Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya 3 tane overwatchdaki adamin arasina girip sıyrık almadan en uzak alakasız half coverdaki snipera tek atmak nedir ya civ5 te ne güzel random seed açma/kapama kullanıcıya bırakılmıştı. bu firaxisin derdi nedir anlamadım adam resmen bölüm başında "bu sniper ölücek" dedi ve öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 iste o kaedenin dedigi sebepten oturu oyunu ironman oynamak imkansiz. Bizim hatalarimizdan ziyade oyun hatalarindan oluyor adamlar. Kanserojen etki direk. Klavye mouse kirdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ailenlar seni bulsada yine extra turn kazanıp saklanıyolar. alien covera girer kendi kendini flanklemiştir. hop kaçar sen covera girersin götünde alien bulursun. hop geberirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 siz böyle konuştukça oyundan daha çok soğuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ben ironman oynuyorum ama save-load hilesi yaparak oynayanlar icin random seed olmasi gerektigine katiliyorum. Isteyen istedigi gibi hile yapsin, kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 aynen öyle. artificial difficultyyi çekicek kadar boşbeleş ve mazoşist olamıyor herkes ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya hacıt zaten oyunda line of sightlar coverlar çok muğlak. duvarın içinden geçirip geçirip adam vuruyosun duvarın dibinde değilsen patır patır indiriyolar. explosive zaten kullanamıyosun çünkü fragment felan hiçbişi kalmıyor geriye yoldaki araba patlıyor science hatunu azar çekiyo bomba atma diye vs. uçan uniteler accuracy defence penalty felan yer dersin ama yok uçan hepsien bonus alıyo çok ayrı kafalar var. suppression kullanan varmı? hatta heavy classını kullanan varmı? bi kısa sürelik kullanım alanı roboticlere %100 vuran heat ammo. başka işi yok. at çöpe. support bile 2 item taşıyabiliyo da arc throwerları veriyosun kıçı açıkta kalanlara smokela partial cover atıyosun.. oyunu 4x assault 1 sniper 1 suport la götürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Görevden hemen önce bir askerin özelliklerine girdiğimde nasıl geri çıkıcam? Ulan ben de mi mallık var anlamadı, geri çıkmak için hiçbirşey yok ekranda? http://s16.postimage.org/8zwz7ah9h/Capture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Sol altta bir ok ikonu var ya? LethE said: ya hacıt zaten oyunda line of sightlar coverlar çok muğlak. duvarın içinden geçirip geçirip adam vuruyosun duvarın dibinde değilsen patır patır indiriyolar. Aslinda oradaki mantik adam basini vs. siperden cikardigi anda vurmak seklinde. Ama gorsel olarak her zaman oyle olmuyor, beton bloklarin, duvarlarin icinden mermi gecip adami vuruyormus gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 nerde abi? yok ben de ok mok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Olmasi lazim. Bir de mouse'un sag tusuna basarak o ekrandan cikilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ekran görüntüsü yukarıda işte. beni ekrandan çıkaran tek tuş kombinasyonu alt+f4 şu anda, hiçbirşey çıkarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ben 2 assault (1 defence, 1 attack ozellikler), 2 support (biri medic digeri overwatch manyagi sentinelli), 1 sniper 1 heavy oynuorum gayet yetiyor. Assaultlarin hpleri hayvan oluyo armor filan verince de yakinda olmayinca siciyorlar yav. Suppression kullaniorum ben yakinsa dusmanlar hepsine suppression veriyo perklerle, herifler mum gibi kaliyo korkudan turn skip ediyolar en fazla overwatch yapip, yararli bence. Supportda sentinel verdin mi tam bir hayvanlik zaten ozellikle herifi one koyuyorun vursunlar diye kursun yiyince 2 kere reaction atiyo. Sniperin rangei biraz sikinti ben de acaba snap shot yerine squad sight mi alsaydim diyorum, bu saatten sora degistirmem gerci snap shotda ise yariyo cogu zaman. Grenade hic kullanmiyorum, rocketleri de 3 muton 1 berserker filan ayni alandaysa dayanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Birazdan bilgisayarı camdan aşağı atıcam, research ekranında da bişeyn içine girersem geri çıkamıyorum. Sağ click ya da esc bastığımda dırt diye bir ses geliyo yanlış bişeye basmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Options'dan default ayarlara getirince çıkmaya başladı geri okları. Dakka1 bug 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 evet, sielnt storm'un da kaç kere kulağını çınlattım resmi forumlarda. özellikle custom zorluk sistemi ayarları gelmiş geçmiş gördüğüm en iyiydi herhangi bir oyunda. HERŞEYİ ayarlayabiliyordunuz. tam kafama göre bir zorluk yapmıştım ve acayip keyifliydi. panzerklein <3 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 silent storm iyi iyi diyenler greenlight'ta oy bassın bari. :) mono said: cutscene icin yapilmis olmasi muhtemel aslinda dogru..cunku daha alyenler bir kere bile beni bulmadi, hep xcom tarafi goruyor ilk kez. hatta haraket etmeyince bir iki turn, zorla "su taraftan sesler geliyor" diye yonlendiriyor. ya devriye gezen alyenler var, beni buldukları olduk 4-5 turn üst üste hareket etmezsem. ama genelde sen hareket ettiğin için önce sen buluyorsun. bu arada battle scanner ile onların cover'a kaçmasını triggerlamadan vurabiliyorsunuz açıktayken squad sight'lı sniper ile. aktiftablet said: yeni başladım da classic biraz zor mu ne? tek atışta iniyo bütün adamlar, hiç mi mermi yemiycez bu nası iş? Bi de o lavuk adamın devamlı şunu yap bunu yap demesi uyuz etti. valla ben reload ede ede bitirdim, endgame kolaydı ekipmanı ve adamları maxlayınca her bakımdan. 5'i psionic 6 ghost armor'lu full plasma'lı colonel ekibi ile ezip geçiyordum. ama ona rağmen final görevinin sonu biraz zorladı. ironman classic unuttun derim. normal ironman belki olabilir ama achi yok bişi yok, bug'la oyunu bozulan var. hoş gerçi ironman olmadan bile kaede'nin dediği olay facia, ben resmi forumda başlık açınca katranlayıp tüylediler vay nasıl save scum yapıyormuşum diye ehueh. ne komik insanlar var ya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Kaede said: ya 3 tane overwatchdaki adamin arasina girip sıyrık almadan en uzak alakasız half coverdaki snipera tek atmak nedir ya civ5 te ne güzel random seed açma/kapama kullanıcıya bırakılmıştı. bu firaxisin derdi nedir anlamadım adam resmen bölüm başında "bu sniper ölücek" dedi ve öldü bu seed'i yanıltmayı becerdim ben bir-iki turn geriye gidip eskisiyle alakasız oynayıp, tamamen aynı şeyi yaparak olmuyor ama muhtemelen. autosave'lerden önceki turn'lere dönerek deneybilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 evet aynen öyle sanki böyle bir string var şöyle yaparsa böyle olucak diye baştan yazmışlar. yeteri kadar geri gidip farklı bir yol izlersen çoğunlukla kurtarılabiliyor durum benim sezon kapatma tetikleyicim o oldu artık. meh diyip çıkıyorum, dishonored oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Komutan said: Ben ironman oynuyorum ama save-load hilesi yaparak oynayanlar icin random seed olmasi gerektigine katiliyorum. Isteyen istedigi gibi hile yapsin, kime ne? save load hilesi mi? yapmayın arkadaşlar böyle saçma sapan şeyler. oldu olacak "tabanca dışında silah kullanan, düşmana bodoslama dalmayan, covera giren, roket atar kullanan herkes hilecidir, hack abuserın allahıdır" felan diyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Isteyen istedigini yapsin diyorum ben. Ama hiledir, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 adam yanlis oynadigini/kaybettigini kabul edip geri donup tekrar oynuyo iste. ne hilesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesela bir futbol macinda adam sutu cekti gol olmadi. Hatali oynadim, o pozisyonun basina donelim diyebilir mi? Veya futbolu gectim, bu oyunun multiplayerinda boyle bir sey var mi? Tabii yapay zeka gariban, sesini cikaramadigi icin herkes eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bir combatta yapay zekaya yenildin diye buyun oyunu bastan mi oynayacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Evet, ben oyle yapiyorum. Daha dogrusu tek combatta yenildim diye birakmam elbette ama genel durum kotuye gidince bastan basliyorum. Roguelike oynadin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar