Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

bende gmg'den aldim,..yani videolari izledikten sonra zirh ve armor durumlarina laf ettim ama duz mantikla "ne kadar kotu olabilir ki?" diyorum..(EA'in 1st person xcomunu hatirlatirim)

singledan sonra multisi icinde soyle 5-10 kisilik bir pati grubu ile instant mac atacak bir grup yaptik mi, parasini cikartir bence.

Eski Xcom'un %75 ini yapsalar yeter bana. Su anki hali ile tutturmuslar gibi gozukuyor. bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

jagged alliance ile pek ilgisi yok oyunun uyarayım sadece. :p japon srpg oynadıysanız onlara daha çok benziyor taktik savaşlar.

dün gece oynadıktan sonra yattım resmi forumlarında biraz kavga edip, orada persona non-grata ilan edecekler beni neredeyse lol. ignore list büyük rahatlıkmış. oraya pros & cons diye yazmıştım, onu temel alayım:

- demo iddialı kötü. bir tane bebek bisikleti bölümü var hiçbirşey yapamadığınız, "şuraya yürü, buna bas" dışında birşey yaptırmıyor. ikinci bölüm serbest oynanabiliyor o da ben desem 5dk, siz deyin 10dk. üssü gösteriyor ama orada da iki binaya tıklanıyor sadece. soldier estetik customization filan var.

- kontroller zayıf. bir dark souls faciası değil ama konsol arabirimi alıp koymuşlar aynen, pc ui yaptık iddiaları filan yalan dolan. millet resmi forumunda "controller taktım daha rahat oldu" yazıyor. sabit hotkey'lerin hepsini keşfedememişim anlaşılan ama yaşadığım bir sıkıntı her asker değiştikçe değişen ability hotkey sıralaması oldu. atıyorum reload bir askerde 3, öbüründe 4 düğmesinde. devamlı değiştikçe yoklamak zorunda kaldım ki renk kodlu bile değil düğmeler, anında seçilmiyorlar ufak zaten. ama overwatch gibi ortak ability'ler için özel, değişmeyen key'ler varmış. final sürümünde key bindings değişebilecek demişler, herhalde o zaman belli olur.

GÜNCELLEME: birileri oturup değişmeyen, fix hotkey listesi çıkarmış. kısacası sorun yok gibi.

- askerler ve alyenler binaların içinden ateş ediyor ama fixlenmiş final sürümünde dediler dün.

- line of sight olayı biraz karışık. bazen askerler yanlış yöne bakıyorlar, ayarlanıyorsa nasıl ayarlıyorum anlayamadım. mesela bir kapının yanına gönderince kapıya bakıyor asker ama duvar tarafından alyen gelirse flank yiyor. forumlarda bakıyorum ve bunu yazan birileri var ama çözümünü henüz göremedim, görürsem yazarım.

- askerlerin saç stilini doğru seçemedim kamerayı çeviremediğim için ama birisi çeviriliyormuş dedi, bunu düşebilirim sanırım heh.

los dışındaki olaylara çözüm var sanırım final sürümünde, çok olumsuz algılanmasın yazdıklarım heh. ama önceki genel eleştirilerim geçerli tabii, inv yok, tu yok vs vs.

ha oyun bayağı kanlı gore'lu bir de, neredeyse doom3 kıvamında. şaşırabilirsiniz görünce. :p
Sosyal ağlarda paylaş

(:D

yalnız oyun acımıyor. ikinci bölümde 7hp adamım 2dmg aldı, hadi medkit harcamayayım dedim şak öldü öldü tek atışta floater cover'ların üstünden uçup tepeme dikilince. classic oynarsanız bayağı mücadele vermeniz gerekecek anlaşılan. ben onu denemeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

of nasıl leş hale geldi 2k forumundaki komünite var ya, adamlar terör estiriyor resmen kahverengi gömlekli styla. bütün eleştiri başlıklarını bombalıyorlar, yücelten başlıkları göğe çıkarıyorlar filan. neredeyse bilizort fanatiği kıvamına geldiler lol. şu son bir ay resmen kudurdular.

eski eleştirenler de kaçtı adam kalmadı, firaxis hepten çoşar artık herkes beğendi diye lol.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ince eleyip sık dokuyorum ama resmi foruma yazdığım birşeyi yazayım buraya da:

"gene güzel bir oyun çıkabilir ama x-com değil disgaea 5: laharl'ın dünya istilası niyetine oynayacağım"

battlescape (taktik savaş kısmı) bayağı japon oyununda görülecek bir türde çünkü. final fantasy tactics gibi 3 tane slot item giyiyor silah ve zırh dahil askerler. disgaea gibi team kombolar yapılması lazım yoksa yetmiyor dmg'si tek askerin vs vs.

oyunu beğenerek oynayacağım muhtemelen ama ufo extraterrestrials 2'yi batmadan (3 kere ertelediler) çıkarabilmelerini bekliyorum hala gerçek bir spiritual successor oynayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...