamanın üstünde bir oyun da, baya bişi eksik oyunda.
eleştirdiğin zaman ise hemen seni suçlayan bir tayfa var. "learn to play" felan diyorlar mesela.

aklıma bioware forumlarındaki biodrone olarak adlandırılan tayfa geldi, hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...