mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 said: evet, türkiye'dedir. meşhur olan en psikopat biliminsanları bile bu kadar makaleyi kariyerleri boyunca ancak yazabilirken, güzel ülkemizde farkedilmeyen dehalar bu sayıyı 5 yıla sığdırabilmekte. o değil de haftada bir bilimsel makaleye denk geliyor, çok merak ediyorum "buradan da bir skandal patlar mı acaba" diye (nitekim bkz: fizikte bilimsel aşırma skandalı) , umarım öyle bir şey değildir ama yine de bunca zamandır mustafa saltı da dahil olmak üzere bu derece kısa zamanda bu kadar fazla makale yazan birini görmemiştim. http://medya.zaman.com.tr/2010/12/05/ahmet-yildirim.jpg http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=5+y%C4%B1lda+270+makale+yazan+akademisyen&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=1 https://www.facebook.com/ahmetyildirim80?sk=wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o değilde adam facebookta ekşisözlükte yazılanlar yüzünden 8 saat önce intahar yazısına benzeyen bişey yazmış facebookta, karışmış ortalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Hastanedeymiş yoğun bakımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 İntihar etti demişlerdi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ekşi sallamış yine, her zaman olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 nereden vardın o kanıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 adam intihal yapmamış sanırım, sadece kendini övmeyi seven, her karıştığı işi cv ye eklemeyi seven birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 okudum 6-7 sayfa da bişi anlamadım. bilen biri özet piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 intihal değil mi o işte? Sana ait olmayan akademik çalışmayı seninmiş gibi göstermek. Hem bir konuda haklı olduğunu düşünen adam,olay ortaya çıkınca mağdur edebiyatı yapıp intihara teşebbüs mü eder sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben sabah okumuştum adam mesela bir işlem var yüzde 90 ini aynı alıyor sonra yüzde 10 unu başka bir formülle yapmış sonra bu formül ile de çözülebilir falan demiş işte. Kaynaklar kısmına da bu işlemi aldığı makaleyi de koymuş o yüzden direkt çalma değilde işin çakallığını yapmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi o zaman niye facebooktan "duygu dolu" açıklamalarla cevap verme ihtiyacı duyuyor. Üstüne üstlük intihar ediyor bir de. Çık böyle böyle de. Her hakkında ihtamda bulunulan intihar edecekse işimiz var. Haklı olma durumu varken iyice şüphe uyandırıyor böyle davranarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ne var ki bunda haftada 1 tane yazsa oluyore işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 neyse... çok acayip dezenformasyon var bu meselede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Karısı da Facebook'a mesaj yazmış. N'oluyor böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ya bırakın yoğun bakımda falan olsa karısının işi yok facebooka bi sayfa yazımı yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Adam o kadar bilimsel takılıyor falan ama bir o kadarda duygusal demekki dasfgfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi cok ilginc yalniz, yani hakli olan bi adam nie intihar etsinki? cikip savunabilir ne yaptiysa, sucluluk duygusu ile intihar ettiyse zaten haksizligini kabul etmis sayilir onun disinsa su asamada eksi sozluk yuzunden unlulerin yarisinin intihar etmesi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 viral gibi bişi muhtemleen bu ha 5 yılda 300 makale yazılır mı, yazılır ama makale var makale var, her makaleye 1gram bilgi damlatırsın 50 tanesini toplasan anca bir makale edecek içerik çıkar. böyle yapan adam çok zaten, özellikle çinliler 1 numara bu konuda. sayfa sayısını bol tutmak ta kolay, %80'ininde önceki doğrulanmış bilgileri teknikleri anlatırsın geri kalanında senin yaptığın şeyi anlatırsın. ha ama 270 tane dolu dolu makale yazmışsa helal olsun, ama yine de pek olasılıksız gözüküyor bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Kucukken menenjit gecirmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 su çiçeği geçirmiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bende kababulak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 o değil de gauss gerizekalıymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Üniyi 7 yılda bitirmiş hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.memurlar.net/haber/182918/ adamı döçent yapmamış eü eueueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar