Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yine gösteriyorlar başka bir haritada mp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sam said: yok cidden firaxis anlamıyor bu combat işinden ya, emin oldum artık. 'armor' sadece hp ekliyormuş. WTF? bu kadar mı civ'den kopyalanır combat akıl fikir ya. bir kere ateş ediyor düşman, armor marmor kalmıyor uçuyor gidiyor yani. cover mover dışında gerçek defans yok oyunda yani, quake gibi kim daha çok vurursa. meh pre-order verecektim şimdi birden soğudum yani, o kadar da ümitliydim tu & ammo kaldırılmasına rağmen. ahaha dumbed down değil moronized olmuş bu. taa en başta forumlarda combattaki tüm randomlığı kaldıralım diyen biri vardı sonunda onun dediğine gelecek PC ile NPC karşılaştığında skilleri/hpsi daha düşük olan direk düşüp ölcek dgsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gamepad te daha rahat oynansın diye bazı özellikleri cıkarmıslar bence..pc icin farklı yapmaları lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 steam pre purchase açılmış da 50 dolares yuh bide pre-purchase rewards geyiği yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 her ne kadar çöp olsa bile civ 5'i de veriyor, gayet iyi aslında pre-order bonusları. gmg'den %25 voucher mı kullansam, steam'den mi alsam karar veremedim. bayağı hayalkırıklığına uğratana değişiklikler yaptılar ama multisi de olduğu için direkt pre-order basacağım sanırım. arma2'lere aoc'lara para verdiğime acırım buna acıyacağıma heh. 10 eylül'e dek geçerli GMG (steam istiyor gene) %25 indirim voucher: GMG25-1BW0K-K1A3G 37,5$ oluyor. sanırım bunu almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Civ 5'im olmasa bende pre purchase'a abanırdım bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 gmg'den 37,5$'a alabiliyorsunuz, şimdi denedim. hatta silph'in başlıklarından topladığım çerçöp oyunları da trade-in edince 35$'a geldi lol. hadi bakalım firaxis umarım yanıltır beni bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ben de dayanamadim pre-order yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kaptim bende gmg den indirimle..tf2 sapkalari gitti ama yapcak bisi yok ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5KPGHW1A2hI http://www.youtube.com/watch?v=itzi92OGGT8 http://www.youtube.com/watch?v=AGt8e3vG3xw oyunun ilk başlarını bayağı gösteriyor kırpmadan, suudi arabistan bile var hala türkiye'yi göremedim ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 çıktı mı bu dandirik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Uzuun süredir pcde oyun oynamadığımdan anlamıyorum hangi ekran kartı daha iyi falan. Laptoplarımdan birinde Radeon hd 6470M var, diğerinde 4600M(ama bu daha hızlı gibi), ikisinde de 4gb ram var. Oynayabilir miyim bu oyunu rahat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Uzun zamandir bu kadar heyecanla bekledigim bir oyun olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: 'armor' sadece hp ekliyormuş. şu heycanını almadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Almadi. O tur detaylarin oyunun butunune tam etkisinin nasil olacagini oynamadan kestirmek guc. Seyrettigim oynanis videolarini goz onune alarak oyunun cok guzel oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi klasik olacak biraz ama beklentileri yüksek tutmayın bence, genelde hüsranla sonuçlanıyor bu iş. eski xcom yakınından bile geçemeyecek oyun mesela, eminim buna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sam said: 10 eylül'e dek geçerli GMG (steam istiyor gene) %25 indirim voucher: GMG25-1BW0K-K1A3G 37,5$ oluyor. sanırım bunu almak daha mantıklı. Sam'in koduna ek olarak ilk fiyattan %10luk indirim koymuşlar şu anki fiyat 33,75 dolar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 teh daha oyun çıkmadan mı kazık yedim yok artık. beklentimi ben düşürdüm zaten son açıklamalarla ama yine de iyi bir oyun olabilir eski oyunla boy ölçüşemese bile. ben de resmi forumlarında oyunu devamı bombalayıp burada reklamını yapıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 oxm nin ilk videosunu izledim ve bayildim. overwatch cok iyiymis. bir de normal zorluk derecesini cocuk oyuncagi yapmamalari iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben beyenmedim combatı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sam said: teh daha oyun çıkmadan mı kazık yedim yok artık. beklentimi ben düşürdüm zaten son açıklamalarla ama yine de iyi bir oyun olabilir eski oyunla boy ölçüşemese bile. ben de resmi forumlarında oyunu devamı bombalayıp burada reklamını yapıyorum lol evet Samciğim kazığı yedin anlaşılan, ben bekledim ve şimdi yeni fiyattan aldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 1,5$ gerçi ben trade in'lerle daha da düşürmüştüm. :p ama o ilk kod için ayın 10'u son gün demişlerdi. yanıltmışlar demek. neyse oyun güzel çıksın da 1,5$ helal olsun heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gencolar 33 dolar gayet güzel fiyat, inse inse 20-25 aralığına iner en fazla önümüzdeki 6 ay içinde. ne diyonuz alalım mı? kharon ile muallakta kalmış durumdayız.. fallout tactics gibin geldi bana eski xcom'ları oynamamış biri olarak (gerçi 94 oyunu zaten, kaç kişi oynadı ki bunu zamanında) ne farkları var fallout tactics'ten mesela? onda da ölen adamın perma mı ölüyordu mesela onu hatırlamıyorum, bundaki gibi main base falan yoktu ama yanlış hatırlamıyorsam. bunun main base'inde ne pohlar yiyoruz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 main base de, inşaat, imalat, araştırma, üretim, satış yapılıyordu. main base saldırıya açıktı diye hatırlıyorum. main base e pistler, dinlenme odaları, imalat atolyesi, araştırma labları koyuyorduk. belki daha net hatırlayan olur. güzel oyundu. Üs Binaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Benim hatırladığım main base diye ayrı bir sınıf yoktu. İStediğin base2e yapaibliyodun istediğin fasiliteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar