Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya 3 tane overwatchdaki adamin arasina girip sıyrık almadan en uzak alakasız half coverdaki snipera tek atmak nedir ya

civ5 te ne güzel random seed açma/kapama kullanıcıya bırakılmıştı. bu firaxisin derdi nedir anlamadım

adam resmen bölüm başında "bu sniper ölücek" dedi ve öldü
Sosyal ağlarda paylaş

ya hacıt zaten oyunda line of sightlar coverlar çok muğlak. duvarın içinden geçirip geçirip adam vuruyosun duvarın dibinde değilsen patır patır indiriyolar. explosive zaten kullanamıyosun çünkü fragment felan hiçbişi kalmıyor geriye yoldaki araba patlıyor science hatunu azar çekiyo bomba atma diye vs.
uçan uniteler accuracy defence penalty felan yer dersin ama yok uçan hepsien bonus alıyo çok ayrı kafalar var.

suppression kullanan varmı? hatta heavy classını kullanan varmı? bi kısa sürelik kullanım alanı roboticlere %100 vuran heat ammo. başka işi yok. at çöpe. support bile 2 item taşıyabiliyo da arc throwerları veriyosun kıçı açıkta kalanlara smokela partial cover atıyosun..
oyunu 4x assault 1 sniper 1 suport la götürüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sol altta bir ok ikonu var ya?

LethE said:

ya hacıt zaten oyunda line of sightlar coverlar çok muğlak. duvarın içinden geçirip geçirip adam vuruyosun duvarın dibinde değilsen patır patır indiriyolar.

Aslinda oradaki mantik adam basini vs. siperden cikardigi anda vurmak seklinde. Ama gorsel olarak her zaman oyle olmuyor, beton bloklarin, duvarlarin icinden mermi gecip adami vuruyormus gibi gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 assault (1 defence, 1 attack ozellikler), 2 support (biri medic digeri overwatch manyagi sentinelli), 1 sniper 1 heavy oynuorum gayet yetiyor. Assaultlarin hpleri hayvan oluyo armor filan verince de yakinda olmayinca siciyorlar yav. Suppression kullaniorum ben yakinsa dusmanlar hepsine suppression veriyo perklerle, herifler mum gibi kaliyo korkudan turn skip ediyolar en fazla overwatch yapip, yararli bence. Supportda sentinel verdin mi tam bir hayvanlik zaten ozellikle herifi one koyuyorun vursunlar diye kursun yiyince 2 kere reaction atiyo. Sniperin rangei biraz sikinti ben de acaba snap shot yerine squad sight mi alsaydim diyorum, bu saatten sora degistirmem gerci snap shotda ise yariyo cogu zaman. Grenade hic kullanmiyorum, rocketleri de 3 muton 1 berserker filan ayni alandaysa dayanamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, sielnt storm'un da kaç kere kulağını çınlattım resmi forumlarda. özellikle custom zorluk sistemi ayarları gelmiş geçmiş gördüğüm en iyiydi herhangi bir oyunda. HERŞEYİ ayarlayabiliyordunuz. tam kafama göre bir zorluk yapmıştım ve acayip keyifliydi.

panzerklein <3 (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

silent storm iyi iyi diyenler greenlight'ta oy bassın bari. :)
mono said:

cutscene icin yapilmis olmasi muhtemel aslinda dogru..cunku daha alyenler bir kere bile beni bulmadi, hep xcom tarafi goruyor ilk kez. hatta haraket etmeyince bir iki turn, zorla "su taraftan sesler geliyor" diye yonlendiriyor.

ya devriye gezen alyenler var, beni buldukları olduk 4-5 turn üst üste hareket etmezsem. ama genelde sen hareket ettiğin için önce sen buluyorsun.

bu arada battle scanner ile onların cover'a kaçmasını triggerlamadan vurabiliyorsunuz açıktayken squad sight'lı sniper ile.
aktiftablet said:

yeni başladım da classic biraz zor mu ne? tek atışta iniyo bütün adamlar, hiç mi mermi yemiycez bu nası iş?
Bi de o lavuk adamın devamlı şunu yap bunu yap demesi uyuz etti.

valla ben reload ede ede bitirdim, endgame kolaydı ekipmanı ve adamları maxlayınca her bakımdan. 5'i psionic 6 ghost armor'lu full plasma'lı colonel ekibi ile ezip geçiyordum. ama ona rağmen final görevinin sonu biraz zorladı.

ironman classic unuttun derim. normal ironman belki olabilir ama achi yok bişi yok, bug'la oyunu bozulan var.

hoş gerçi ironman olmadan bile kaede'nin dediği olay facia, ben resmi forumda başlık açınca katranlayıp tüylediler vay nasıl save scum yapıyormuşum diye ehueh. ne komik insanlar var ya. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ya 3 tane overwatchdaki adamin arasina girip sıyrık almadan en uzak alakasız half coverdaki snipera tek atmak nedir ya

civ5 te ne güzel random seed açma/kapama kullanıcıya bırakılmıştı. bu firaxisin derdi nedir anlamadım

adam resmen bölüm başında "bu sniper ölücek" dedi ve öldü

bu seed'i yanıltmayı becerdim ben bir-iki turn geriye gidip eskisiyle alakasız oynayıp, tamamen aynı şeyi yaparak olmuyor ama muhtemelen. autosave'lerden önceki turn'lere dönerek deneybilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen öyle
sanki böyle bir string var şöyle yaparsa böyle olucak diye baştan yazmışlar. yeteri kadar geri gidip farklı bir yol izlersen çoğunlukla kurtarılabiliyor durum

benim sezon kapatma tetikleyicim o oldu artık. meh diyip çıkıyorum, dishonored oynuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Ben ironman oynuyorum ama save-load hilesi yaparak oynayanlar icin random seed olmasi gerektigine katiliyorum. Isteyen istedigi gibi hile yapsin, kime ne?

save load hilesi mi?
yapmayın arkadaşlar böyle saçma sapan şeyler.
oldu olacak "tabanca dışında silah kullanan, düşmana bodoslama dalmayan, covera giren, roket atar kullanan herkes hilecidir, hack abuserın allahıdır" felan diyin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...