reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 simdi.. (2 milyon yil onceki dunyanin kutlesi) - (simdiki dunyanin kutlesi) = SIFIR mi? degil tabiki simdi bak aklima geldi, uzayda uydular falan var yani daha hafifiz.. ole degil mi? e simdi insanlar uzaya paso bisiler yollarsa, dunya hafifleyip daha hizli donup falan yorungeden cikmazmi?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 canlı sayısı artıyor panpa artıyor yani kütle sdfsefs ne bilim olm
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 10 üssü 24 çarpanlı bir ağırlığı uzaya bir şeyler yollayarak fark ettirecen?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hamsilipilav said: canlı sayısı artıyor panpa artıyor yani kütle... /feyspalm
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 sadece hizlanmayiz günesede yaklasiriz yanariz olm yanariz. zaten bu sene ölücez.
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 okyanuslar falan çok ağırlık yapıyor.onları hortumla uzaya gönderirsek hafifleriz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Çocuk yaparak dünyayı yörüngeden oynatan masum Arap şeyhi!!!
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Değil çünkü uzaya fırlattığımız uyduların parçaları yörüngede kaldı /trollface
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 burdan hepimiz şınav çeker gibi ittirirsek de kayabilir
di Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ALLAH EVRENI VE DUNYAYI OYLE BIR YARATMISTIRKIIIII DUNYA GUNESE 2 MM YAKLASSA YANAR KUL OLURUZ, 2 MM UZAKLASSA DONAR KALIRIZ!.. diye zamaninda beynimize kazimis olsalar da isin asli oyle degil. Dunya gayet eliptik bir yorunge ciziyor ve gunese yakinlasip uzaklasiyor. Ustelik oyle az bir miktar da degil, milyonlarca km. Dunyanin kutlesinin de yaklasik olarak 6x10^21 kg oldugunu isin icine katarsan senin gonderdigin kiytirik uydularin bir fark yaratmayacagini gorebilirsin rahatca. Hic olmadi gonderilen/dunya kutlesi seklinde hesaplayip onemsenmeyecek kadar ufak olacagini gorursun. Bu arada dogup buyuyen canlilarin aldiklari besinlerle buyudukleri ve yine dunyaya sictiklari icin bir etki yaramadigi gercegini bir kenara birakirsak, tum insanlik olarak yok olsak yine bir etki yaratamiyoruz. Dunya kazik cakmis gibi durur yorungesinde.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 RADYOAHTİF MADDELER IŞIYARAK BİTMİYO MU? bitmiyo, yarılanıyo hep di mi?
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben sigara almaya çıkıyorum, gelidğimde banlanmış olsun herkes.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 @di ya ama onların dedikleri o eliptik yörüngenin dışına 2mm çıkarsa. Peki size süper bi soru sorim süper fizikçiler dünyanın yörüngesi neden elip SÖLEYİN HA SÖLEYİN
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 xunn said: Ben sigara almaya çıkıyorum, gelidğimde banlanmış olsun herkes. LA YÖRÜ!
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 baştan beri meteor düşüyor artmıştır bence yakında dönemicez bi taraf buz çağı bi taraf çöl sıcağı olacak sürekli hesaplarıma göre tam ortasına denk gelen yer TÜRKİYEnin üzerinden geçiyor işte yıllardır merak ettiğiniz STRATEJİK ÖNEMİMİZ buymuş arkadaşlar herkes düzgün iklime sahip olacak olan ülkemize göç etmek isteyecek!!!
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 di said: ALLAH EVRENI VE DUNYAYI OYLE BIR YARATMISTIRKIIIII DUNYA GUNESE 2 MM YAKLASSA YANAR KUL OLURUZ, 2 MM UZAKLASSA DONAR KALIRIZ!.. diye zamaninda beynimize kazimis olsalar da isin asli oyle degil. Dunya gayet eliptik bir yorunge ciziyor ve gunese yakinlasip uzaklasiyor. Ustelik oyle az bir miktar da degil, milyonlarca km. Dunyanin kutlesinin de yaklasik olarak 6x10^21 kg oldugunu isin icine katarsan senin gonderdigin kiytirik uydularin bir fark yaratmayacagini gorebilirsin rahatca. Hic olmadi gonderilen/dunya kutlesi seklinde hesaplayip onemsenmeyecek kadar ufak olacagini gorursun. Bu arada dogup buyuyen canlilarin aldiklari besinlerle buyudukleri ve yine dunyaya sictiklari icin bir etki yaramadigi gercegini bir kenara birakirsak, tum insanlik olarak yok olsak yine bir etki yaratamiyoruz. Dunya kazik cakmis gibi durur yorungesinde. di ciddiye alıp wot döşemiş:D
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 atmosferden atomcuklar kaçıyo bi öyle kütle kaybediyoruz işte, onun haricinde düşen(veya düşmeyip havada yanıp atmosfere karışan) meteorlar, tozlar, parçacıklar, elektronlar hedehödö hepsi dünyanın toplam kütlesine + olarak yazılıyo. bunların yanında uydular uzay istasyonları filan çok küçük kalıyo. artmıştır lan bence.
di Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: di said: ALLAH EVRENI VE DUNYAYI OYLE BIR YARATMISTIRKIIIII DUNYA GUNESE 2 MM YAKLASSA YANAR KUL OLURUZ, 2 MM UZAKLASSA DONAR KALIRIZ!.. diye zamaninda beynimize kazimis olsalar da isin asli oyle degil. Dunya gayet eliptik bir yorunge ciziyor ve gunese yakinlasip uzaklasiyor. Ustelik oyle az bir miktar da degil, milyonlarca km. Dunyanin kutlesinin de yaklasik olarak 6x10^21 kg oldugunu isin icine katarsan senin gonderdigin kiytirik uydularin bir fark yaratmayacagini gorebilirsin rahatca. Hic olmadi gonderilen/dunya kutlesi seklinde hesaplayip onemsenmeyecek kadar ufak olacagini gorursun. Bu arada dogup buyuyen canlilarin aldiklari besinlerle buyudukleri ve yine dunyaya sictiklari icin bir etki yaramadigi gercegini bir kenara birakirsak, tum insanlik olarak yok olsak yine bir etki yaratamiyoruz. Dunya kazik cakmis gibi durur yorungesinde. di ciddiye alıp wot döşemiş:D Bolumun adi bilim & teknik, ben de ona uygun davrandim. Ciddiye alma olayi ondan. Eskiden ne guzel bolumdu burasi. Simdi bildigin bostan oldu.
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 LOL onca meteor düşüyor dunyaya... Kütle artmıştır diyeceğim, ozondan uzaya kaçan gazlar var... Bilemedim ben onu... :(
Öne çıkan mesajlar