xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Abi Yui rüya görüyor hastayken, Mugi'nin kaşlarını yiyorlar radish diye. Ve aşık oluyorsunuz o kaşlara, izleyin şunu begeneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 izledim ve bayağı kötüydü. tek güldüğüm sahne krauser 2-sama'nın yui'ye hayalinde tecavüz ettiği yerdi ilk bölümdeki. detroit metal city izle ve k-on'un hakkının 10 rapes per second olduğunu kabullen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sora no woto > k-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 [ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ovası çıktı dimi syd nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sam said: izledim ve bayağı kötüydü. tek güldüğüm sahne krauser 2-sama'nın yui'ye hayalinde tecavüz ettiği yerdi ilk bölümdeki. detroit metal city izle ve k-on'un hakkının 10 rapes per second olduğunu kabullen. Salih bu saygısızlığa birşey demeyecek misin? http://i.imgur.com/TTyTp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 salih kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 xunn said: Salih bu saygısızlığa birşey demeyecek misin? said: sene 2012 said: samle tartışmak I seriously hope you guys don't do this ayrıyetten evde yeterince duvar var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sam degil de, bonec gene neler demis ya ashuahfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 beyler banada son 3 senede çıkmış (ve bitmiş) serilerden bişiler ömnerirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kaede said: xunn said: Salih bu saygısızlığa birşey demeyecek misin? said: sene 2012 said: samle tartışmak I seriously hope you guys don't do this ayrıyetten evde yeterince duvar var zaten http://i.imgur.com/GQp8H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya ne diyecek ki zaten, en son tartıştığımızda bd satışlarıyla iyiliğini kanıtlamaya çalışıyordu heh. p4'ü beğeniyor ama, hala içindeki zevk tam olarak kaybolmamış. (:P) http://animehistory.files.wordpress.com/2009/04/snapshot20090404024845.jpg SATSUGAİ SÜRÜZOOOOOOOOOOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Selam arkadaşlar, Başka bir başlık açmayı gereksiz gördüm. O yüzden buradan devam ediyorum. Anime namına bugüne kadar Avatar: The Last Airbender ve Gantz izledim. Bilimkurgu diye aratınca "Dennou Coil" diye bir seri çıktı. Kaede bir başlığa cevap verdiğinde değinmiş buna. İzleyeyim mi? Güzel midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kaede diyorsa doğrudur sci-fi izliyeceksen bir gün ghost in the shellle karşılaşacaksın demektir o tarihi uzak tutmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 pekiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 asimovu seversen entry level olarak eve no jikana bakabilirsin kısa, hazmı kolay, görsel olarak hoş, birbiriyle bağlantılı 6 sıcak 15 dakikalık mini hikaye gantzı neden izlediğini ve izlenimini bilmediğim için pek fikir yürütemiyorum zevkin konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 beğendim Gantz'ı. hatta mangası varmış ve olaylar biraz farklı ilerliyormuş. mangasını da okuyacağım. Tam olarak anime jargonunda nasıl ifade ediliyor bilmiyorum ama fantastik öğeler, şiddet, kan falan içeriyor. hoşuma gitti. bir arkadaşta dvdde vardı Gantz. benim evde kalmış ben de alıp izlemiştim birazını. unutmuşum gitmiş sonra. devamını da yeni bitirdim. avatarı'da cnbc-e'de sabahları izlerdim biraz biraz da netten. :D Eve no Jikan da hoşuma gidebilir. Distopia, gelecek falan da severim bilimkurgu ile karışık şekilde. dipsiz bir kuyuya iniyormuş gibi hissediyorum kendimi. midem kelebeklendi hep. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 gantz ın manga başlarda fena değilde sonradan acayip tırta bağlıyor.yani öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Valla gantzi sevdiysen ve daha kötüsü yazdığın sebeplerden ötürü sevdiysen eve no jikan tavsiyemi sallamasan daha iyi olur Bilimkurgu işini unut otur Black Lagoon tarzı yapımlar izle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 dur şimdi... eve no jikan'ın ilk bölümündeyim. mekanı buldular. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar