DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Çoğu forumda Eve ile ilgili yazıları takip eden birisi olarak herkesin ortak yakındığı bir nokta var o da oyunun zorluğu ve ağır işlemesi peki sizcede bu durum böyle mi? Yoksa ideal bir yapıda mı ilerliyor. Şahsi fikrim oyunun sürekli ingilizce infolar içermesi zorluk seviyesini arttırdığını destekliyorum ancak böylece lay lay takılan tayfalar oyundan uzak kalmış oluyor. Skill train etmek her ne kadar vakit alsa da o sırada insanlar oyuna alışmaya başlıyor ve ben bu konuda da aslında ideal bir zamanlama olduğuna inanıyorum. Çünkü hazırdan karakter alıpta ne biçim oyunmuş diye kaçan çok oyuncu oldu türklerden neden mi? Çünkü bu oyunda 100m SP / 1trilyon isk olan karakter herkesi döver diye bir kural yok karakteri kullananda akıl, taktik anlayışı vs. yok ise zaten o karakter 10günlük oyuncuya bile yenilmeye mahkumdur. Aktiflik gereksimi olmadığı için aksine neredeyse tüm MMOlar içinde kendine has bir yapıya ve gelişmekte kolaylığa sahiptir. Ayrıca TEST server sayesinde para limiti olmaksızın skiller desteklediği sürece dilediği gibi PVP'de kendini geliştirebilmektedir oyuncular. Oyunun sosyal yapısı gereği belirli işleri yapmadığınız sürece ya da çok uzman olmadığınız hedefinizi düzgün belirlemediğiniz sürece binlerce kişilik evrende yalnız kalmaya ve sıkılıp oyunu bırakmaya mahkum kalıyorsunuz. Toparlamak gerekirse oyun için zor değil ama meşakatli deyimi bence daha doğru olacaktır. Ne verirseniz bu oyundan onu her zmn geri alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 dediğin gibi abi zor değil oyun. Oyun zor olur mu abi bi kere, oyun yani sonuçta. Sadece vakit alıyor öğrenmesi. Uğraşman falan gerek yoksa rocket science deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Rocket science olsa bile skilli var :P iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 keske oynanan bi oyun olsa beklemekten cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 screwy said: keske oynanan bi oyun olsa beklemekten cok. Güzel tespit :) Ama beklediğin şey gerçekleştiğinde de hiç bi oyunun veremeyeceği zevki veriyo. En azından bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oyun zor değil de hem öğrenmesi zor hem de screwy'nin dediği gibi iki instance yapayım,iki farm yapayım,mob keseyim oyunu olmadığı için sıkıcı olabiliyor,yani en azından tam bir ay oldu oyuna başlayalı yapmadığım şey kalmadı,mining,incursion,planet şeysi,exploration,missioning vs vs ama hala oyuna girince bakışıyoruz yapacak birşey bulamıyorum tabi noob olarak söylüyorum bunları belkide yanılıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 İşte o yaptığın şeylerden gelen parayı pvpde harcamaya başlayınca daha bi eğlenceli oluyo oyun. Ama EvE pvpside hemen gemime bineyim biraz pvp yapayım kadar basit değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 eve online zor değil.tutolar ile 2 günde cozuosun ama yukarda dendiği gibi öyle ogame tarzı zamana dayalı oyun baydı beni kaç senelik oynayanlara yetişmenin imkanı yok.gidip 400-500 liraya karakter alıcan anca.o da çok gereksiz. yoksa bekle babam bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 İşte anlatmaya çalıştığım şey burada devreye giriyor oyunda diğer eski oyunculara yetişmek gibi bir hedefinin olması zaten hata. Çünkü onlar ile senin arandaki tek fark deneyim eksikliği belkide adam 4 yıldır sadece pve yapmış ve seni karşında pvpden bi haber şekilde bekliyorda olabilir. Onların yüksek SP olması seni kesin yenecek anlamına gelmiyor gayet newbie bile olsa yılların oyuncusunu patlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 5-6 ay oynayıp oyundan kazandığı parayla yeni karakter alan çok oyuncu var bu oyunda. Oyunda kazandığın parayla doğru orantılı SP ve Asset bakımından yakalayabilirsin 1-2 senelik yada daha eski oyuncuları. Aynı şekilde pvpde senden çok eski oyuncularıda patlatabilirsin pvp ye meraklıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 pvpde patlamakta değil aslında mesele.yani ben oyun benim kontrolumde olsun isterim.maks seviyelere ulaşırken.oyun bana 10 gün sonra şu gemiye binebilirsin dememeli bu açıdan diğer oyunculara yetişmek diyebilirim eve online mmo olarak çok beğendiğim bir oyun oldu gerçekten.daha da devam ederdim.ama işte oyun illaki bi yerden sonra başka karakter satın almaya itiyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 5 yıldır tek bir karakter almadım... 2006 haziranında oyuna başladım 24.günümde 0.0da idim 1 aylık olduğum gün pvpye çıkmıştım Caracal ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben madenci olayım fln deidm de gram gram para geliyor, hulk'u bekliyene kadar. biton da bekliyorsun boş boş. işim yokken iyiydi aslında kitap okurken 10dakkada bir bakıyordum depo dolmuşsa yolluyordum istasyona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 megetege said: screwy said: keske oynanan bi oyun olsa beklemekten cok. Güzel tespit :) Ama beklediğin şey gerçekleştiğinde de hiç bi oyunun veremeyeceği zevki veriyo. En azından bana göre.kesinlikle katılıyorum sadece tutorial yapmak lvl 1 mission yapmak bile keyifliydi ama tabi bi yerden sora bekleme alıyo "beklemek" bitince de guzel olucagına eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ya şey var, amacın eğlenmek olucak bu oyunda ve neyden keyif alıosan onu yapıcaksın. Sandbox olmasının mantığı bu, mesela bu aralar boktan bağlantım olduğundan bide biraz daha chillout takılmak istediğimden, üretime felan sarıyorum. Hatta , yeni background falan geldi geziyorum piyasada. Pek zevkli geliyor sci fi ortamı( bide ortamda hoplayıp zıplayan atmosferi bozan adamlar olamayınca daha bi güzel oluyor ). Hafif müzikle hauling bile güzel, tam beyin boşaltmalık. ha bide pvp si var ki evlere şenlik süper zevkli,belki 3-4 saat bekliosun ama sonunda tüm o bekleyişe değiyo,çünkü rutin diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mining yapmak bu oyunda en çok skill isteyen basic class sanırım. Yani miner olması için bir charın uzun bir train süreci oluyor o sırada ben olsam 3-5 mal alıp öyle çok abartı sayılara gerek yok savaş bölgelerine yakın sistemlerde markete koyardım böylece skill train ederken trade ile para kasmış olurdum ve boş boş oturmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Netini hallet bence cok sey kaciriosun 4e 1 outnumber test alliance i dovduk cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Oyun zor değil. Learning curve'üyle alakalı zor denmesi. Ögrenmesi çok zaman alıyor, zor değil. Hatta fazla kolay. Oyunda micro HİÇ yok, sadece observe and macro'dan ibaret. Bu yüzden sıkıldım zaten. Uzayla ilgili en sevdiğim şey olan CİĞUV CİĞUV CİĞUV yok hiç. Aksiyon istiyoruz. Refleks istiyoruz. Bunlar gelsin oyuna döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 nesi zor lan, skilleri siraya koyuyosun, 3 ay bakmiyosun sonra oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 reampage said: Netini hallet bence cok sey kaciriosun 4e 1 outnumber test alliance i dovduk cok fena abi keyfi deil zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 small gang, wolf pack, frigate pvp falan hiç öyle aksiyonsuz monoton işler değil ya. blob yada gate camp falan sıkıcı dersen anlarım tabi. ama gayet eğlenceli, aksiyonlu olaylar da var yani. refleks de gerekiyor yeri geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O yeri çok az geliyor, gelmesi için gereken süre de absürd. Oyun bu abi, kariyer yapmam daha kısa sürer su an benim Eve Pvp camiasında iş yapmamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 aslinda o biraz oynadigin kisilere bagli pvp yapmak isteyen bi gruptaysan sadece pvp yapiosun ama paran yoksa kayiplari finanse etmek icin ya gercek para harcican yada farm yapan grupla takilcan, bence eski oyuncuyla yeni oyuncuyu ayiranda o skill puani degil yani eski oyuncu belli bi assete ulasmis oldugundan farm sureleri cok azalio hatta 2-3 gunluk farmla 2-3 ay idare edebiliosun yoksa 5 aylik oyuncuyla 5 yillik oyuncu ayni gemiye binio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 heheh refleks :) eve ilk çıktığında bu tarz oyunlar vardı shooter, ama o zamanlar tr de özellikle çok iyi bağlantı istiyordu. Yönelememiştim, bi güzellikte çok hızlı ufak bi gemi değilse 2-3 saniye gecikmeyle güzelce oynayabiliosun oyunu :p. microdan ziyade macro, yani plan yapayım adamı punduna düşüreyim mantığı var oyunun pvpsinde. o yüzden aim yerine, tactics refleks yerine mislead geçio işte bu arada pvp de iş yapman için gerçekten öle kasmana gerek yok. Yani hiç bi oyunda bu rahatlık yok, günlerini gecelerini harcaman gerekebiliyor çoğu mmo da, grind manyağı oluosun zaten. Bunda öle deil, biraz korkusuz olup biraz şanslı olunca oluyor bişiler. Hele hele yeniyse accountun şansın artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 8 scimi az evvel bitti eheh dun 4e 1 bugunde 7e 1 outnumber olduk adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar