Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

yok cidden firaxis anlamıyor bu combat işinden ya, emin oldum artık.

'armor' sadece hp ekliyormuş. WTF? bu kadar mı civ'den kopyalanır combat akıl fikir ya. bir kere ateş ediyor düşman, armor marmor kalmıyor uçuyor gidiyor yani. cover mover dışında gerçek defans yok oyunda yani, quake gibi kim daha çok vurursa.

meh pre-order verecektim şimdi birden soğudum yani, o kadar da ümitliydim tu & ammo kaldırılmasına rağmen.

ahaha dumbed down değil moronized olmuş bu. taa en başta forumlarda combattaki tüm randomlığı kaldıralım diyen biri vardı sonunda onun dediğine gelecek PC ile NPC karşılaştığında skilleri/hpsi daha düşük olan direk düşüp ölcek dgsfh
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar çöp olsa bile civ 5'i de veriyor, gayet iyi aslında pre-order bonusları. gmg'den %25 voucher mı kullansam, steam'den mi alsam karar veremedim.

bayağı hayalkırıklığına uğratana değişiklikler yaptılar ama multisi de olduğu için direkt pre-order basacağım sanırım. arma2'lere aoc'lara para verdiğime acırım buna acıyacağıma heh.

10 eylül'e dek geçerli GMG (steam istiyor gene) %25 indirim voucher:
GMG25-1BW0K-K1A3G

37,5$ oluyor.
sanırım bunu almak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

teh daha oyun çıkmadan mı kazık yedim yok artık.

beklentimi ben düşürdüm zaten son açıklamalarla ama yine de iyi bir oyun olabilir eski oyunla boy ölçüşemese bile.

ben de resmi forumlarında oyunu devamı bombalayıp burada reklamını yapıyorum lol
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

teh daha oyun çıkmadan mı kazık yedim yok artık.
beklentimi ben düşürdüm zaten son açıklamalarla ama yine de iyi bir oyun olabilir eski oyunla boy ölçüşemese bile.
ben de resmi forumlarında oyunu devamı bombalayıp burada reklamını yapıyorum lol

evet Samciğim kazığı yedin anlaşılan, ben bekledim ve şimdi yeni fiyattan aldım:D
Sosyal ağlarda paylaş

gencolar 33 dolar gayet güzel fiyat, inse inse 20-25 aralığına iner en fazla önümüzdeki 6 ay içinde.

ne diyonuz alalım mı? kharon ile muallakta kalmış durumdayız..

fallout tactics gibin geldi bana eski xcom'ları oynamamış biri olarak (gerçi 94 oyunu zaten, kaç kişi oynadı ki bunu zamanında)
ne farkları var fallout tactics'ten mesela? onda da ölen adamın perma mı ölüyordu mesela onu hatırlamıyorum, bundaki gibi main base falan yoktu ama yanlış hatırlamıyorsam. bunun main base'inde ne pohlar yiyoruz mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...