Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ya bu balıkla süt içilmez muhabbeti vardır hep. Midye tava yedim üstüne güzelce süt içtim deli gibi midem bulanıyo, saçma sapan terliyo ve üşüyorum Var mıdır bi durum uyuyayım mı?
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 terlemek ve üşümek iyi değil gibi kus olmadı doktora git.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bir durum olduysa midye tavadandır. sütle birşey olduğunu görmedim ben hiç. edit: yani üzerine içilen süt ile.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Evde varsa bi kutu uyku hapı içte bi güzel uyu bişeyciğin kalmaz.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 geçen tv de biri istanbulda midye yemek dolu tabancayla rus ruleti oynamak gibi demişti. hiç üşenme direk git acile. ilaç verirler kusarsın hemen
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 doktora görün bi süt ve deniz ürünleri fena yapar mideyi ve vücudu balık taze olunca bişey olmuyo sanırım
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yanında birileri vardır umarım, kötülersen diye? en garantisi git acile, bi kusturup serum versinler.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mide bulantısı varsa besin zehirlenmesidir
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 şifreni ver çabuk 3 madalya ziyan olmasın
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kusmaya çalıştım biraz başardım rahatlattı.Az biraz mide bulantısı devam ediyo ama üşüme terleme geçti gibi.
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ince belli çay bardağının 3/4ü miktarında votka iç. bende işe yaramıştı. Yalnız kustuktan sonra iç, yoksa etki etmeden onuda kusarsın.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kus. Bi keresinde böyle bi dünya çeşit balık yemiştim suyunu çıkarmıştım bi akşam, gece bi saat uyudum, çat uyandım titriyorum terler falan zart zurt, kusasım da yok. Açtım telefonu zehir bilgi hattını aradım, usta dedim belirtiler bunlar, bissürü balık yedik naapiym. Fırın ustası gibi orta yaşlı bi herif bağırarak "E KARDEŞHİM KENDİNG DDİYORSUNG BALIKH YİDİM OT YİDİM BOK YİDİM DİYE, E TİTRİYÜRSAN NİYE TOHTORA GİTMİYURSUN ANLAMIYURUM Kİ TÖÖVETÖÖVEE" dedi ve telefonu suratıma kapattı. Sonra bütün gece kustum işte.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Önce kus ardından BOL SARIMSAKLI YOĞURT ye şaka değil sarımsaklı yoğurt zehirlenmelerde işe yarar, kanı bile temizler
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tuzlu su icip kusmana yardimci olabilirsin gecmis olsun
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_B74EBOEpAEM/TSBYBMa1MiI/AAAAAAAAAEA/i3VOuitnNfg/s1600/1.jpg
Öne çıkan mesajlar